* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 آذر، 2011 ونوسی یه کاری کن تو کارات حرفه ایه بیا عکس منم نقاشی کن فقط مثل خودم بکشیااا باشههههه؛ اینم یه نقاشی دیگه؛ کوه :
ooraman 22216 ارسال شده در 29 آذر، 2011 باشههههه؛ اینم یه نقاشی دیگه؛ کوه : سایه روشنای درختات خیلی باحالههههههه :53tnkbetm2eof1u84pj دوس دارم 1
TrueBlue 1583 ارسال شده در 29 آذر، 2011 باشههههه؛ اینم یه نقاشی دیگه؛ کوه : عجب چیزیه بچه جون من عاشق درخت کشیدنت شدم (بیا تو بخلم)حوصله ندارم برم پیدا کنم اسمایلرو 2
Artaria 13629 ارسال شده در 29 آذر، 2011 پری 6 ماهه از مشت شما با این اثرتون برنده این سری از مسابقات شدید ، تبریک میگم 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 آذر، 2011 افرین قشنگ شده پس چرا خودت توش نیستی 4 تا پسر رفتن کوه؛ من چرا میرفتم سایه روشنای درختات خیلی باحالههههههه :53tnkbetm2eof1u84pjدوس دارم قلفونت , بخوای کلاس آموزشیشو میذالما (رایگان) عجب چیزیه بچه جون من عاشق درخت کشیدنت شدم (بیا تو بخلم)حوصله ندارم برم پیدا کنم اسمایلرو :aghosh: پری 6 ماهه از مشت تلاشت , ستودنیست یه قلب وسط نقاشیت پیدا کردما شما با این اثرتون برنده این سری از مسابقات شدید ، تبریک میگم منم آثارم خوب بودا
دختر شاه پریون 1483 ارسال شده در 29 آذر، 2011 بهه! فک کردن من بی فکر اون نقاشیو کشیدم اون قلب یکی از شاهکارای پنهان این نقاشیه
سـارا 20071 ارسال شده در 29 آذر، 2011 من داشتم نقاشی می کشیدم برقمون رفته بود شرژ لب تاپمم تموم شد.فردا تکمیلش می کنم می زارم راستی آثار بچه ها که زیاد شد، می تونیم نظر سنجی دوره ای برگزار کنیم هر سری بهترین رو انتخاب کنیما 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 29 آذر، 2011 بچه ها اسپم هاتون پاک میشه با اجازهتون تا فقط آثار هنریتون بجا بمونه........... نقاشی بذارید تا لذت ببیریم:flowerysmile: 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 30 آذر، 2011 خب ؛ اینم یه نقاشی از آواتار داوود؛ (خودش گفت بکشم) کار هنریت محشره افرین قشنگ شده ولی اواتار رو نگفتمااا :JC_thinking:
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 30 آذر، 2011 ونوس تخصص ویژه ای در paint داری ها!! خب بیشتر مال رشته ای که توش هست دقت هایی که تو ماکت سازی میکنه رو Paint هم انجام میده عکس خودمو بکش میخوام یادگاری نگه دارم :viannen_38: 2
سـارا 20071 ارسال شده در 30 آذر، 2011 ونوس یه بار باید مرحله به مرحله کاراتو بزاری ببنیم چه خبره یکم یاد بگیریم آخه ظریف کاری حوصله ندارم :viannen_38: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 دی، 2011 کار هنریت محشره افرین قشنگ شده ولی اواتار رو نگفتمااا :JC_thinking: فرقی نداره ونوس تخصص ویژه ای در paint داری ها!! قلفونت ؛ تخصص کجا بود ونوس یه بار باید مرحله به مرحله کاراتو بزاری ببنیم چه خبره یکم یاد بگیریم آخه ظریف کاری حوصله ندارم :viannen_38: ای بابا, سارا, دقیقا مثل اسکیس میمونه دیگه؛ مداد رو بردار و طرح رو بکش؛ بعدش هم اگه خواستی راندو کن اگه زوم کنی راحت میشه ظریفکاری رو انجام داد
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 1 دی، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 دی، 2011 واسه من چرا نمياد :JC_thinking: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی عالیه :w42::imoksmiley::hapydancsmil: فقط قسمت پایننو یه ذره زیاد تار کردی:JC_thinking: ولی در کل قشگنه 1
ارسال های توصیه شده