Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ ,pdn hc onlj ldhn hl, وحید از خدمت میاد آموزش میده:| دست به موس باید بشی و بکشی هرچی تو ذهنته 5 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ خیلی قشنگن... آموزش نمیدین؟ البته ورجیل در مورد کارش خودش باید توضیح بده! :)) من در حد شناخت ابزار و طرز استفاده شون می تونم کمک کنم http://www.noandishaan.com/forums/thread118459.html?highlight= نقاشی های وحید گل خیلی هنرمندانه و حرفه ایه و البته ترکیبی... فقط با paint نیستن همه شون 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ hdk il krhad n,ld ;i hdk[h ldbhvl:| :icon_pf (34): این هم نقاشی دومی که اینجا میذارم و با پینت کشیده شده کمی رنگ بوی جاست مکانیکی داره دیگه چه کنیم تعصب و غیرتمون به رشتمون مارا کشته:| 15 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ جالبه توهم امتحان کن خیلی خوبه 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ... 20 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ خط خطی های من در بامداد! اولین تجربه ی من با ابزار paint 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ تجربه ی دوم خط خطی های من... اصن تونالیته ی خاکستری و تکنیک نقطه ای رو دوست می دارم شدید.. سرگرمی جذاب شد برام... دیگه اینجا شد پاتوق همیشگی... 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ سومین تجربه خط خطی های من... پُرتره ی داغونه خودم... پ.ن: در قیاس با خودم تازه بهتر کشیدم... 12 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ چهارمین تجریه ی خط خطی های من... با الهام از تصویر زیر(برای دیدن کلیک کنید بر روی کلمه ی تصویر) تصویر 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ پنجمین تجربه...و البته آخرین تجربه ی من تا اطلاع ثانوی... تکنیک نقطه ی سفید زدن تو فضای رنگی و نقطه ی مشکی زدن تو فضای سفید...قشنگ اشک من رو در اورد..آخه یکی بگه مگه مجبوری؟!... واسه دوستانی که نوشته هام رو تو تاپیک من و نوشته ها دنبال می کنن..این چشم و ابرو..چشم و ابروهای همون ورپریده هست...البته من داغون کشیدم... 11 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ That there was something missing 3 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ پینت جون میده واسه طراحی :| پینت سه بعدی رو هم که اصلا گور بابا pdms 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده