zaneti 178 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ می خواستم درباره ی قسمت های مکانیک و محاسبات آن در ربات اطلاعاتی داشته باشم.اگه کسی اصلاعاتی داره من را راهنمایی کنه؟ ممنون 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ من خیلی نمی دونم اما همین جور اتفاقی یه چیزهایی شنیدم .میگم شاید بدرد خور باشه نقطه ای در بدنه ربات وجود داره به اسم z.o.p که مرکز گرانی در هر لحظه است . شما باید این نقطه رو حساب کنید . تا بتونید وضعیتی متعادل برای ربات طراحی کنید . البته ببخشید مطمئن نیستم مطالبم درست باشه اگه یه استاد مهر تائیید روش بزاره .بهتره 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ دوست من در زمینه ی رباتیک و طراحی آن کتاب های خوبی در بازار یافت می شود به این کتاب ها رجوع کنید اما در مورد حرف دوستمان این مرکز تعادل درواقع کار مخچه در مغز آدمی را انجام می دهد که می بایست با محاسبه ی آن در وضعیت های گوناگون و ایجاد موازنه ی جرمی تعادل را حفظ نمایید 3 لینک به دیدگاه
zaneti 178 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ دوست مندر زمینه ی رباتیک و طراحی آن کتاب های خوبی در بازار یافت می شود به این کتاب ها رجوع کنید اما در مورد حرف دوستمان این مرکز تعادل درواقع کار مخچه در مغز آدمی را انجام می دهد که می بایست با محاسبه ی آن در وضعیت های گوناگون و ایجاد موازنه ی جرمی تعادل را حفظ نمایید لطفا چند تا از این کتابها را معرفی کنید ممنون لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ من یه کلیپ دارم از یه روبات . واقعا متحب شدم که چه جوری به این حد از تعادل رسوندش .اسم ای روبات BigDog است . اگه بتونم کلیپ رو آپ میکنم . 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ الان حضور ذهن ندارم نگاه می کنم و می گم 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ فایلش 18mb کیفیتش هم خوبه من 3gp کردم شد 2mb .البته کیفیتش خیلی کم شد .ولی خوب کار رو راه می اندازه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
zaneti 178 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۸ فایلش 18mb کیفیتش هم خوبه من 3gp کردم شد 2mb .البته کیفیتش خیلی کم شد .ولی خوب کار رو راه می اندازه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این را دیده بودم با این همه ممنون لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۸ نام كتاب : مباني رباتيك اصول و طراحي و ساخت(جلـد اول) ناشر : همياران جوان نويسنده: مجتبي صادقيان و حميد صادقيان تاريخ انتشار : 1385 تعداد صفحه : 198 قطع وزيري قيمت كتاب به همراه cd : 3000 تومان قيمت كتاب بدون cd : 2500 تومان جلـد اول: فصل اول : اصول و مباني روباتيك فصل دوم : مبدلهاي كميت (سنسورها) فصل سوم : طراحي و ساخت روباتهاي تعقيب كننده فصل چهارم : كنترل موتورپله اي فصل پنجم : آشنايي با انواع سازه ها و روبات فصل ششم : طراحي و ساخت روباتهاي مبدل جلـد دوم : فصل هفتم : طراحي و ساخت كوچكترين روبات فصي هشتم : طراحي و ساخت روبات مين ياب فصل نهم : طراحي و ساخت روبات؟ فصل دهم : طراحي و ساخت روبات جنگجو فصل يازدهم : طراحي و ساخت روباتهاي آتش نشان فصل دوازدهم:طراحي و ساخت روبات شناگر جلد سوم : فصل سيزدهم :سيستم هاي هدايت شونده خودكار فصل چهاردهم: اتوماسيون خط توليد فصل پانزدهم: تجزيه و تحليل روبات جستجوگر فصل شانزدهم: طراحي و ساخت ربات انسان نما فصل هفدهم: طراحي و ساخت روبات جوشكار(مورد استفاده در خط توليد ايران خودرو) 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۸ کنترل و دینامیک ربات مترجم : دکتر محمد مهدی فاتح تعداد صفحه: 406 نشر: دانشگاه صنعتی شاهرود تاربخ نشر : 8 بهمن 1385 شابک: 9647637004 قطع کتاب: وزیری مکانیک و کنترل در روباتیک ویرایش دوم مترجم : دکتر علی مقداری و مهندس فائزه میرفخرایی تعداد صفحه: 552 ناشر: دانشگاه صنعتی شریف ، انتشارات علمی تاربخ نشر : 08 مهر 1385 شابک: 964637929x قطع کتاب: وزیری وزن: 1150 گرم رباتیک تحلیل، سیستمها و کاربردها مترجم : دکتر محمد مهدی فاتح تعداد صفحه: 514 ناشر: دانشگاه صنعتی شاهرود تاربخ نشر : 26 اسفند 1386 شابک: 9789647637510 قطع کتاب: وزیری وزن: 1050 گرم 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۸ نام کتاب : روبوتیک ، مکاترونیک و هوش مصنوعی مولف : نیوتن سی.براگا مترجمین : مهندس بابک اکبرزاده-مهندس لاله سیدعلی زاده ناشر:انتشارات عبادی تعداد صفحه و قطع : 456صفحه –وزیری حروفچینی و صفحه آرایی : موسسه فرهنگی علمیران قیمت : 3500 فصل 1: مبانی ربوتیک و مکاترونیک فصل 2: کنترل حرکت فصل 3: کنترل موتورها، رله ها و سولنوئیدها توسط ترانزیستور فصل 4: پلهای H فصل 5: مدارات خطی و PWM برای کنترل توان فصل 6: کنترل توان با استفاده از تریستور فصل 7: سولنوئیدها،سروموتورها و آلیاژهای حافظه دار فصل 8: موترهای پله ای فصل 9: سنسورهای on-off فصل10:سنسورهای مقاومتی فصل 11: تقویت کننده های عملیاتی و مقایسه کننده ها فصل 12: مدارات کنترل و حس کردن از راه دور فصل 13: بلوک های منطقی فصل 14: هوشمندی و کامپیوتر فصل15:بلوک های دیگر:جلوه های نوری و صوتی فصل 16:ایمنی کاری پاسخ سوالات مروری 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۸ در اين بخش, به معرفي کتاب ها پر کاربرد رباتيک پرداخته مي شود. شما مي توانيد براي خريد آن کتاب, به سايت هاي اينترنتي معرفي شده مراجعه فرماييد. PIC Robotic مشخصات PIC-ROBOTICS: A BEGINNERS GUIDE TO ROBOTICS PROJECTS USING THE PICMICRO By IOVINE ISBN: 0071373241 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام LINUX Robotic مشخصات LINUX ROBOTICS: PROGRAMMING SMARTER ROBOTS By NEWMAN ISBN: 007144484X برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Robot Brains مشخصات Robot Brains - Circuits and Systems for Conscious Machines By Haikonen ISBN: 0470062045 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Robot Builders BONANZA مشخصات ROBOT BUILDERS BONANZA By MCCOMB ISBN: 0071468935 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Robot Grippers مشخصات Robot Grippers By Monkman ISBN: 3527406190 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Robot Modeling & Control مشخصات Robot Modeling and Control By Spong ISBN: 0471649902 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Robot Programming مشخصات ROBOT PROGRAMMING: A BEHAVIOR-BASED APPROACH By JONES ISBN: 0071427783 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Robot Vision مشخصات Robot Vision - Video-based Indoor Exploration with Autonomous and Mobile Robots By Florczyk ISBN: 3527405445 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقدمه اي بر رباتيک متحرک مشخصات مقدمه اي بر رباتيک متحرک (اصول و کاربردها) تعداد صفحه:96 نشر: ارکان دانش(4 اسفند 86) شابک: 8-55-2591-964-978 قطع کتاب: وزيري مزن:350 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رباتيک- تحليل سيستم ها و کاربردها مشخصات رباتيک: تحليل, سيستم ها, کابردها سعيد نيکو, محمد مهدي فاتح(مترجم), عليرضا احمدي فرد(ويراستار) تعداد صفحه: 514 نشر: دانشگاه شاهرود(26 اسفند 86) شابک: 0-51-7637-964-978 قطع کتاب: وزيري وزن: 1050 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساخت محرک هاي ربات مشخصات ساخت محرک هاي ربات دنيس کلارک, مايکل اوينگز, عابد ناطري(مترجم) تعداد صفحه:416 نشر: علوم روز(22 مرداد 86) شابک: 0-32-6132-964-978 قطع کتاب: وزيري وزن:850 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ربات تعقيب خط مشخصات ربات تعقيب خط عابد ناصري تعداد صفحه: 96 نشر: فني حسينيان(15 بهمن 84) شابک: 9-48-6607-964 قطع کتاب: وزيري وزن: 350 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اولين کتاب اولين ربات مشخصات اولين کتاب, اولين ربات نيما طاهري نژاد تعداد صفحه:114 نشر: فرهيختگان دانشگاه(1387) شابک: 6-67-6754-964-978 قطع کتاب: رقعي وزن: 350 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساخت ربات هاي پيشرفته مشخصات ساخت ربات هاي پيشرفته سهيل صالحي(مترجم) تعداد صفحه: 432 نشر: زانيس(5 خرداد 87) شابک: 1-224-377-964 قطع کتاب: وزيري وزن: 900 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام STIQUITO مشخصات Stiquito Controlled! Making a Truly Autonomous Robot with Robot Kit By Conrad ISBN: 0471488828 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برنامه نويسي ربات مشخصات برنامه نويسي ربات (راهنماي عملي براي ربات هاي رفتارگرا) ژوزف جونز, قدرت الله سپيدنام(مترجم) تعداد صفحه:232 نشر: علوم رايانه(6 خرداد 85) شابک: 3-08-8996-964 قطع کتاب: وزيري وزن: 600 گرم 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۸ این هم یک وبلاگ خوب برای دانلود برخی از کتاب ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ داداش قيمتها هم ذكر باشه اونا مهمتر هستن کنترل و دینامیک رباتمترجم : دکتر محمد مهدی فاتح تعداد صفحه: 406 نشر: دانشگاه صنعتی شاهرود تاربخ نشر : 8 بهمن 1385 شابک: 9647637004 قطع کتاب: وزیری مکانیک و کنترل در روباتیک ویرایش دوم مترجم : دکتر علی مقداری و مهندس فائزه میرفخرایی تعداد صفحه: 552 ناشر: دانشگاه صنعتی شریف ، انتشارات علمی تاربخ نشر : 08 مهر 1385 شابک: 964637929x قطع کتاب: وزیری وزن: 1150 گرم رباتیک تحلیل، سیستمها و کاربردها مترجم : دکتر محمد مهدی فاتح تعداد صفحه: 514 ناشر: دانشگاه صنعتی شاهرود تاربخ نشر : 26 اسفند 1386 شابک: 9789647637510 قطع کتاب: وزیری وزن: 1050 گرم 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ می خواستم درباره ی قسمت های مکانیک و محاسبات آن در ربات اطلاعاتی داشته باشم.اگه کسی اصلاعاتی داره من را راهنمایی کنه؟ممنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به این تایپیک هم سری بزن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده