* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااام سلااااااااااااااااااام تو این تاپیک نقاشیایی که با paint میکشیم رو میذاریم آخه من هر وقت حوصلم سر میره میرم سراغ paint؛ و نقاشی میکنم؛ به نظرم خیلی هم سخته؛ تو نت که میگشتم دیدم مسابقه هم میذارن برا اینجور نقاشی؛ خب حالا منتظر نقاشیایه شما هم هستم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر، ۱۳۹۰ اینیکی کار من نیستا؛ تو نت بود, گفتم بذارم واسه نمونه ببینین لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر، ۱۳۹۰ اینم از نخاشی آخا بهلام :texc5lhcbtrocnmvtp8 : 31 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر، ۱۳۹۰ چقدر زیبا به به چه استعدادهایی نظرتون چیه با وجود این همه کودک پیش فعال یه مهدکودک راه بندازیم:biggrin: 23 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر، ۱۳۹۰ Saman_۸۸ گفته است: :biggrin: خب این یه هنره؛به نظر من خیلی سخته ؛ خیلی هم جالبه لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر، ۱۳۹۰ فاطمه 4 ساله از اهواز:4chsmu1: :hapydancsmil: 32 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر، ۱۳۹۰ الهه از قزوین! یادش بخیر وقتی اینو میکشیدم حس هنرمندی عجیبی بهم دست میداد... 37 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر، ۱۳۹۰ fatemeh۷ گفته است: فاطمه 4 ساله از اهواز:4chsmu1: :hapydancsmil: ای جان, دخمل پسرشو، کاش دخمله دامن میپوشیدا :persiana__hahaha: goddess_s گفته است: الهه از قزوین! یادش بخیر وقتی اینو میکشیدم حس هنرمندی عجیبی بهم دست میداد... خیلی خوب شده؛ ماهی قلمزاشو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر، ۱۳۹۰ Gizmo گفته است: من و بابام:164: چرا اخم کردی ! قشنگ شدا لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر، ۱۳۹۰ El Roman گفته است: روحیت خشنه ها! کمتر از فیلم های بکش بکش ببین زیر 18 سال نباید ببینه از این فیلما!! 6 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر، ۱۳۹۰ * Ven۰۰۰s * گفته است: خودم کشیدم چه با استعداد...تبریک میگم.... 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر، ۱۳۹۰ * Ven۰۰۰s * گفته است: خودم کشیدم عااااااااااااااااالی ....چه ایده زیبایییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر، ۱۳۹۰ golnar گفته است: چه با استعداد...تبریک میگم.... ممنووووووووووووووووووووووون عزیزم سـارا گفته است: عااااااااااااااااالی ....چه ایده زیبایییییییییییی ممنون اعتراف میکنم این یکی (ماه داره) ایدش از خودم نبود؛ یه عکس پسره تو نت بود اینجوری بود) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده