* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ ونوسی یه کاری کن تو کارات حرفه ایه بیا عکس منم نقاشی کن فقط مثل خودم بکشیااا باشههههه؛ اینم یه نقاشی دیگه؛ کوه : لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ افرین قشنگ شده پس چرا خودت توش نیستی 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ باشههههه؛ اینم یه نقاشی دیگه؛ کوه : سایه روشنای درختات خیلی باحالههههههه :53tnkbetm2eof1u84pj دوس دارم 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ باشههههه؛ اینم یه نقاشی دیگه؛ کوه : عجب چیزیه بچه جون من عاشق درخت کشیدنت شدم (بیا تو بخلم)حوصله ندارم برم پیدا کنم اسمایلرو 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ پری 6 ماهه از مشت شما با این اثرتون برنده این سری از مسابقات شدید ، تبریک میگم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ افرین قشنگ شده پس چرا خودت توش نیستی 4 تا پسر رفتن کوه؛ من چرا میرفتم سایه روشنای درختات خیلی باحالههههههه :53tnkbetm2eof1u84pjدوس دارم قلفونت , بخوای کلاس آموزشیشو میذالما (رایگان) عجب چیزیه بچه جون من عاشق درخت کشیدنت شدم (بیا تو بخلم)حوصله ندارم برم پیدا کنم اسمایلرو :aghosh: پری 6 ماهه از مشت تلاشت , ستودنیست یه قلب وسط نقاشیت پیدا کردما شما با این اثرتون برنده این سری از مسابقات شدید ، تبریک میگم منم آثارم خوب بودا لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ بهه! فک کردن من بی فکر اون نقاشیو کشیدم اون قلب یکی از شاهکارای پنهان این نقاشیه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ من داشتم نقاشی می کشیدم برقمون رفته بود شرژ لب تاپمم تموم شد.فردا تکمیلش می کنم می زارم راستی آثار بچه ها که زیاد شد، می تونیم نظر سنجی دوره ای برگزار کنیم هر سری بهترین رو انتخاب کنیما 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها اسپم هاتون پاک میشه با اجازهتون تا فقط آثار هنریتون بجا بمونه........... نقاشی بذارید تا لذت ببیریم:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ خب ؛ اینم یه نقاشی از آواتار داوود؛ (خودش گفت بکشم) لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ خب ؛ اینم یه نقاشی از آواتار داوود؛ (خودش گفت بکشم) کار هنریت محشره افرین قشنگ شده ولی اواتار رو نگفتمااا :JC_thinking: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ ونوس تخصص ویژه ای در paint داری ها!! 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ ونوس تخصص ویژه ای در paint داری ها!! خب بیشتر مال رشته ای که توش هست دقت هایی که تو ماکت سازی میکنه رو Paint هم انجام میده عکس خودمو بکش میخوام یادگاری نگه دارم :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ ونوس یه بار باید مرحله به مرحله کاراتو بزاری ببنیم چه خبره یکم یاد بگیریم آخه ظریف کاری حوصله ندارم :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ کار هنریت محشره افرین قشنگ شده ولی اواتار رو نگفتمااا :JC_thinking: فرقی نداره ونوس تخصص ویژه ای در paint داری ها!! قلفونت ؛ تخصص کجا بود ونوس یه بار باید مرحله به مرحله کاراتو بزاری ببنیم چه خبره یکم یاد بگیریم آخه ظریف کاری حوصله ندارم :viannen_38: ای بابا, سارا, دقیقا مثل اسکیس میمونه دیگه؛ مداد رو بردار و طرح رو بکش؛ بعدش هم اگه خواستی راندو کن اگه زوم کنی راحت میشه ظریفکاری رو انجام داد لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ فرقی نداره فرق داره میخوام نگهش دارم :vahidrk: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ واسه من چرا نمياد :JC_thinking: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی عالیه :w42::imoksmiley::hapydancsmil: فقط قسمت پایننو یه ذره زیاد تار کردی:JC_thinking: ولی در کل قشگنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده