vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ همانند سربازي که تازه از جنگ بازگشته محتاج نــ ـ ـوازش دست هاي کوچکت هستم بـــاور کن که دلتنگي ... دلتنگي مرگ تدريجي ست دخترم [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 33 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ :w58:خیلی به نظرم سخت میاد ولی عالیه 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ یک روز ِ بارانی می آید دلت برای من تنگ می شود می آیی این صفحه ها را می خوانی شعرهای بند تنبانی ام بعد با خود می گویی حیوانکی چه شاعر بدبختی بود فکر می کنی اسمش چه بود شیرین که بود خسرو فرهاد، بعد می گویی الان دارد چه می کند حالش چطور است یک روزی می اید تو دلت تنگ می شود برایم به دنبال قبرم نگرد اما در بیستون رسم نیست کسی جای شاعرهای مرده را بداند 32 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ فوق العاده ست دوست خوبم تا بحال همچین چیزی ندیده بودم. بسیار عالی 6 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ :w58:خیلی به نظرم سخت میاد ولی عالیه فوق العاده ست ، تا بحال همچین چیزی ندیده بودم. بسیار عالی مرسی/ چشاتون قشنگ میبینه ! 9 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ CS5&PAINT معنی سکوت را نمیدانستی در واژه سرایت سکوت مرد یعنی خیانت یعنی نامردی .... در لغت نامه من اما سکوت مرد یعنی بغض یعنی خشم یعنی شاید روزی برای خرید بسته ای سیگار رفتن و هرگز برنگشتن ! نخواستی معنای سکوتم را درک کنی شاید آسان تر بود قهوه ات را سر میکشیدی و تنها فکر میکردی که بحثی شده است و همه چیز با بوسه ای با خوبی و خوشی تمام میشود تنها اگر ذره ای از سکوتم را میشنیدی سکوتی از جنس تاریکی از جنس غول های های دوران کودکی به همان سیاهی به همان ترسناکی آن وقت شاید میفهمیدی که چرا مدت هاست برای خرید بسته ای سیگار رفته و برنگشته ام! شاید آن موقع میفهمیدی که همه راه ها به اتاق خواب ختم نمیشود ... 27 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ فوق العاده هست وحید این نقاشی بالایی:) 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ کسی دوش آب را باز می کند کسی لباسهایش را می پوشد کسی کفش هایش را برق می اندازد و می رود من، امروز را هم در رختخواب خواهم ماند... / 18 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ واقعا فوق العادس، اصلا باور کردنی نیست که بشه با paint چنین نقاشیای زیبایی کشید 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ فوق العاده هست وحید این نقاشی بالایی:) واقعا فوق العادس، اصلا باور کردنی نیست که بشه با paint چنین نقاشیای زیبایی کشید مرسی/ همشون با Paintـه خالی نیس 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ یک روز ِ بارانی می آید دلت برای من تنگ می شود می آیی این صفحه ها را می خوانی شعرهای بند تنبانی ام بعد با خود می گویی حیوانکی چه شاعر بدبختی بود فکر می کنی اسمش چه بود شیرین که بود خسرو فرهاد، بعد می گویی الان دارد چه می کند حالش چطور است یک روزی می اید تو دلت تنگ می شود برایم به دنبال قبرم نگرد اما در بیستون رسم نیست کسی جای شاعرهای مرده را بداند CS5&PAINT معنی سکوت را نمیدانستی در واژه سرایت سکوت مرد یعنی خیانت یعنی نامردی .... در لغت نامه من اما سکوت مرد یعنی بغض یعنی خشم یعنی شاید روزی برای خرید بسته ای سیگار رفتن و هرگز برنگشتن ! نخواستی معنای سکوتم را درک کنی شاید آسان تر بود قهوه ات را سر میکشیدی و تنها فکر میکردی که بحثی شده است و همه چیز با بوسه ای با خوبی و خوشی تمام میشود تنها اگر ذره ای از سکوتم را میشنیدی سکوتی از جنس تاریکی از جنس غول های های دوران کودکی به همان سیاهی به همان ترسناکی آن وقت شاید میفهمیدی که چرا مدت هاست برای خرید بسته ای سیگار رفته و برنگشته ام! شاید آن موقع میفهمیدی که همه راه ها به اتاق خواب ختم نمیشود ... تبریک میگم دوست خوبم. موفق باشی هم متن هم نقش و نگار زیباست. واقعا هنره با یه نرم افزار ساده 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ CS5&PAINT معنی سکوت را نمیدانستی در واژه سرایت سکوت مرد یعنی خیانت یعنی نامردی .... در لغت نامه من اما سکوت مرد یعنی بغض یعنی خشم یعنی شاید روزی برای خرید بسته ای سیگار رفتن و هرگز برنگشتن ! نخواستی معنای سکوتم را درک کنی شاید آسان تر بود قهوه ات را سر میکشیدی و تنها فکر میکردی که بحثی شده است و همه چیز با بوسه ای با خوبی و خوشی تمام میشود تنها اگر ذره ای از سکوتم را میشنیدی سکوتی از جنس تاریکی از جنس غول های های دوران کودکی به همان سیاهی به همان ترسناکی آن وقت شاید میفهمیدی که چرا مدت هاست برای خرید بسته ای سیگار رفته و برنگشته ام! شاید آن موقع میفهمیدی که همه راه ها به اتاق خواب ختم نمیشود ... جسارتا... این یه عکس بوده که سیاه و سفید کردی و روش کار کردی و بعد چراغ و برخی قسمت ها رو کشیدی ؟ چون اون مرد و سایش کاملا طبیعیه کار ترکیبی قشنگیه 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ تبریک میگم هم متن هم نقش و نگار زیباست. واقعا هنره با یه نرم افزار ساده مرسی موفق باشی شما هم همینطور ! جسارتا... این یه عکس بوده که سیاه و سفید کردی و روش کار کردی و بعد چراغ و برخی قسمت ها رو کشیدی ؟ چون اون مرد و سایش کاملا طبیعیه کار ترکیبی قشنگیه اونایی که کنارشون نوشتم Cs5 ترکیبیه اره 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ مرسی شما هم همینطور ! اونایی که کنارشون نوشتم Cs5 ترکیبیه اره ممنون داداش از پاسخگویی پیروز باشی 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ o.O آفریـــــن! شما دیگه چقد هنرمندی و ما بی خبریممم :دست و جیغ و هورا: 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ شاید اونی که رفت من بودم ولی اونی که منُ تنها گذاشت تو بودی ! Im A Creep ... 13 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ هرکی که وقت و حوصله شو داره... فک نمیکنم وحید حوصله داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده