HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 21 آذر، 2011 خوش گذشت دم همه گرم...:w72: خاطره از نوع مترَوی : تو قطار پیاده شدنی بچه ها داشتن با هم حرف میزدن یه پسره ( 15-16 ساله) از پشت داشت میومد با حسرت گفت : مردم همینجوری مخ میزنن دیگه!!!! خلاصه کی مخ کیو زده پیدا کنید پرتقال فروش رو ! اون 15-16ساله که اصن خودش مخ نداشتهزیاد خودتو در گیر این مسائل پیچیده نکن:texc5lhcbtrocnmvtp8 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 21 آذر، 2011 محمد رضا من میگم این فروغ هم یه چیزی خورده!!تو چه نظر کارشناسانه ای داری؟ ینی میگی فروخم پاستیل و بستنی خورده؟:babygirl: 6
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 21 آذر، 2011 باید بگم شربت رفع توهم بیارن واست ! :icon_pf (34): این جماعت حس مادری را در نهاد ما زنده کرده، از طرفی بدن جواب میکند.... مادر جان، جفتک میزند در طبیعت و میخرماد همچو آهو..... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 13
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 آذر، 2011 ینی میگی فروخم پاستیل و بستنی خورده؟:babygirl: یه جورایی آره... ولی چون یک بستنی خورده یه خورده اثرش زودتر از بین میره 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 آذر، 2011 این جماعت حس مادری را در نهاد ما زنده کرده، از طرفی بدن جواب میکند.... مادر جان، جفتک میزند در طبیعت و میخرماد همچو آهو..... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v نیگااااااا نیمخر رو :(87): 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 آذر، 2011 این جماعت حس مادری را در نهاد ما زنده کرده، از طرفی بدن جواب میکند.... مادر جان، جفتک میزند در طبیعت و میخرماد همچو آهو..... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v این با مورچه پیوند خورده اینقدر کوچیکه؟؟ 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 21 آذر، 2011 مملی اخرش رمز موفقیتتو نگفتیا :texc5lhcbtrocnmvtp8 نباید لو بره:texc5lhcbtrocnmvtp8 سکرته 6
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 آذر، 2011 ینی میگی فروخم پاستیل و بستنی خورده؟:babygirl: مگه اسی گذاشت پاستیل به کس دیگه ای هم برسه ؟؟ 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 21 آذر، 2011 نباید لو بره:texc5lhcbtrocnmvtp8سکرته تا کرج با هم بودید ؟ مگه اسی گذاشت پاستیل به کس دیگه ای هم برسه ؟؟ درکش کن دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8ویار داشت خو 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 21 آذر، 2011 تا کرج با هم بودید ؟ درکش کن دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8ویار داشت خو پ ن پ تو قطار از هم جدا شدیم 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 21 آذر، 2011 پ ن پ تو قطار از هم جدا شدیم خب پس سکرت بودنش حل شد برا من:texc5lhcbtrocnmvtp8 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 21 آذر، 2011 خب پس سکرت بودنش حل شد برا من:texc5lhcbtrocnmvtp8 جایی لو ندی میدزدنت حالا چی بود؟ 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 21 آذر، 2011 جایی لو ندی میدزدنتحالا چی بود؟ نه دیگه لو نمیدم خیالت تخت:texc5lhcbtrocnmvtp8 ----------------- ولی اونجا هم باجال بود که صاحب رستوران داد زد گفت:"ممد آقا رستوران":ws47: هی میگفت 33-34 سریع بیاد صندوق 5
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 21 آذر، 2011 نباید لو بره:texc5lhcbtrocnmvtp8سکرته محمد رضا میگم چه سوتیی از محمد داری بوگو ما هم بتونیم ازش سواستفاده کنیم اهان راستی سیلاااااااااااام دم همتون گرم خیلی باحال بود:dancegirl2: کلی کیف کردم مخصوصا جونورایی که تو این میتینگ کشف شدن خیلی جالب بودن 12
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 آذر، 2011 محمد رضا میگم چه سوتیی از محمد داری بوگو ما هم بتونیم ازش سواستفاده کنیم اهان راستی سیلاااااااااااام دم همتون گرم خیلی باحال بود:dancegirl2: کلی کیف کردم مخصوصا جونورایی که تو این میتینگ کشف شدن خیلی جالب بودن کشف شدن رو خوب اومدی 6
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 21 آذر، 2011 کشف شدن رو خوب اومدی باید یه تحقیق انجام بدیم ببینیم این جونورا تا حالا کجا بودن 6
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 22 آذر، 2011 شلووغ نکنیییید!! من دارم میرم دانشگاه!! زیاد اسپم نکنسد که برگشتم حس زیاد خوندن ندارم! 2
pari daryayi 22938 ارسال شده در 22 آذر، 2011 خیلی خوشحالم از اینکه پست ۲۱۸ ام رو نصیب خودم می کنم!! خدارو شکر که دیشب اینا رو نخونده رفتم از اینجا همونجوریش تو راه بر گشتن هی من با خودم می خندیدم.... هی ملت به من می خندیدن! هی من با خودم می خندیدم هی ملت به من می خندیدن!! گفتنی ها رو بچه ها گفتن چند تا نکته کوچولو مونده من می گم! جاتون خالی رفتیم یه رستوران غذای دریایی داشت اونم چه غذایی؟ فیله مرغ اونم چه مرغی؟ مرغ دریایی!! تازه به کشف مدیر تالار ریاضیات پول شکارشون رو هم باهامون حساب کرده بودن! رفتیم ناهار سفارش بدیم فیش سفارش رو گرفتیم زیر هر سفارش یه عدد داشت روبه روش هم تعداد و قیمتش بود مثلا کد دلستر ۱۸ بود کد نوشابه ۷، کد فیله مرغ ۲۲و..... محمد گفت : عهههه این چرا ۱۸ تا دلستر زده، ۷ تا نوشابه و....:icon_pf (34): یه عکس هم من از میتیگ جانوران کشف شده در بازی استپ هوایی دارم معرفی می کنم خدمتتون------> از چپ به راست : گاو افغانی، بلقیس بوگندو، پشه، گوسفند گاگول و خر حامله ! (اون حاجی هم از بس که سرش گرم کشیدن لی لی بود همونجا ترتبیش داده شده ...:icon_pf (34):) راستی عناوین جدیدی رو که واسه محمد انتخاب کردیم رو هم جا داره نام ببرم یکیش رو محمد رضا گفت مسئول ناهار دومی رو هم باز خودم گذاشتم روش، GPS یا مکان یاب عزیز آقا این بشر همه جا رو دقیق با تایم دقیق میزان پیاده روی، محل غذا خوری ،محل بازی، محل استقرار اماکنی ها و... بلده!!:icon_pf (34): تازه یافت هم کردیم که ایشون گردنش از منم باریک تره!! همینه که می گن ادمین نبین چه مظلوم!! دوستان خجالتی هم بسپارید دست خودم:evilsmile: پری دریایی با تکنیک پری درمانی استاد پریش سازی در خدمت است!! 24
حانی 3371 ارسال شده در 22 آذر، 2011 اول از همه دست پری درد نکنه بابت زحمتایی که کشید بعد ابوذر و محمد بعد هم همه ی بچه ها که بودن کنارشون هم افتخاره هم باعث شادی از دیدن همه خوشحال شدم ایشالله تورای بعد و حضور بقیه :aghosh: 15
FrnzT 18194 ارسال شده در 22 آذر، 2011 وای خدا خفتون نکنه مدتها بود از ته دل اینطوری نخندیده بودم دلم درد گرفت 10
ارسالهای توصیه شده