* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ یعنی نیم ساعت دیگه عوض میشه؟ یعنی فردا انجمن نمیشه اومد؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ واسه فردا یه برنامه بریزیم از صبح تا آخر شب که دیگه نتونیم از خستگی بشینیم پای نت و نتونیم بیایم اینجا استخون درد میگیریما 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ اقا تغییری در البوم عکسها داده نمیشن به عبارتی حذف نمیشن ؟؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ واسه فردا یه برنامه بریزیم از صبح تا آخر شب که دیگه نتونیم از خستگی بشینیم پای نت و نتونیم بیایم اینجااستخون درد میگیریما پارک ارم چطوره؟!!! 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ پارک ارم چطوره؟!!! تا 12 اینا باید باشیماااا خدا شششاهده زودتر بیایم من میشینم پای نت هی صفحه نواندیشان رو رفرش میکنم 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ تا 12 اینا باید باشیمااااخدا شششاهده زودتر بیایم من میشینم پای نت هی صفحه نواندیشان رو رفرش میکنم خب پس فکر یه جایی باش که لحاف تشک هم ببریم با خودمون! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ واسه فردا یه برنامه بریزیم از صبح تا آخر شب که دیگه نتونیم از خستگی بشینیم پای نت و نتونیم بیایم اینجااستخون درد میگیریما تو که تو بازی لی لی مصدوم میشی،بهتره بشینی تو خونه و جایی نری.:1111: من پیشنهاد میکنم فردا از صبح تا شب یکسری به کتاب ها یا دفتر مشق های دوران ابتدایی یا راهنمایی بزنی اگر اونها را داری. 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ خب پس فکر یه جایی باش که لحاف تشک هم ببریم با خودمون! میتونیم بریم جنگل بخوابیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ تو که تو بازی لی لی مصدوم میشی،بهتره بشینی تو خونه و جایی نری.:1111: من پیشنهاد میکنم فردا از صبح تا شب یکسری به کتاب ها یا دفتر مشق های دوران ابتدایی یا راهنمایی بزنی اگر اونها را داری. یا شیخ شوما برو بچ رو به خط کن ازشون جدول ضرب بپرس:girl_blush2: فکر کنم 90% برو بچ مردود بشن انقدر ماشین حساب استفاده کردن :(87): 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ یا شیخ شوما برو بچ رو به خط کن ازشون جدول ضرب بپرس:girl_blush2: فکر کنم 90% برو بچ مردود بشن انقدر ماشین حساب استفاده کردن :(87): تو خسته نمیشی اینقدر خودشیرینی میکنی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ میتونیم بریم جنگل بخوابیم جنگل هم خوبه من که نمی تونم جنگلو بیام چی؟ بشینم هی نو اندیشانو رفرش کنم؟:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ جنگل هم خوبه من که نمی تونم جنگلو بیام چی؟ بشینم هی نو اندیشانو رفرش کنم؟:cryingf: آره تو بشین رفرش کن هروقت درست شد یه اس به من بده:w12: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ تو خسته نمیشی اینقدر خودشیرینی میکنی؟؟ ما در راه شیخ انجمن جان خود رو هم میدهیم 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ پ چرا هیچ خبری نیست؟ ها ها ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممددددددددددددددددددددددددددددددددددددد؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ ممل الان دم گوش من گفت منتظره 50 نفر تو انجمن باشن یه دفعه انجمن رو قطع کنه زد حال بزنه به همه :167: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ پس چرا عوض نمیشه بذارین انجمن شلوغ بشه بعدش قطع بشه، بیشتر حال میده 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ پس چرا عوض نمیشه بذارین انجمن شلوغ بشه بعدش قطع بشه، بیشتر حال میده یعنی آخر ضد حال است ادمینمان! :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده