رفتن به مطلب

تور چیتگر ، تقابل سنت با مدرنیته !!!

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم.

با توجه به کثرت فراوان سوژه ها مخصوصا در قسمت سنت،از آوردن اسامی سوژه ها خودداری کرده و تنها در ابتدای این تاپیک اسامی دوستان را خواهیم گفت.

قسمت برادران:

مقام معظم اسی (مد ظله العالی)، محمد ادمینیان ، اباذر، شیخ، مهندس کج فکر، میلاد بی دندون، شادمهر،ح مید سی اف دی،حمید شهرساز، ماهان،موحد، پیانیست،م حمدرضا + یک نفر که نشناختمش !!

قسمت خواهران:

پری دریایی، فروغ، آرچی، اورامان؛اوریون،تبسم،حانی،الهام، سپیده + یک نفر که نشناختمش !!

این تور به دو بخش سنت و مدرنیته تقسیم میشود.

در قسمت سنت بازی های هیجان آمیز کودکی صورت گرفت و در قسمت مدرنیته خوردن چای و بازی با یک سری کاغذهای عجیب و غریب و صحبت از گیشنیز و تربچه و..... !!! :JC_thinking:

• Like 45
  • پاسخ 248
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در

کاپ چهارجانبه لی لی:

کاپ جهار جانبه لی لی در بین درخت های چیتگر شروع شد.

با سنگی تیز همچون تبحر گذشته توانستیم لی لی را بکشیم.

بنده و مهندس کج فکر در تیم برادران بودیم و دو نفر هم در تیم خواهران.

بازی را ما آغاز کردیم، در همان گام اول یکی از این خواهران جوجه، زمین خورد و وسط مسابقه لی لی مصدوم شد !!! :icon_pf (34):

مهندس کج فکر هم که روی شماره 5 گیر کرده بود و نمیتونست سنگ را بندازه بره جلو !! :icon_pf (34):

ما ماندیم و یکی از خواهران سمج که گویا تجربه فراوانی در این مسابقات داشت.

در یک بازی سخت و نفس گیر او را مات کردیم تا همچنان ثابت کنیم، ما در لی لی بی رقیبیم. :ws50:

اسی در حال کشیدن لی لی ...... :icon_pf (34):

xkaclh1qd2xai9xjxg.jpg

• Like 41
ارسال شده در

استپ هوایی یا قلعه حیوانات !!!!!

این مسابقات بنا به در خواست مومنین و مومنات گروه در آسفالت و در معرض انظار امت همیشه در صحنه برگزار شد !!!:banel_smiley_4:

بازی به نحوی بود که باید توپی را مینداختیم هوا و نام کاربری را صدا میکردیم، اگر توپ را میگرفت باید دوباره مینداخت هوا،اگر نمیگرفت،باید یکی را با توپ میزد.:th_scratchhead:

به هر حال یکی از کند ذهن ترین کاربران که از قضا از مومنین هم بود، اولین نفر 3 اخطار گرفت و برایش نامی تعیین شد،

به اتفاق آرا نام گوسفند گاگول را برایش برگزیدیم و هرجا در جمع صدا میزدیم گوسفند، بر میگشت و میگفت، بله!!!!!!:ws37:

نفر دوم از خواهران بود که نام گاو افغانی برایش انتخاب شد که الحق لقبی شایسته و وارسته بود.

این موجود، مدام به همه شاخ میزد و عده ای از دوستان دیدند که میگوید پس ما چی !!

این حرف ما مدام در صحبت هایش تکرار میشد. :ws37:

نفر سوم هم از خواهران بود، که نام بلقیس بوگندو برایش برگزیده شد و چنان تاثیری روی این مومنه بیچاره گذاشت که سریعا 6 اخطاری شد و به عنوان اولین نفر اعدام با توپ شد.:4564:

ضربات همه آرام بود،اما گوسفند گاگول بدجوری بلقیس بوگندو را با توپ زد و از آنجا که دنیا دار مکافات است این گوسفند گاگول هم بالاخره 6 اخطاره شد و کارش به اعدام کشیده شد و دوستان تا میخورد با ضربات سهمگین نوازشش کردند. :zadan:

اما این ها که کینه سختی از معظم له داشتند، در هنگام بازگشت به زور ما را مجبور به ادامه بازی کردند و روی من زوم کردند تا من هم سه اخطاره شوم.

این جماعت نابکار، نام خر باردار را برای من برگزیدند و هنوز هم که به خانه رسیدم، احساس مکنم کره خری در شکمم جفتک میاندازد..... :ws37:

این ویار کره خر همچنین سبب شد من هوس پاستیل های شیخ را کنم و همه را بخورم.

به دنبال راهی برای کورتاژ این کره خر تحمیلی هستیم... :sigh:

• Like 41
ارسال شده در

جای من و وحیدم خالی میکردید واسه شادی روح ما صلوات بلندمیفرستادیدنامردا

• Like 22
ارسال شده در

یکی از این جماعت هم به ما فیلم آموزش رقص داد !!!!!

این ها قصد انحراف کامل اخلاقی مارا کرده اند !!!!!!

خدا به خیر بگذراند.

عرایض ما تمام شد، همه را نگفتیم تا جا برای تعریف دوستان هم باشد.

• Like 27
ارسال شده در

مرسی از همه

خیلی خوش گذشت

تنها چیزیم که من میگم تغییر آیکون محمد ادمین بود:4chsmu1:

rrw7e4rceswecnng08u.gif

• Like 32
ارسال شده در
استپ هوایی یا قلعه حیوانات !!!!!

این مسابقات بنا به در خواست مومنین و مومنات گروه در آسفالت و در معرض انظار امت همیشه در صحنه برگزار شد !!!:banel_smiley_4:

بازی به نحوی بود که باید توپی را مینداختیم هوا و نام کاربری را صدا میکردیم، اگر توپ را میگرفت باید دوباره مینداخت هوا،اگر نمیگرفت،باید یکی را با توپ میزد.:th_scratchhead:

به هر حال یکی از کند ذهن ترین کاربران که از قضا از مومنین هم بود، اولین نفر 3 اخطار گرفت و برایش نامی تعیین شد،

به اتفاق آرا نام گوسفند گاگول را برایش برگزیدیم و هرجا در جمع صدا میزدیم گوسفند، بر میگشت و میگفت، بله!!!!!!:ws37:

نفر دوم از خواهران بود که نام گاو افغانی برایش انتخاب شد که الحق لقبی شایسته و وارسته بود.

این موجود، مدام به همه شاخ میزد و عده ای از دوستان دیدند که میگوید پس ما چی !!

این حرف ما مدام در صحبت هایش تکرار میشد. :ws37:

نفر سوم هم از خواهران بود، که نام بلقیس بوگندو برایش برگزیده شد و چنان تاثیری روی این مومنه بیچاره گذاشت که سریعا 6 اخطاری شد و به عنوان اولین نفر اعدام با توپ شد.:4564:

ضربات همه آرام بود،اما گوسفند گاگول بدجوری بلقیس بوگندو را با توپ زد و از آنجا که دنیا دار مکافات است این گوسفند گاگول هم بالاخره 6 اخطاره شد و کارش به اعدام کشیده شد و دوستان تا میخورد با ضربات سهمگین نوازشش کردند. :zadan:

اما این ها که کینه سختی از معظم له داشتند، در هنگام بازگشت به زور ما را مجبور به ادامه بازی کردند و روی من زوم کردند تا من هم سه اخطاره شوم.

این جماعت نابکار، نام خر باردار را برای من برگزیدند و هنوز هم که به خانه رسیدم، احساس مکنم کره خری در شکمم جفتک میاندازد..... :ws37:

این ویار کره خر همچنین سبب شد من هوس پاستیل های شیخ را کنم و همه را بخورم.

به دنبال راهی برای کورتاژ این کره خر تحمیلی هستیم... :sigh:

کاش توضیح میدادی که با چه توطئه انگیلیسی ای شما سه اخطاره شدید حاج اقا :14k8gag: :14k8gag:

5yjbztv.gif

• Like 20
ارسال شده در
کاش توضیح میدادی که با چه توطئه انگیلیسی ای شما سه اخطاره شدید حاج اقا :14k8gag: :14k8gag:

وقتی با گاو و گوسفند و یک بوگندو در یک گروه باشیم چه انتظاری میشود داشت... :zadan:

• Like 19
ارسال شده در

پانتومیم هم بازی کردید؟چرا شما ها یه پسر تو هر تور نمی کشید؟

• Like 14
ارسال شده در

بسیار خوش گذشت . از کم و کاستی تو حساب و کتاب بود به بزرگواری خودتون ببخشید.

قول میدم طلب کارارو دفعه بعد مهمون کنم.

طلبکارا : پری دریایی ، اورامان ، و اسی

کسی نبود دیگه؟:ws38:

• Like 22
ارسال شده در

یک خری را باردار کنند و با بچه در شکم در وسط جنگل های چیتگر ولش کنند هزار بار تلخ تر از کشتن است.... :4564:

• Like 12
ارسال شده در

قول میدم طلب کارارو دفعه بعد مهمون کنم.

طلبکارا : پری دریایی ، اورامان ، و اسی

کسی نبود دیگه؟:ws38:

کلا 200 تومان طلبکار شدیم بابا!!!!!! :w58:

با 200 تومان چی میخوای مهمون کنی؟ :icon_pf (34):

• Like 8
ارسال شده در

سلام:flowerysmile:

روز خوبی در کنار دوستان داشتم:626gdau:

من 500 ریال طلبکار شدم که آن را وقف سایت کردم:ws37:گفتم نگم ریا نشه ولی گفتم دیگه:ws37:

این آخر هم که دیگه فروغ رو با هوار بیدار کردم که ایستگاه ...هست بیدار شو:texc5lhcbtrocnmvtp8والا خواب مونده بود:texc5lhcbtrocnmvtp8

همه مطالب گفته شد،چیزی یادم اومد مینویسم:w16:

• Like 23
ارسال شده در

خیلی خیلی خیلییییییییییییییییییی خوش گذشت!!

مرسی از همگی:flowerysmile:

موحدم تشکر کرد از همتون:ws37:

• Like 18
ارسال شده در

یکی به داد ما برسد...... :ws27:

این کره خر بی پدر بدجوری جفتک میزند، میترسیم زایمان طبیعی نباشد... :w768:

اگر دستمان به پدر خر، این کره خر برسد، میدانیم با او چه کنیم. :zadan:

• Like 21
ارسال شده در

طلب ها بالاتر از 1000 ریال پول رایج جمهوری اسلامی ایران هست.

خوب دیگه تا میتینگ بعدی 200 تومان میشه 2000

• Like 16
ارسال شده در

دوستان روز خیلی خوبی بود...

:ws37:

خوش گذشت... :icon_gol:

امضا... :biggrin:

• Like 21
ارسال شده در

:14k8gag:

نمیکشیم

زجر میدیم

شکنجه میکنیم اینجوری بهتره :14k8gag:

طلب ها بالاتر از 1000 ریال پول رایج جمهوری اسلامی ایران هست.

خوب دیگه تا میتینگ بعدی 200 تومان میشه 2000

:w58:

انقد عذاب وجدان نگیر ابوذر حالا مگه چقد بوده اخه ؟!!!!!

• Like 15
ارسال شده در

بسی خووووش گذشت

• Like 15
ارسال شده در

:viannen_38:

حد اقل الکی دلداریم میدادیم میگفتین جات خالی بود ایششش

• Like 14
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...