Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ پیامکهایی که با حرف فارسی شروع شده و با لاتین ادامه پیدا کنند، فارسی محاسبه شده و برعکس اگر پیامکی با زبان لاتین شروع شود و با فارسی ادامه یابد، لاتین محاسبه میشود. پیام خود را با حروف فارسی شروع کنید به گزارش خبرنگار سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، از وقتی که تعرفهی پیامکهای فارسی و لاتین تغییر کرد، سوالاتی دربارهی نحوهی محاسبه و چگونگی تفکیک این دو زبان در پیامکها وجود داشت؛ به عنوان مثال نرخ محاسبه تعرفه پیامکهایی که در آنها هر دو کاراکتر فارسی و لاتین نوشته شده و یا پیامهای حاوی عدد و تصویر و نحوه محاسبه آن، مورد پرسش است. مثلا پیامهایی که فقط حاوی اشکال هندسی هستند، اگر زبان گوشی مشترک فارسی باشد، پیامک او فارسی محسوب شده و زمانی که زبان گوشی لاتین باشد، پیام او لاتین محاسبه میشود و پیامهایی که با حرف فارسی شروع شده و با شکل و یا عدد همراه باشد هم فارسی محاسبه میشوند. در حال حاضر تعرفه پیامکهای لاتین با 160 کاراکتر به مبلغ 222 ریال و پیامهای فارسی با حدود 70 کاراکتر به مبلغ 89 ریال است. 15 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ من اين روشو تست كردم نمي شه كلك زد بازم همون انگليش محاسبه ميكنه! 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ انگلیسی محاسبه میشه بابا 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ مام تست کردیم همون فارسی حساب میشه 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ انگلیسی دوست دارم آره انگلیسی خیلی خوبه فارسی تا ی خط بنویسیم کاراکتراش تموم میشه لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ آره انگلیسی خیلی خوبهفارسی تا ی خط بنویسیم کاراکتراش تموم میشه یه خطی هارو فارسی بنویس بیشتر از یه خط و انگلیسی بصرفه تره هاااااااا 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ من هميشه اول همه smsام يه "ا" فارسي ميذارم...هزينشم معادل sms فارسي محاسبه ميشه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ برا ایرانسل هوشمنده اگه یه کلمه انگلیسی توش باشه 16 تومن کم میکنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده