رفتن به مطلب

پیراشکی قـارچ و گوشت


ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه خمیر:

 

  • کره: 100 گرم

 

  • آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد.

 

  • ماست: نصف لیوان(125 میلی‌لیتر)

 

  • شیر: نصف لیوان(125 میلی‌لیتر)

 

  • نمک: یک قاشق چای‌خوری

 

  • تخم‌مرغ : یک عدد

مواد لازم براي داخل پيراشكي:

 

  • گوشت چرخ‌كرده: 350گرم

 

  • پياز متوسط: يك عدد

 

  • فلفل دلمه‌اي متوسط: يك عدد

 

  • سير: 2 حبه قارچ: 400 گرم

 

  • زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري

 

  • سس گوجه‌فرنگي: 3 قاشق غذاخوري

 

  • روغن زيتون، كنجد و سياه‌دانه: به ميزان لازم

 

  • زرده‌تخم‌مرغ:‌ يك عدد براي روي پيراشكي‌ها

 

 

روش تهيه:

 

ابتدا سير، پياز و فلفل‌دلمه‌اي را ريز خرد كرده با مقداري روغن زيتون تفت مي‌دهيم، گوشت چرخ‌كرده و زردچوبه را به آن اضافه مي‌كنيم و خوب با مواد سرخ مي‌كنيم وقتي گوشت سرخ شد قارچ ريز خرد شده و سس گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و تا جايي كه آب قارچ كشيده شود و بپزد مواد را تفت مي‌دهيم. براي تهيه خمير ابتدا كره را ذوب كرده، شير و ماست و نمك و كره ذوب شده را با هم مخلوط مي‌كنيم، تخم‌مرغ را نيز به مواد اضافه كرده و هم مي‌زنيم تا مايه يكدست شود آن‌قدر به مواد آرد اضافه مي‌كنيم تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را به شكل دايره‌اي بزرگ پهن كرده،‌ دايره را به 6 قسمت تقسيم مي‌كنيم به شكلي كه 6 مثلث حاصل شود ،يك قاشق پر از مواد را در قسمت پاييني مثلث مي‌گذاريم و خمير را به دور خودش مي‌پيچيم تا به نوك تيز آن برسيم. دوباره از يك طرف لوله حاصل را به دور خود پيچيده و داخل سيني فر مي‌گذاريم. روي مواد را به زرده تخم‌مرغ آغشته كرده و كنجد و سياه‌دانه مي‌پاشيم. پيراشكي‌ها را به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
سلام

بچه ها میگم برا استفاده این خمیر پیراشکیا حتما قالب میخوایم یا میشه با دست به هم چسبوند دو لبش رو:banel_smiley_4::ws3:

 

میشه چسبوند. :ws3:

 

من یه بار بدون قالب درست کردم. موادی رو که میخواید بریزید توش بعد مثل سمبوسه بپیچیدش. :a030:

لینک به دیدگاه

تشکر از اینکه اولین نفر شما جواب دادین:w58:

نمیخوام بپیچونم. فقط لبه هاشو به هم نزدیک کنم

کاری که قالبش میکنه

 

بعد ببخشید شما توش چیا میریزین؟ سوسیس و کالباس نمیخوام

لینک به دیدگاه
سلام

بچه ها میگم برا استفاده این خمیر پیراشکیا حتما قالب میخوایم یا میشه با دست به هم چسبوند دو لبش رو:banel_smiley_4::ws3:

 

 

سلام

نه بابا قالب چیه سوسول بازی :ws3:

دو لبه رو بهم بچسبون و با چنگال روی دو تا لبه طرح بنداز.می تونی هم دو تا لبه رو بپیچی.

لینک به دیدگاه

 

بعد ببخشید شما توش چیا میریزین؟ سوسیس و کالباس نمیخوام

 

پیاز، گوشت چرخ کرده ، قارچ ، فلفل دلمه ، گاهی وقتا یکم سیب زمینی پخته ، رب ، زرشک ، تخم مرغ آب پز رنده شده ، ادویه ، پنیر پیتزا

لینک به دیدگاه
هرچی دلتون میخواد توش بریزید.

 

من سوسیس، کالباس، گوشت چرخ کرده، قارچ رو همراه با پنیر پیتزا امتحان کردم.

 

 

سوسیس کالباس نخورین :w000:

ما سه سالی هست سوسیس کالباس نخریدیم

لینک به دیدگاه
سوسیس کالباس نخورین :w000:

ما سه سالی هست سوسیس کالباس نخریدیم

 

 

ما هم چندیدن ساله که نمیخریم.اگه اون گربه هایی که کشته بودن و ریخته بودنشون پشت وانت تا واسه یه شرکت فراورده گوشتی ببرن رو میدیدن مث ماها از سوسیس دوری میکردین! :84eb3ampc0vsywihe0i:4564::4564::4564:

لینک به دیدگاه
اولا 1 بود پیامو دادم

ثانیا زمان افعال گذشته بود نه حال:w000:

 

 

 

  • w58.gif حالا چرا انقد خشانت!
     
     

 

من الان انقد هوسه این پیراشکی رو کردم hanghead.gif

 

منممممم

164.gif

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...