aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ من سیگاری نیستم، با توجه به تعاریفی که شما گفتید. دفعه اول که سیگار کشیدم هیچ حسی نداشت، چون بلد نبودم و فقط توی دهنم دود را حبس می کردم، بعد یک دوره آموزشی گذروندم نزد اساتیدی بزرگ که به صورت حرفه ای یاد گرفتم که دود را حتی تا نوک شصت پا پایین میدم. ولی سیگار حال و هوای خودش را می طلبه، یک روز تفریحی، که رفتی با دوستات گردش ، البته اون هم شاید، ولی سیگار بعد یک چیز خاص عجیب می چسبه، یعنی فقط سیگار در همون لحظه می چسبه و دیگر هیچ. از سیگار کشیدن در وسط درس خوندن و فکر کردن هم متنفر هستم، کاری بسیار اشتباه هست. همونطور که گفتن کشیدن سیگار هیچ لذتی نداره مگر در شرایط خاص که اون هم سالی نهایتا 6 الی 7 بار پیش میاد. نکته بعدی این هست که این سیگار ششی ها اصلا ارزش کشیدن نداره، یعنی حاضر نیستم ریه عزیر را با اینجور آشغال ها خراب کنم، سیگار باید اصل باشه، بعد هم چند تا مارک خوب و دیگر هیچ. سیگار قهوه برگ بدون ***** هم به تمام سیگاری های عزیز توصیه می کنم:icon_pf (34):. کسانی هم که بخاطر مشکلات فراوان سیگار می کشند که مشکلات یادشون بره انسان های ضعیف نفسی هستند که از ایستادگی در مقابل مشکلات میترسند و فکر می کنند که با کشیدن سیگار الان مشکل حل میشه، نه دوست عزیز، مشکل همچنان سر جاش هست و اگر روبه روش ایستادی و حلش کردی که دیگه تمام وگرنه همیشه هست، سیگار فقط برای تفریح خوب هست. نمی دونم چرا این حرف ها را زدم. ولی خوب زدم دیگه ، شاید نکته ای توش برای کسی مفید واقع بشه. موفق و پیروز باشید. 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ من سیگاری نیستم، با توجه به تعاریفی که شما گفتید. دفعه اول که سیگار کشیدم هیچ حسی نداشت، چون بلد نبودم و فقط توی دهنم دود را حبس می کردم، بعد یک دوره آموزشی گذروندم نزد اساتیدی بزرگ که به صورت حرفه ای یاد گرفتم که دود را حتی تا نوک شصت پا پایین میدم. ولی سیگار حال و هوای خودش را می طلبه، یک روز تفریحی، که رفتی با دوستات گردش ، البته اون هم شاید، ولی سیگار بعد یک چیز خاص عجیب می چسبه، یعنی فقط سیگار در همون لحظه می چسبه و دیگر هیچ. از سیگار کشیدن در وسط درس خوندن و فکر کردن هم متنفر هستم، کاری بسیار اشتباه هست. همونطور که گفتن کشیدن سیگار هیچ لذتی نداره مگر در شرایط خاص که اون هم سالی نهایتا 6 الی 7 بار پیش میاد. نکته بعدی این هست که این سیگار ششی ها اصلا ارزش کشیدن نداره، یعنی حاضر نیستم ریه عزیر را با اینجور آشغال ها خراب کنم، سیگار باید اصل باشه، بعد هم چند تا مارک خوب و دیگر هیچ. سیگار قهوه برگ بدون ***** هم به تمام سیگاری های عزیز توصیه می کنم:icon_pf (34):. کسانی هم که بخاطر مشکلات فراوان سیگار می کشند که مشکلات یادشون بره انسان های ضعیف نفسی هستند که از ایستادگی در مقابل مشکلات میترسند و فکر می کنند که با کشیدن سیگار الان مشکل حل میشه، نه دوست عزیز، مشکل همچنان سر جاش هست و اگر روبه روش ایستادی و حلش کردی که دیگه تمام وگرنه همیشه هست، سیگار فقط برای تفریح خوب هست. نمی دونم چرا این حرف ها را زدم. ولی خوب زدم دیگه ، شاید نکته ای توش برای کسی مفید واقع بشه. موفق و پیروز باشید. لطفا اینجا تبلیغ سیگار نفرمایید شما هم همون سالی 6،7 تا رو بذار کنار 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ به شدت از سیگار و کلا دود متنفرم همیشه هم نسبت به این جور آدما دید منفی دارم هیچ عقل و روح سالمی خودش رو گرفتار این جور مواد نمیکنه چه مخدر چه سیگار و چه مشروب عاقبت مصرف این مواد تخریب جسم و روحه فقط و فقط وفقط 3 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ صد البته...ولی حواستون هست؟الان میشه گفت تقریبا همه ی جوونای ما بیکار هستن... منم نگفتم و نمیگم خوبه ولی میگم ضرر قلیو خیلی کمتر از سیگاره دلیلش رو هم تو پست های قبلی گفتم اتفاقا سیگار خیلی بهتر از قلیونه هر قلیون معادل 10 سیگاره...اگه نمیدونستید هم بدونید میدونم که جوانان بیکارن اما این راه گذران وقت نیست استفاده از مواد مخدر و قلیون و سیگار و هزار کوفت و زهر مار دیگه.... اینا بهانه است... وگرنه من افرادی رو میشناسم که کارمندن و سیگار میکشن مواد مصرف میکنن... 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ اتفاقا سیگار خیلی بهتر از قلیونههر قلیون معادل 10 سیگاره...اگه نمیدونستید هم بدونید میدونم که جوانان بیکارن اما این راه گذران وقت نیست استفاده از مواد مخدر و قلیون و سیگار و هزار کوفت و زهر مار دیگه.... اینا بهانه است... وگرنه من افرادی رو میشناسم که کارمندن و سیگار میکشن مواد مصرف میکنن... سیگاری که 24 ساعت آماده استفاده است و مصرفش به روزی یکی دو بسته میرسه مضر تره یا هر یکی دو هفته یه قلیون؟ شما لطفا پست های قبلی من رو بخون بعد....هم توضیح دادم هم گفتم چه کسایی هم سیگاری هستند لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ لطفا اینجا تبلیغ سیگار نفرمایید شما هم همون سالی 6،7 تا رو بذار کنار من نمیدونم الان با خانم صحبت می کنم یا آقا. ولی کلا دود مضر هست و به هیچ کس هم توصیه نمی کنم که تجربه کنه. حق با شماست. ( ولی سالی 6 الی 7 بار کم هست ). قصد تبلیغ هم نداشتم فقط خواستم دوستان سیگاری پولشون را توی جوی آب نریزن و ریه ها را خراب کنند. مورد آخری هم که دوست داشتم بگم این هست که اکثر دوستان در دوران مقدس سربازی سیگاری شدن. دوستانی که تا حالا نرفتن هوشیار باشن که سعی نکن در مقابل مشکلات به دود پناه ببرند. 2 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سیگاری که 24 ساعت آماده استفاده است و مصرفش به روزی یکی دو بسته میرسه مضر تره یا هر یکی دو هفته یه قلیون؟شما لطفا پست های قبلی من رو بخون بعد....هم توضیح دادم هم گفتم چه کسایی هم سیگاری هستند چشم.... من بخدا به خاطر سلامتی بچه ها گفتم اوکی چی میشد سیگار هم چند هفته یه بار میشد... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ چشم....من بخدا به خاطر سلامتی بچه ها گفتم اوکی چی میشد سیگار هم چند هفته یه بار میشد... میشه بگین چرا نمیشه؟ لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ میشه بگین چرا نمیشه؟ چی سیگار؟؟؟ که کاش چند هفته یه بار تفریحی میشد کشید؟؟؟؟ نمیدونم کلا حس خوبی نسبت به سیگار و قلیون و اینا ندارم البته میشناختم کسی رو که خیلی باهوش بود و با استعداد...گذرش افتاد به کوچه حشیشی ها سرت رو درد نیارم خدا رحمتش کنه...2 سالی هست مرده 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ من نمیدونم الان با خانم صحبت می کنم یا آقا. ولی کلا دود مضر هست و به هیچ کس هم توصیه نمی کنم که تجربه کنه. حق با شماست. ( ولی سالی 6 الی 7 بار کم هست ). قصد تبلیغ هم نداشتم فقط خواستم دوستان سیگاری پولشون را توی جوی آب نریزن و ریه ها را خراب کنند. مورد آخری هم که دوست داشتم بگم این هست که اکثر دوستان در دوران مقدس سربازی سیگاری شدن. دوستانی که تا حالا نرفتن هوشیار باشن که سعی نکن در مقابل مشکلات به دود پناه ببرند. سحرخانوم هستم.:girlhi: سیگار همه جوره بده، لطفا بذارید کنار لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ اگه جایزه میدن منم سجادم نه بابا چه جایزه ای:icon_pf (34)::sorry: 2 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ نه بابا چه جایزه ای:icon_pf (34)::sorry: نگو بهش.. بذار آینه های عبرتمون بیشتر شه قشنگتر عبرت بگیریم 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ نگو بهش.. بذار آینه های عبرتمون بیشتر شه قشنگتر عبرت بگیریم من که آخر نتونستم آینه های مورد نیاز شما خانم ها رو بشمرم... 1 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ من که آخر نتونستم آینه های مورد نیاز شما خانم ها رو بشمرم... کار هرکسی نیست میدونی؟ یه جور بصیرت خاص می خواد درکش... باشد که رستگار شوید 1 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سحرخانوم هستم.:girlhi: سیگار همه جوره بده، لطفا بذارید کنار خوشبختم، من هم امین آقا هستم. مرسی از راهنماییتون، به قول یکی از دوستام، "ترک کردن سیگار یکی از راحت ترین کارهاست، من تا حالا 10 بار این کارو کردم" موفق و پیروز باشید. 6 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ کار هرکسی نیستمیدونی؟ یه جور بصیرت خاص می خواد درکش... باشد که رستگار شوید :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ نگو بهش.. بذار آینه های عبرتمون بیشتر شه قشنگتر عبرت بگیریم چرا ملت و سرکار میزارییییییییییییییییییییی:167:بترسسسسسسسسسسسسسس از عذاب 2 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ چرا ملت و سرکار میزارییییییییییییییییییییی:167:بترسسسسسسسسسسسسسس از عذاب نمی ترسم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ نمی ترسم :gnugghender:دارم برات بذار یه جوری بترسونمت که تا اخر عمرت بترسییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ نگو بهش.. بذار آینه های عبرتمون بیشتر شه قشنگتر عبرت بگیریم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده