RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ خیلی عالیه :w42::imoksmiley::hapydancsmil:فقط قسمت پایننو یه ذره زیاد تار کردی:JC_thinking: ولی در کل قشگنه ميسي ميسي:girl_blush2: ببشخيد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 قابلي نداره:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ اولین تجربس....نخندینا :texc5lhcbtrocnmvtp8 از روی تابلویی که به دیوار اتاقم زدم کشیدمش 25 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ اولین تجربس....نخندینا :texc5lhcbtrocnmvtp8از روی تابلویی که به دیوار اتاقم زدم کشیدمش عالیه وسوسه شدم یکی بکشم 4 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ چه نقاشی های خوشگلییییییییییییییییییی... منم یدونه کشیدم... 12 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ چه نقاشی های خوشگلییییییییییییییییییی...منم یدونه کشیدم... پس کو نقاشیت؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ پس کو نقاشیت؟:JC_thinking: چشم بصيرت ميخواد ديدينش:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ ... این که افتاده تو آب کمک میخواد منم دیگه .. :icon_pf (44):خودمو کشیدم تو آب ... خودمو کشیدم... خوب نقاشیم مثل شما خوف نیست .. چرا بچه رو ضایع میکنید...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به جای مهدیه 10 ساله زیرش بنویسید .. مهدیه 2 ساله خوب حالا!!!:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ ... این که افتاده تو آب کمک میخواد منم دیگه .. :icon_pf (44):خودمو کشیدم تو آب ... خودمو کشیدم... خوب نقاشیم مثل شما خوف نیست .. چرا بچه رو ضایع میکنید...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به جای مهدیه 10 ساله زیرش بنویسید .. مهدیه 2 ساله خوب حالا!!!:biggrin: چي افتاده تو آب!!! نقاشي نيست اصلا اينجا!! 1 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ چشم بصیرت نمی خواد که... یعنی سیاه و سفیده قابل رویت نیست!!! خو دفعه بعد رنگی میکشم...:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ چشم بصیرت نمی خواد که... یعنی سیاه و سفیده قابل رویت نیست!!! خو دفعه بعد رنگی میکشم...:viannen_38: ميگم اصلا نقاشي نيستش اينجا واسمون نمياد هيشكي نديده نقاشيتوديدي گفتم چشم بصيرت ميخواد ما اون چشم بصيرتو نداريم نميبينيمش خودت فقط از موهبت الهي برخورداري چشم بصيرت داري نقاشيتو ميبيني:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ اااااااااااااااااا............... آخه چراااااااااااااااااااا؟؟؟ دوباره رفتم تو پیوست ضمیمه اشم کردم... درست شد؟؟ 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ آخرین نقاشی که با پینت کشیدم شب کنکورم بود 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ اااااااااااااااااا...............آخه چراااااااااااااااااااا؟؟؟ دوباره رفتم تو پیوست ضمیمه اشم کردم... درست شد؟؟ الان ديده شد غرق شدي:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ الان ديده شدغرق شدي:biggrin: خدا رو شکر... غرق شدی چیه ... در شرف غرق شدنم... مگه خدا رو نمیبینی تو... پس چشم بصیرتت کوووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ http://www.upload-noandishaan.ir/images/h77gj2fq9fdedvzlflw.bmp سمیراااا, خیلیییییییی خوب شده؛ اولین تجربس....نخندینا :texc5lhcbtrocnmvtp8از روی تابلویی که به دیوار اتاقم زدم کشیدمش خیلی طرح قشنگیه؛ خیلی هم خوب کشیدی چه نقاشی های خوشگلییییییییییییییییییی...منم یدونه کشیدم... خیلی شبیه خروسیه که افتاده تو آب و اون 2 تا پاهاشه آخرین نقاشی که با پینت کشیدم شب کنکورم بود نداری نقاشیتو؟ خب نقاشیتو بذار ما هم ببینیم لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ سمیراااا, خیلیییییییی خوب شده؛ خیلی طرح قشنگیه؛ خیلی هم خوب کشیدی خیلی شبیه خروسیه که افتاده تو آب و اون 2 تا پاهاشه نداری نقاشیتو؟ خب نقاشیتو بذار ما هم ببینیم nسال گذشته ندارمش که 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ خدا رو شکر... غرق شدی چیه ... در شرف غرق شدنم... مگه خدا رو نمیبینی تو... پس چشم بصیرتت کوووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بله بله بشينيد منت كنيد خداي را عز وجل كه عكستون آشكارا گشت... وايسا وايسا ... آها... يه چيزايي ديدم منتها چون خروس نيت ندارم محو ديدم ...يحتمل شما از درجه خلوچِ نيت بالا بهره مند هستي خواهرم يا اينكه تقلب كردي از چشم غير مسلحي ميكروسكو پي تلسكوپي چيزي استفاده كردي وا حسرتااااااااا سمیراااا, خیلیییییییی خوب شده؛ خیلی شبیه خروسیه که افتاده تو آب و اون 2 تا پاهاشه چشات خشمل ميبينه ونوجي خوشمان آمد منم عين خودت تصور كردم تو هر جا ميري زود اصالتتو نشون بده ...رشتيا هر جا ميرن سوژه ميگيرن:biggrin: خوبه اون آسمونه نقاشي منو به يه چيزي تشبيه نكردي ....بعدا تو تالار خودمون درموردش صحبت ميكنيم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ يكي ديگه كشيدم براتون یعنی میگی کار خودتونه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ یعنی میگی کار خودتونه پَ نَ پَ روح پيكاسو هم درين پروژه ي عظيم با من همكاري داشت:biggrin: چشام درومد تا تموم شد به زمان ارسالش توجه كن معلوم نيست بي حوصله كشيدمش!؟!؟ حالاخشكل هست؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده