Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ البته خودتون باید وارد رابطه بشید تا متوجه منظورم بشید... ولی خوب من منظورم کلا این بود که اگر از اینکار خوشتون نمیاد بهتره وارد رابطه نشید... اینقدر مسائل و مشکلات ایجاد میشه که باور کردنی نیست... در ضمن فکر نمیکنید اینکه تا بعد از ازدواج برای همچین مسئله ای صبر کردن درست نیست ؟ بیشتر ازدواج های ناموفق دلیلشون همین هست... ولی خوب دو نفر تازه بعد از ازدواج متوجه مشکلات میشند... من این رو پرسیدم به خاطر اینکه شما فرمودید کاملا آماده عاشق شدن هستید... خوب من خواستم ببینم واقعا آماده ی عاشق شدن هستید یا خیر... نمیخوام بحث کنم البته در این مورد... اینجا مربوط به این مسئله نیست... فقط خواستم جواب پست شما رو بدم... شاید به نظر شما این کار من درست نباشه ولی منم این چیزی که شما گفتی رو قبول ندارم... به دلایل زیادی دوست ندارم قبل از ازدواج همچین رابطه ای داشته باشم که به قول خودتون در بحث تاپیک نیست که بخوام دلایلمو توضیح بدم... شاید چون جواب من به این سوال نه بود از نظر شما امادگی عاشق شدن نداشته باشم ولی برای من ملاک چیز دیگست نه فقط همین یه مورد... 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ همیشه واسه ام سواله که بعضیا چجوری عاشق میشن؟اصلا عشق چجوری بوجود میاد شاید این سوال ظاهرش خیلی کلیشه ای باشه ولی واقعا جوابش چیه؟ من که منم یه دختر خوشکل ترگل ورگل خوش قد و بالا ببینم عاشقش میشم چه برسه به اقا پسرا همچنین بالعکس اگه یه نفر عاشق یه ادم خوشکل بشه که کار شاقی نکرده ...اصلا قضیه این نیست ولی به نظرتون عاشق شدن خیلی چیز مسخره ای نیس؟ مخصوصا عاشق شدن با یه نگاه خیلی مزخرف نیست؟ من نوعی عاشق یه نفر میشم در صورتی که اعتقاداتش اخلاقش چمیدونم خیلی چیزای درونی دیگه اش اواسه ام اثبات بشه که به نظر من حتی با ارتباط یکی دوماهه یا حتی چند ماهه قابل تشخیص نیست چون طرف مسلّمه فیلم بازی میکنه تا جای خودشو تو دل شریکش باز کنه... پس عاشقی غیر از مواردی بسیاررررر خاص چیزی نیست جز هوس! منکه به این نتیجه رسیدم نظر شما چیه؟؟؟:JC_thinking: سلام به شما........... جالب بود گفتم بیام یک بحثی هم ما بکنیم! اول:عاشقی چه جوری بوجود میاد!سوال جالبه اما جوابی براش نداریم چون به نظر من عشق رو نمیشه دقیق توصیف کرد چه جوری به وجود میاد........... در مورد بعضی ها چه جوری عاشق میشن! من بخوام خودم رو مثال بزنم! نمی دونم عاشقم یا نه! اما عشقی که برای من بوجود اومد تو طول یک مدت طولانی بود نه تیپ و قیافه ای بود نه یک نگاه ........... چون واقعا فکر نمی کردم یک روزی از اون طرفمم خوشم بیاد!اما به مرور زمان با شناخت خیلی چیزها. خیلی چیزها برام عوض شد.. دوم:یک روزی می گفتم عشق چیه! حرف شما رو می زدم مسخره است یا نه! اما حرفت رو قبول ندارم! عشق واقعی واقعا لذت بخشه! امیدوارم عاشق میشیم عاشق واقعی بشیم... سوم: عاشق شدن با یک نیگا ما تجربه اش رو نداشتیم پس صحبت نکنیم بهتره اما یاد حرف یک نفر می افتم که می گفت تو عمق نیگاش چیزی داشت که منو به خودش کشوند! حالا................ چهارم: نمی دونم شما می گی عاشقی هوسه راست می گی خیلی ها واسه هوس میگن ما عاشقیم...... اما عشق یک قانون داره میگه ادم کور میشه! تو عاشق اون طرف باشی به بدهاش رو تحمل می کنی و سعی می کنی بدی هاش رو خوب کنی......... یک جلمه بهت میگم اگر بخوای دنبال کسی بگردی که هیچ ایرادی نداشته باشه همیشه تنها خواهی ماند....... در ضمن ادمها رو طول یک زندگی نمیشه شناخت چه برسه به یک ماههههههه! اخرم اینو می گم......... عشق خوب دید خوب می خواد! پیروز باشی 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ مرسي منم هميشه حرف تو رو ميزنم باورم نميشه كسي بتونه با يه نگاه يا ارتباط چند ماهه عاشق بشه هميشه ميگفتم ببخشيد البته ميگفتم حماقته كسي رو هم ميشناختم كه احساساتش دقيقا مثل من بود ولي يهو اونم درگير شد ...يني درگير يه عشق شد و من واسش ميخنديدم تا اينكه فهميدم نهههههههه مثل اينكه اوضاعش خيلي داره خراب ميشه منم شروع كردم داد و بيداد كه آره اين عشق نيست تو فقط بايد عاقلانه بسنجي كه طرفت به دردت ميخوره واسه ازدواج يا نه ببيني اخلاقش چطوره خونوادش چطورن و اگر مناسب بود و حس بدي نسبت بهش نداشتي باهاش ازدواج كني و عشق بر اثر زندگيه طولاني مدت زير يك سقف به وجود مياد مثلا من الان عاشق خونوادمم چون سالهاست در كنارشونم ميشناسمشون و... حرفم رو قطع كرد گفت گوشم ازين حرفا پره فقط بهت يه چيزي ميخوام بگم تا عاشق نشدي نميفهمي با يه مثال بهت ميگم يه مادر در عرض 9 ماه كه بچشو تو شكمش نگه ميداره عاشق اون بچه ميشه پس عشق كتاه مدت هم داريم ... دوباره جبهه گرفتم گفتم اون فرق داره اون عشق مادر به يه موجوده ضعيفه به كسي كه از وجودشه ... گفت نه تا عاشق نشي نميفهمي منم بحثو قطع كردم همونجا ولي هنوزم تو فكرم نميدونم شايدم اون راست ميگفته شايد ما بلانسبت متوجه نيستيم 3 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ کلام آخر: عشق یعنی شماره آخر عشق : یه چیزیه که نمی شه این جا گفت 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ کلام آخر: عشق یعنی شماره آخر عشق : یه چیزیه که نمی شه این جا گفت فکر نکنم اینطور باشه ها... 1 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ کاملا موافقم. هیچ آدمی ارزشو نداره قبل از ازدواج عاشقش بشی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده