Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ این روزها با سالروز شروع جنگ ایران و عراق هفته ای در ایران به نام هفته دفاع مقدس نامیده شده است. شهر پر است از عکسهای شهیدان و مردانی که در جنگ کشته شده اند. تلویزیون فرزند یکی از شهدا را نمشان میدهد که میگوید من از هیچ سهمیه ای برای کنکور استفاده نکرده ام و رتبه تک رقمی در کنکور آورده... او موافق سهمیه دادن به فرزندان شهدا و جانبازان در یک رقابت علمی نیست. در سوی دیگر همکارم میگوید دادن سهمیه برای فرزندان شهدا یک امری ضروری است که شاید بتواند گوشه ای از نبود مهر پدری را که برای من و تو به جنگ رفته را پر کند. شما چطور؟ آیا با سهمیه دادن به فرزندان شهدا و جانبازان در کنکور های سراسری موافق هستید؟ اگر بله چرا؟ اگر نه چرا؟ 25 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ نورچ. موافق نیستم. مخالفم. در اینکه باید از این فرزندان تقدیر بشه هم شکی ندارم. ولی از اینکه صندلی یک شخص رو صرف نظر از اینکه شایستگیش رو داره ازش بگیرن و به دیگری بدن اسمش چیه؟ این خود ظلمه. تقدیر کنید. حمایت کنید. محبت کنید. هر کاری میخواید بکنید قبول. منم میام کمک میکنم. چون خونبها دادن. الکی که نیست؟ هست؟ ولی حق دیگری رو ضایع نکنید. این برای خودشون هم خوب نیست. 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ گرچه مهر پدر جایگزین ندارد اما ابولفضل جان در مورد جایگزینی و امتیاز به ازای نبود پدر بر سر فرزند چه پیشنهادی داری؟ 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ یه کم موافقم!!! ولی نه 100% اگه مثلا واسه آمادگی قبل از کنکور بهشون کمک کنن بهتره...دیگه تو خود کنکور سهمیه نداشته باشن 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ گرچه مهر پدر جایگزین ندارد اماابولفضل جان در مورد جایگزینی و امتیاز به ازای نبود پدر بر سر فرزند چه پیشنهادی داری؟ من نمیدونم. اگر فکر میکنن دانشگاه میتونه جای پدرو پر کنه برن دانشگاه بسازن براشون. جداگانه. این روزها که میخوابی پا میشی میبینی سر کوچه دانشگاه زدن. خوب برای این جوانان هم برن دانشگاه مخصوص با امکانات رفاهی مناسب احداث کنن. من فقط با تضییع حقوق دیگران مخالفم. حالا به هر بهانه ای و دلیلی. 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ سهمیه دانشگاه اخه چرا؟چه ربطی داره؟:JC_thinking: بهشون حقوق و درآمد و این جور چیزا بدن خوب بهتره که...هر کی خواست اونو خرج تحصیلش میکنه که دانشگاه قبول شه هر کی هم نخواست که هیچی 11 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ مخالفم درسته که این عزیزان رفتن و جان خودشون رو از دست دادن اما این دلیل نمیشه که فرزندانشون بخوان حقی رو از کسی ضایع کنند. اینقدر به فرزندان شهید بها داده میشه و کمک میشن از همه لحاظ؛ که اگه با اون همه امتیاز نتونن به حق ، بر روی صندلی دانشگاه ها بشینن نشان از ضعف اونهاست . 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ به نظرم اگر پدر خانواده جانباز است، امکانات رفاهی و بهداشتی و.... در اختیارش قرار بدن. اگر هم پدر شهید است، تحت حمایت مالی و کمک های اقتصادی. بسیاری از کودکان کار و خیابان خواب ها و بچه هایی که هر روز در خیابان های شهر میبینیم، هم نه خانواده ای دارند و نه کس و کاری. آیا باید به اینها هم سهمیه داد؟ کلا سهمیه یعنی، چیزی برای جبران؟ من با این حرکت کاملا موافقم، اما با حمایت از همه اقشار در مضیقه 100 درصد موافقم. 11 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ خیر منم مخالفم درسته که اون عزیزان رفتن و جان فشانی کردن اما این که فرزندانشون توی یه رقابت علمی سهمیه ای داشته باشن دور از عدالته ! موافق این هستم که از خانوادهاشون تقدیر و تشکر بشه اما این سهمیه دادن یعنی حق خوری ! که این حق خوری نه در کنکور بلکه توی استخدام ها هم اعمال میشه ! 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ به نظر منم می شه امکانات مالی چیزی براشون فراهم کرد اما سهمیه کنکور باعث می شه حق دیگران خورده بشه !! مثلا کسی که پدرش شهید شده باید بره جای کس دیگه ای رو تو دانشگاه بگیره چون فرزند شهیده ؟؟ می شه امکانات برای کلاس رفتن و ...براشون فراهم کرد تا اگه واقعا حقشونه ، وارد دانشگاه بشن 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ هم موافقم هم مخالف موافقم چون اونا یه سری کمبود هایی رو که ما نداریم رو با تمام وجود احساس کردن که کمترینش نبودن پدر خونواده اس مخالفم و وقتی می بینم همه جا اول اونا رو استخدام میکنن بعد ما ها رو سهمیه دانشگاه رو به اونا میدن لجم میگیره 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ کاملا مخالفم! اولا که بعضی از فرزندان شهدا یا جانبازان واقعا از نظر عملکرد درسی ضعیف هستند! من خودم دیدم یکی که ملت فکر نمی کردن حتی کمترین رشته ی دولتی رو بتونه بخونه الان دندون تهرانه!:icon_pf (34): ترم اول به دبیرش زنگ زده بود که آقا من نمی کشم! ولی الان دیگه عادت کرده! اونایی که با من کنکور دادن اینجوری بودن: 15000 شده 82 12000 شده 12 16000 شده 450 7000 شده 7چطوری؟ یکی رو میشناسم با رتبه 200 پزشکی تهران نیاورد و رفت شیراز ولی یکی با سهمیه که شد 450 الان تهرونه! (البته پزشکی شیراز خیلی خیلی قویه ولی خب بازم زوره) در ضمن شما رو نمی دونم اما ما دیدیم افرادی که رنگ جبهه رو ندیدن اما سهمیه ی جانبازی دارن! پسر دبیر دین و زندگی ما رفت مسجد بر اثر اشتباه تیر خورد شد جانباز! (یک سال از من بزرگتره.جبهه نبوده اون زمان) جدیدا هم پدربزگ شهید و جانباز هم سهمیه ش به نوه میرسه! :icon_pf (34): من از 2 پدربزگ یکیش رو به عمرم ندیدم و فکر نمی کنم تاثیر چندانی تو زندگی داشته باشه! 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ منم موافق نیستم به نظر من اگر میخوان به فرزندان شهدا و جانبازان لطف کنن بهتره که امادگی کنکور ان هارو ببرن بالا تا سهمیه براشون قایل شن اینجوری رقابت عادلانه تره البته سهمیه مناطق خوبه چون خیلی از مناطق کشور از نظر میزان وسایل اموزشی با هم تفاوت چشمگیر دارن و باید از هر منطقه به همون اندازه اموزشش انتظار داشت 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ کمبودهایی که این بچه ها میکشن با هیچ چیزی قابل جبران نیست فرزندان شهید که بدون پدر بزرگ شدند شاید خیلی از افراد هم بدون پدر بزرگ شده باشند اما پدرهای این بچه ها به خاطر افرادی مثل ما جونشونو فدا کردند فکر میکنم خیلی بهشون مدیونیم بچه های جانباز هم دارن ذره ذره زجر کشیدن پدراشونو میبینن اونها از خیلی از تفریحات زندگیشون به خاطر بیماری پدر محرومند باید تو موقعیت باشیم که نظر بدیم 6 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ یه چیزی بگم؟زمان ما میگفتن سهمیه شاهد یه چیزیه علاوه بر ظرفیت عادی دانشگاها.یعنی طرف اونجوری که فکر میکنید حق یکی دیگه رو نمیخوره به جاش بره دانشگاه! ولی مشخصه این بی عدالتی محضه دیگه.من دبیرستان شاهد میرفتم.به عینه دیدم خیلیاشون با پایه علمی خیلی ضعیف تونستن دانشگاه های تاپ قبول بشن.یکی از همکلاسیای خودم اول دبیرستانشو دو ساله خوند:icon_pf (34): چند سالی هم هست به فرزندای جانبازای بالای 25% توی انتخاب رشته سهمیه میدن. میبینی طرف با 9000 منطقه دو رفته نشسته کنار رتبه 300. اینکه ازشون دلجویی کنن یا حمایت مادی و معنوی کنن خوبه.(در مورد شهدا که فکر میکنم این کارا میشه.فقط جانبازای اعصاب و روانو دیدم که بهشون خیلی رسیدگی نمیشه) ولی توان علمی دیگه چیزی نیست که با سهمیه به وجود بیاد. 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ این روزها با سالروز شروع جنگ ایران و عراق هفته ای در ایران به نام هفته دفاع مقدس نامیده شده است.شهر پر است از عکسهای شهیدان و مردانی که در جنگ کشته شده اند. تلویزیون فرزند یکی از شهدا را نمشان میدهد که میگوید من از هیچ سهمیه ای برای کنکور استفاده نکرده ام و رتبه تک رقمی در کنکور آورده... او موافق سهمیه دادن به فرزندان شهدا و جانبازان در یک رقابت علمی نیست. در سوی دیگر همکارم میگوید دادن سهمیه برای فرزندان شهدا یک امری ضروری است که شاید بتواند گوشه ای از نبود مهر پدری را که برای من و تو به جنگ رفته را پر کند. شما چطور؟ آیا با سهمیه دادن به فرزندان شهدا و جانبازان در کنکور های سراسری موافق هستید؟ اگر بله چرا؟ اگر نه چرا؟ با درود به همه شهدا و جانبازانی که از ناموس ایران و ایرانی دفاع کردند و حق بزرگی به گردن همه ی ایرانیان دارند با دادن سهمیه به فرزندان اینا با هر نوع بهانه ی هم که باشه مخالفم . علت مخالفتم هم اینه که ان شهدا یا جانبازان برای دریافت جایزه مادی به خود یا خانواده خود شهید یا جانباز نشدند . اما به علت وضعیت خاصی که از نظر جسمی و فیزیکی خود جانبازان دارند باید مراکز اموزشی خاصی برای انها در نظر گرفته بشه ... 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ کمبودهایی که این بچه ها میکشن با هیچ چیزی قابل جبران نیستفرزندان شهید که بدون پدر بزرگ شدند شاید خیلی از افراد هم بدون پدر بزرگ شده باشند اما پدرهای این بچه ها به خاطر افرادی مثل ما جونشونو فدا کردند فکر میکنم خیلی بهشون مدیونیم بچه های جانباز هم دارن ذره ذره زجر کشیدن پدراشونو میبینن اونها از خیلی از تفریحات زندگیشون به خاطر بیماری پدر محرومند باید تو موقعیت باشیم که نظر بدیم بهار جون همه حرفات قبوله...باید امکاناتی برای رفاهشون فراهم بشه اما در مورد کنکور فکر نمی کنم اصلا عادلانه باشه...تسهیلاتی برای اینکه بتونن واسه درس خوندن و کلاس رفتن آماده بشن اما اینکه بدون صلاحیت وارد دانشگاه بشن، به نظرم اصلا عادلانه نیست.چون من خودم هم دارم درس می خونم و کم و بیش یه چیزایی می بینم و می شنوم،خب این قضیه برام ملموس تره 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ بهار جون همه حرفات قبوله...باید امکاناتی برای رفاهشون فراهم بشه اما در مورد کنکور فکر نمی کنم اصلا عادلانه باشه...تسهیلاتی برای اینکه بتونن واسه درس خوندن و کلاس رفتن آماده بشن اما اینکه بدون صلاحیت وارد دانشگاه بشن، به نظرم اصلا عادلانه نیست.چون من خودم هم دارم درس می خونم و کم و بیش یه چیزایی می بینم و می شنوم،خب این قضیه برام ملموس تره شما درست میگی کاش در کنار سهمیه سطح علمیشونم محک میزدن که براساس اون سهمیه بدن 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ پارسال یه آزمون و پرورش بودا...یادتونه؟؟؟ یکی از دوستام تو اون آزمون تو استان اول شد! از نظر علمی هم واقعا بارشه :yes: اما فکر می کنین کی به جاش رفت سر کار؟؟؟ یکی دیگه از دوستام که پدرش جانباز بود و امتیازش هم کمتر تر بود! ( در صد جانبازی پدرش هم خیلی کمه )خب این آدم با اطلاعات علمی ضعیف تر داره به عده دیگه درس می ده، این به نظر شما نا حقی نیست؟؟؟؟ مخصوصا که قضیه آموزش به یه عده دیگس اونوخت از تسهیلات جانباز بودن پدرش استفاده می کنه...خب زور داره دیگه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده