samira.it 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان منم تازه واردم خونه ي ما قفل شده فعلا(باشگاه مهندسان) 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ما جدا شدیم با مهریه یا بی مهریه ؟ لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با مهریه یا بی مهریه ؟ تالااااااااااااااااااا ر و میگم ما از کام جدا شدیم ندیدن یعنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تالااااااااااااااااااا ر و میگمما از کام جدا شدیم ندیدن یعنی ؟ نه ندیده بودیم قرار بود باهم قاطی بشن پس چی شد رای هم گرفتین لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه ندیده بودیم قرار بود باهم قاطی بشن پس چی شد رای هم گرفتین من نمیدونم چرا تصمیم ها همیشه بر عکس عمل میشه 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من نمیدونم چرا تصمیم ها همیشه بر عکس عمل میشه اون همه رای دادیم اخرش برعکس شد ...پس معلوم شد نظر کاربرها تو این انجمن مهم نیستش لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تالااااااااااااااااااا ر و میگمما از کام جدا شدیم ندیدن یعنی ؟ چرا میزنی؟ منم منظورم اینه که با چه مهریه از تالار کام جدا شدین . چون اخرین باری که من دیدم مدیر اینا نداش . بی هیچ حقی جدا شدین . 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا میزنی؟ منم منظورم اینه که با چه مهریه از تالار کام جدا شدین . چون اخرین باری که من دیدم مدیر اینا نداش . بی هیچ حقی جدا شدین . معصومه داغونم نکن ما با مهندسی کام بودیم که من و سپید مدیربودیم اون که مدیر نداشت علوم کام بود الان علوم و مهندسی یکی شدن ای تی جدا شده 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ معصومه داغونم نکن ما با مهندسی کام بودیم که من و سپید مدیربودیم اون که مدیر نداشت علوم کام بود الان علوم و مهندسی یکی شدن ای تی جدا شده دیگه زمان مورد نظر من انقدرم قدیم نبود . فکر کنم 4 روز پیش بود دیدم، جدا شده بودی ولی تو مدیر قسمت کام بودی ، هنوز حکم انتقالیت نیمده بود . میبینی ،من اصلا در داغونی کاریه ای نبیدم . شواهد این گونه بود . گریه نکن حالا:there: . 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیگه زمان مورد نظر من انقدرم قدیم نبود . فکر کنم 4 روز پیش بود دیدم، جدا شده بودی ولی تو مدیر قسمت کام بودی ، هنوز حکم انتقالیت نیمده بود . میبینی ،من اصلا در داغونی کاریه ای نبیدم . شواهد این گونه بود . گریه نکن حالا:there: . نه مدیریت دو قسمت و داشتم که یکیش و پس گرفتن فک کنم یا اینکه باز مثه ایتی اشتباهی شده دسترسیم حالا این مهم نیس خبر امد خبری در راه است باشه تا به وقتش بگم 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه مدیریت دو قسمت و داشتم که یکیش و پس گرفتن فک کنمیا اینکه باز مثه ایتی اشتباهی شده دسترسیم حالا این مهم نیس خبر امد خبری در راه است باشه تا به وقتش بگم اصلا کنجکاو نشدم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پوری جای این حرفا بگو چرا باهم ادغام شدن ؟؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جدا شدن ولی هنوز طرفداری نداره لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سلام بر دوستان عزیز IT بابا شما چرا یه تاپیک گفتگوی دوستانه ندارین کل تالارتون رو زیر رو کردم پیدا نکردم ....... حالا اینجا مینویسم اگه جاش اشتباست عذر خواهی میکنم.........:icon_pf (34): توی تالار برق ما یه گفتگوی هفته داریم درمورد شبکه های WLA چون این موضوع یکی از مباحث مشترک مخابرات و IT هست گفتم اینجا هم بگم شما هم شرکت کنید دور هم خوش میگذره ....... منتظر حضور گرم دوستان عزیز فناوری اطلاعات در تالار برق هستیم . :icon_gol: اینم لینکش : گفتگوی هفته دهم : شبکه های محلی بیسیم ( Wireless LAN) 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ هرچی گشتم جایی پیدا نکردم یه پیام به یکی برسونم یکی به این پوریا خان بگه بیاد این دم عیدی این در و پنجره های پروفایلشو باز کنه ... اینقد مهمون گریز نباش فرزندم .. 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ ههههههی روزگار....... چرا آه میکشی؟ 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ چرا آه میکشی؟ چقدر اون زمون اینجا فعال بود! ولی الان!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده