afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم برای تهیه خمیر: کره: 100 گرم آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد. ماست: نصف لیوان(125 میلیلیتر) شیر: نصف لیوان(125 میلیلیتر) نمک: یک قاشق چایخوری تخممرغ : یک عدد مواد لازم براي داخل پيراشكي: گوشت چرخكرده: 350گرم پياز متوسط: يك عدد فلفل دلمهاي متوسط: يك عدد سير: 2 حبه قارچ: 400 گرم زردچوبه: يك قاشق چايخوري سس گوجهفرنگي: 3 قاشق غذاخوري روغن زيتون، كنجد و سياهدانه: به ميزان لازم زردهتخممرغ: يك عدد براي روي پيراشكيها روش تهيه: ابتدا سير، پياز و فلفلدلمهاي را ريز خرد كرده با مقداري روغن زيتون تفت ميدهيم، گوشت چرخكرده و زردچوبه را به آن اضافه ميكنيم و خوب با مواد سرخ ميكنيم وقتي گوشت سرخ شد قارچ ريز خرد شده و سس گوجهفرنگي را اضافه كرده و تا جايي كه آب قارچ كشيده شود و بپزد مواد را تفت ميدهيم. براي تهيه خمير ابتدا كره را ذوب كرده، شير و ماست و نمك و كره ذوب شده را با هم مخلوط ميكنيم، تخممرغ را نيز به مواد اضافه كرده و هم ميزنيم تا مايه يكدست شود آنقدر به مواد آرد اضافه ميكنيم تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را به شكل دايرهاي بزرگ پهن كرده، دايره را به 6 قسمت تقسيم ميكنيم به شكلي كه 6 مثلث حاصل شود ،يك قاشق پر از مواد را در قسمت پاييني مثلث ميگذاريم و خمير را به دور خودش ميپيچيم تا به نوك تيز آن برسيم. دوباره از يك طرف لوله حاصل را به دور خود پيچيده و داخل سيني فر ميگذاريم. روي مواد را به زرده تخممرغ آغشته كرده و كنجد و سياهدانه ميپاشيم. پيراشكيها را به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم. 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها میگم برا استفاده این خمیر پیراشکیا حتما قالب میخوایم یا میشه با دست به هم چسبوند دو لبش رو 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلامبچه ها میگم برا استفاده این خمیر پیراشکیا حتما قالب میخوایم یا میشه با دست به هم چسبوند دو لبش رو میشه چسبوند. من یه بار بدون قالب درست کردم. موادی رو که میخواید بریزید توش بعد مثل سمبوسه بپیچیدش. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ تشکر از اینکه اولین نفر شما جواب دادین نمیخوام بپیچونم. فقط لبه هاشو به هم نزدیک کنم کاری که قالبش میکنه بعد ببخشید شما توش چیا میریزین؟ سوسیس و کالباس نمیخوام 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلامبچه ها میگم برا استفاده این خمیر پیراشکیا حتما قالب میخوایم یا میشه با دست به هم چسبوند دو لبش رو سلام نه بابا قالب چیه سوسول بازی دو لبه رو بهم بچسبون و با چنگال روی دو تا لبه طرح بنداز.می تونی هم دو تا لبه رو بپیچی. 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بعد ببخشید شما توش چیا میریزین؟ سوسیس و کالباس نمیخوام پیاز، گوشت چرخ کرده ، قارچ ، فلفل دلمه ، گاهی وقتا یکم سیب زمینی پخته ، رب ، زرشک ، تخم مرغ آب پز رنده شده ، ادویه ، پنیر پیتزا 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ هرچی دلتون میخواد توش بریزید. من سوسیس، کالباس، گوشت چرخ کرده، قارچ رو همراه با پنیر پیتزا امتحان کردم. 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ هرچی دلتون میخواد توش بریزید. من سوسیس، کالباس، گوشت چرخ کرده، قارچ رو همراه با پنیر پیتزا امتحان کردم. سوسیس کالباس نخورین ما سه سالی هست سوسیس کالباس نخریدیم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ عجب پیراشکی ای شدا مواد پیتزا رو توش ریختم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ :164: گشنمههه ساعت 2 شب داری پیراشکی درست میکنی؟! 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سوسیس کالباس نخورین ما سه سالی هست سوسیس کالباس نخریدیم ما هم چندیدن ساله که نمیخریم.اگه اون گربه هایی که کشته بودن و ریخته بودنشون پشت وانت تا واسه یه شرکت فراورده گوشتی ببرن رو میدیدن مث ماها از سوسیس دوری میکردین! :84eb3ampc0vsywihe0i:4564::4564: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ :164: گشنمههه ساعت 2 شب داری پیراشکی درست میکنی؟! اولا 1 بود پیامو دادم ثانیا زمان افعال گذشته بود نه حال 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ من الان انقد هوسه این پیراشکی رو کردم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ آخ بمیرم داریم چندتا بیا بخور گلم 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ اولا 1 بود پیامو دادمثانیا زمان افعال گذشته بود نه حال حالا چرا انقد خشانت! من الان انقد هوسه این پیراشکی رو کردم منممممم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده