!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر تمام دوستان گرامی شما چه نوع ازدواجی رو ترجیح میدهید؟ آیا 1)ازدواج سنتی(رفتن به خواستگاری یا اومدن خواستگار از طریق معرفی دوست وآشنا و فامیل) ؟ آیا 2)ازدواج امروزی (یعنی آشنایی و شناخت از طریق دوستی یا همون دوست بودن) ؟ آیا 3)ازدواج فامیلی ؟ 4) نظر دیگه ای دارم که توضیح میدم با تشکر 12 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من 80 درصدش امروزی باشه و 20 درصدش سنتی........ :hrqr6zeqheyjho1f9mx 5 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من 80 درصدش امروزی باشه و 20 درصدش سنتی........ :hrqr6zeqheyjho1f9mx آره خوبه،به نظر منم نرمالش همینه!:girl_yes2: ممنون:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ آره خوبه،به نظر منم نرمالش همینه!:girl_yes2:ممنون:wubpink: خواهش تو این دوره زمونه اینقدر که آدمها دو رو که چه عرض کنم 1000 چهره شدن که نمی شه به این راحتی ها اونا رو شناخت، مخصوصا روش های سنتی دیگه جواب نمی ده..... :hrqr6zeqheyjho1f9mx 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ حد وسط سنتی و امروزی از ازدواج های فامیلی بدم میاد 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ به تالار خانواده منتقل شد. 4 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سنتی و امروزی توام باهم... فامیلی می تونه خوب باشه بستگی به شرایط داره... مهم درک دو طرفه... با کسی ازدواج کنی که بفهمتت... 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ خواهش تو این دوره زمونه اینقدر که آدمها دو رو که چه عرض کنم 1000 چهره شدن که نمی شه به این راحتی ها اونا رو شناخت، مخصوصا روش های سنتی دیگه جواب نمی ده..... :hrqr6zeqheyjho1f9mx آره گلم!:girl_yes2: تو دوستی ها نمیشناسی طرف چه برسه از راه برسه مگه اینکه مورد تایید باشه! 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ حد وسط سنتی و امروزی از ازدواج های فامیلی بدم میاد آره ازدواج فامیلی اصلا خوب نیست! 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر تمام دوستان گرامی شما چه نوع ازدواجی رو ترجیح میدهید؟ آیا 1)ازدواج سنتی(رفتن به خواستگاری یا اومدن خواستگار از طریق معرفی دوست وآشنا و فامیل) ؟ آیا 2)ازدواج امروزی (یعنی آشنایی و شناخت از طریق دوستی یا همون دوست بودن) ؟ آیا 3)ازدواج فامیلی ؟ 4) نظر دیگه ای دارم که توضیح میدم با تشکر درود بر شما مهندس مکانیک...........آواتارتون میگه از بانوان محترم هستید.......درسته؟:th_scratchhead: به نظر من ازدواج به هر شکل و عنوانی انجام بشه اگه آگاهانه ومعقول پیش بره ثمره خوبی هم پیدا میکنه....... در همه جا استثنا وجود داره میشه ازدواج فامیلی خوبی داشت یا ازدواج امروزی ناموفق یا یه ازدواج سنتی سعادت مند مهم برمیگرده به دیدوافکار هرکس......... 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ احساس میکنم تاپیکش تکراریه به نظر من تلفیق این دوتا خیلی بهتره......ازدواج سنتی یه جورایی ندیده نشناخته دختر و پسر همدیگه رو میبینن.... ازدواج امروزیم یه جورایی احترام و شخصیت پدر و مادرارو و نقششون توو زندگی بچه هاشونو زیر سوال میبره.....اینکه دخترو پسر هر طور که دلشون بخواد بدون تجربه ای از زندگی بخوان جلو برن... 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ درود بر شما مهندس مکانیک...........آواتارتون میگه از بانوان محترم هستید.......درسته؟:th_scratchhead: به نظر من ازدواج به هر شکل و عنوانی انجام بشه اگه آگاهانه ومعقول پیش بره ثمره خوبی هم پیدا میکنه....... در همه جا استثنا وجود داره میشه ازدواج فامیلی خوبی داشت یا ازدواج امروزی ناموفق یا یه ازدواج سنتی سعادت مند مهم برمیگرده به دیدوافکار هرکس......... سلام!ممنون:wubpink: خیلی پاسختون جالب بود به نکته خوبی اشاره فرمودید آگاهانه و معقول! مرسی.. 3 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سلام بر تمام دوستان گرامی شما چه نوع ازدواجی رو ترجیح میدهید؟ آیا 1)ازدواج سنتی(رفتن به خواستگاری یا اومدن خواستگار از طریق معرفی دوست وآشنا و فامیل) ؟ آیا 2)ازدواج امروزی (یعنی آشنایی و شناخت از طریق دوستی یا همون دوست بودن) ؟ آیا 3)ازدواج فامیلی ؟ 4) نظر دیگه ای دارم که توضیح میدم با تشکر چون خودم از طریق این انجمن با همسرم اشنا شدم بنابراین راه دوم رو انتخاب میکنم:yes: 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من بیشتر دوست دارم با هم اشنا بشیم(البته دوستی سالم)بعد خانواده ها با هم اشنا بشن 5 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من بیشتر دوست دارم با هم اشنا بشیم(البته دوستی سالم)بعد خانواده ها با هم اشنا بشن دقیقا روشی که من انجام دادم و نتیجه بخش هم بود به نظرم این روش در دنیای امروزی خیلی معقول و منطقی به نظر میرسه البته در کشور ما باید آدم حواسش به دوستی و آشناییهاش با دیگران باشه 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ دقیقا روشی که من انجام دادم و نتیجه بخش هم بود به نظرم این روش در دنیای امروزی خیلی معقول و منطقی به نظر میرسه البته در کشور ما باید آدم حواسش به دوستی و آشناییهاش با دیگران باشه درسته البته متاسفانه تو کشور ما دوستی خوب تعریف نشده 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ درسته البته متاسفانه تو کشور ما دوستی خوب تعریف نشده آره دقیقا! 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ فقط امروزی آخرم می رسیم به مراسم سنتی دیگه/حد وسط دیگه چیه؟:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده