samira.it 13 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 سلام دوستان منم تازه واردم خونه ي ما قفل شده فعلا(باشگاه مهندسان) 3
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2012 با مهریه یا بی مهریه ؟ تالااااااااااااااااااا ر و میگم ما از کام جدا شدیم ندیدن یعنی ؟ 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 17 مرداد، 2012 تالااااااااااااااااااا ر و میگمما از کام جدا شدیم ندیدن یعنی ؟ نه ندیده بودیم قرار بود باهم قاطی بشن پس چی شد رای هم گرفتین
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2012 نه ندیده بودیم قرار بود باهم قاطی بشن پس چی شد رای هم گرفتین من نمیدونم چرا تصمیم ها همیشه بر عکس عمل میشه 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 17 مرداد، 2012 من نمیدونم چرا تصمیم ها همیشه بر عکس عمل میشه اون همه رای دادیم اخرش برعکس شد ...پس معلوم شد نظر کاربرها تو این انجمن مهم نیستش
masoume 5751 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 تالااااااااااااااااااا ر و میگمما از کام جدا شدیم ندیدن یعنی ؟ چرا میزنی؟ منم منظورم اینه که با چه مهریه از تالار کام جدا شدین . چون اخرین باری که من دیدم مدیر اینا نداش . بی هیچ حقی جدا شدین . 2
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2012 چرا میزنی؟ منم منظورم اینه که با چه مهریه از تالار کام جدا شدین . چون اخرین باری که من دیدم مدیر اینا نداش . بی هیچ حقی جدا شدین . معصومه داغونم نکن ما با مهندسی کام بودیم که من و سپید مدیربودیم اون که مدیر نداشت علوم کام بود الان علوم و مهندسی یکی شدن ای تی جدا شده 2
masoume 5751 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 معصومه داغونم نکن ما با مهندسی کام بودیم که من و سپید مدیربودیم اون که مدیر نداشت علوم کام بود الان علوم و مهندسی یکی شدن ای تی جدا شده دیگه زمان مورد نظر من انقدرم قدیم نبود . فکر کنم 4 روز پیش بود دیدم، جدا شده بودی ولی تو مدیر قسمت کام بودی ، هنوز حکم انتقالیت نیمده بود . میبینی ،من اصلا در داغونی کاریه ای نبیدم . شواهد این گونه بود . گریه نکن حالا:there: . 2
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2012 دیگه زمان مورد نظر من انقدرم قدیم نبود . فکر کنم 4 روز پیش بود دیدم، جدا شده بودی ولی تو مدیر قسمت کام بودی ، هنوز حکم انتقالیت نیمده بود . میبینی ،من اصلا در داغونی کاریه ای نبیدم . شواهد این گونه بود . گریه نکن حالا:there: . نه مدیریت دو قسمت و داشتم که یکیش و پس گرفتن فک کنم یا اینکه باز مثه ایتی اشتباهی شده دسترسیم حالا این مهم نیس خبر امد خبری در راه است باشه تا به وقتش بگم 3
masoume 5751 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 نه مدیریت دو قسمت و داشتم که یکیش و پس گرفتن فک کنمیا اینکه باز مثه ایتی اشتباهی شده دسترسیم حالا این مهم نیس خبر امد خبری در راه است باشه تا به وقتش بگم اصلا کنجکاو نشدم 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 27 مهر، 2012 سلام بر دوستان عزیز IT بابا شما چرا یه تاپیک گفتگوی دوستانه ندارین کل تالارتون رو زیر رو کردم پیدا نکردم ....... حالا اینجا مینویسم اگه جاش اشتباست عذر خواهی میکنم.........:icon_pf (34): توی تالار برق ما یه گفتگوی هفته داریم درمورد شبکه های WLA چون این موضوع یکی از مباحث مشترک مخابرات و IT هست گفتم اینجا هم بگم شما هم شرکت کنید دور هم خوش میگذره ....... منتظر حضور گرم دوستان عزیز فناوری اطلاعات در تالار برق هستیم . :icon_gol: اینم لینکش : گفتگوی هفته دهم : شبکه های محلی بیسیم ( Wireless LAN) 4
*sepid* 9772 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 هرچی گشتم جایی پیدا نکردم یه پیام به یکی برسونم یکی به این پوریا خان بگه بیاد این دم عیدی این در و پنجره های پروفایلشو باز کنه ... اینقد مهمون گریز نباش فرزندم .. 2
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 چرا آه میکشی؟ چقدر اون زمون اینجا فعال بود! ولی الان!! 1
ارسال های توصیه شده