vergil 11695 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ We're just two (?) Lost souls swimming in a Fish Bowl ... How I wish, how I wish you w__re ___ere Come ...Z [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 54 لینک به دیدگاه
vergil 11695 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ Taunted by the shadows Of your lie Hear The Music 53 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ Before He Was A ... !Z --------- Your belief to this day has been life 42 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ Everyone Hear she’s running Still ... 43 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ Mi pasigis tiom da noktoj Vi ŝatus reen tedi min First Paint 37 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ No Life Without You بابا اسپارتاکوس 6 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ Snoopy Look ! به یاد نگاه های یواشکی ...! Cherto Pert 24 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ Paint and Cs5 به چشمهایم هشدار داده بودم ...که اگر این بار که تو را می بینند باز هم خیس شوند دیگر رویم را از تو برنخواهم گرداند که آبرویشان را بخرم... 30 لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ من دوست دارم یاد بگیرم.چه جوری می کشید؟ من هر کار میکنم نمیشه نقاشی قشنگ کشید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ من دوست دارم یاد بگیرم.چه جوری می کشید؟ من هر کار میکنم نمیشه نقاشی قشنگ کشید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام. من قبلاً آموزشش رو نوشتم. اگه بهتون کمک میکنه توی این انجمن هم میذارمش. 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ خیلی جالب بود آفرین من اولین باره که با paint نقاشی به این قشنگی میبینم. فقط در مواقعی با paint نقاشی کشیدم که خواهرزادم بهم گیر داده نهایتا با یه مهد کودک یا شهربازی سروته نقاشی رو بستم. دوست داشتم امتحان کنم. حتما یه نقاشی رو امتحان میکنم اگر خوب شد نشون میدم 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ خیلی جالب بود آفرین من اولین باره که با paint نقاشی به این قشنگی میبینم.فقط در مواقعی با paint نقاشی کشیدم که خواهرزادم بهم گیر داده نهایتا با یه مهد کودک یا شهربازی سروته نقاشی رو بستم. دوست داشتم امتحان کنم. حتما یه نقاشی رو امتحان میکنم اگر خوب شد نشون میدم ممنونممم. در مقابل نقاشی ورجیل عزیز کار من خیلی حیرت انگیز نیست.:icon_pf (34): شما هم نقاشیتو بیار.:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ ممنونممم. در مقابل نقاشی ورجیل عزیز کار من خیلی حیرت انگیز نیست.:icon_pf (34): شما هم نقاشیتو بیار.:hapydancsmil: خدایی کاره همه عالی بود من تجربه ای به این دقیقی نداشتم باید آدم سر کیف باشه تا با دقت و حوصله بتونه با ظرافت نقاشی خوب بکشه همگی موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ سلام. من قبلاً آموزشش رو نوشتم. اگه بهتون کمک میکنه توی این انجمن هم میذارمش. اگه بذارید ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ آقا توروخدا نخندید من خودم مردم از بسکه خندیدم عکس اولی نقاشی رسمی با پاینت رو میزارم کاره هر کسی نیست واقعا مثلا میخواستم این رو بکشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ آقا توروخدا نخندید من خودم مردم از بسکه خندیدم عکس اولی نقاشی رسمی با پاینت رو میزارم کاره هر کسی نیست واقعا مثلا میخواستم این رو بکشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الهی چرا قسم میدی خو.:persiana__hahaha: آدم اصلا دلش میاد نخنده؟ :خنده ی یواشکی: عزیزم پرتره و آناتومی خیلی مشکله. آخرین مرحله ی نقاشی پرتره ست که اگر کسی بتونه خوب درش بیاره خیلی هنرمنده. منم هنوز وارد نیستم به پرتره. از جاهای دیگه شروع کن و ناامید نشو. تاپیک آموزش هم آماده ست: http://www.noandishaan.com/forums/thread118459.html 8 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ اینو 15 دقیقه ای کشیدم محض تست و کنجکاوی انشالله از موضوعات دیگه شروع میکنم ممنونیادم به نقاشی افتاد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده