masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ عمیق ترین درد زندگی من الان اینه که بفهمی چه مشکلی داری و چه جوری باید باهاش کناربیای...اینکه یه روز هستی ی روز نیستی حتی,نمیشه بهش فکر کرد و مثل خواب میشه برات ..اینکه وقت نداری و تازه میفهمی مدت دوره دنیا زندگی کردن چقدر کمه...اینکه چقدر ب اون دنیا نزدیکی و یه عمر فکر میکردی دوری و دستت بهش نمیرسه..اینکه ایانوبت تو کیه...بدترازاون خانوادت چیکارمیکنن اگه نباشی..وسوالاتی که مثل مته تو مخته....اینکه غمگین باشم یاشاد.. اینکه فقط این سوال برای خودت ایجاد میشه و تکرار میشه ..چیکارکنم..چرامن....چرا واقعن...الان میفهمم عمیق ترین درد زندگی مردنمه..میترسم.... 7 لینک به دیدگاه
h.tajalli 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ عمیق ترین درد زندگی اینه که درد عزیزی رو ببینی که خیلی برات عزیزه ... از خدا می خواهم همه ی عزیزانم تندرست و بانشاط و پرانرژی باشن و همیشه لبخند بر لبانشون نقش ببنده 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ بهت بگن رو شانسي كه فكر ميكني شانسه حساب نكن.. يعني اب پاكي رو بريزن.. 6 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ نتونی منظورت رو برسونی...کسی حرفات رو نفهمه 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ نمیدونم چیکار کنم سخت ترین کار دنیاست 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ عمیقترین درد زندگی اینه که به کسی که خیلی دلت میخواد بهش کمک کنی : نتونی 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ هدر دادن زمان (رو یک تیکه کاغذ نوشتم وقت طلاست زدم رو در کمدم هر کی میبینه اینجور نگام میکنه) چرا واقعا؟ 10 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ متنی رو بخونی که قبلا واسه یه نفر نوشته 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ آرزو داشته باشی ولی همش ازش دور بشی بهش نرسی 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ درمقابل ناراحتي ديگران .. كه خودت بدتر از اونا داري درد ميكشي بايد خودتو شاد نگه داري.. كه مثلا اميدتو از دست ندادي.. گاهي خسته ميشم گاهي نميشم.. كلا تعادل رفتاريمو از دست دادم.. 9 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ نفهمیدن، نفهمیدن مجبور به ادامه بودن 8 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هر دردی فراموش میشه به جز 1 از دست دادن اعضای خانواده تصورش هم سخته 2 شکست عشقی هر چقدر هم فراموش شه یا انکار شه بالاخره باز برمی گرده 9 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درد،من ظاهرابی حس شدم اینقدرکشیدم جالبه تمومیم نداره. چقدردردداره به آرزوهات نرسی! چقدردردداره کسی نفهمه چی می گی!چقدردردداره کسی درکدنکنه!چقدردردداره بخاطربعضی مسایل خودتوبه نفهمی بزنی ولی می فهمی!چقدردردداره که مردمی بی فرهنگ داشته باشیم!چقدردردداره وقتی پرسپولیس هی میبازه! 7 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عمیق ترین درد اینه که تو بخوای اونم بخواد شرایط رو یه پا وایسه بگه نهههههه .... هر کاری می کنی میگه نهههههه .... :icon_pf (34)::5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینکه کسی درد دلمو نفهمه از همه بدتره 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عمیق ترین درد اینه که تو بخوای اونم بخواد شرایط رو یه پا وایسه بگه نهههههه .... هر کاری می کنی میگه نهههههه .... :icon_pf (34)::5c6ipag2mnshmsf5ju3 دقیییقا!! حکمت خدا! و عمیقترین درد فاصله است.... 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دل درد و درد دل خصوصیه . نباس کسی بفهمه. 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دل درد و درد دل خصوصیه . نباس کسی بفهمه. من میخوام یه نفر بفهمه نگفتم کل ورزشگاه نیوکمپ بیان بفهمن که 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده