Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ خجالت نداره که. دوست داری رو صندلی بشینی .من بهشون گفتم 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ منم با آقا مدیر و جناب جوزف موافقم فان میشه دوس دارم :دی 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ طي توافقاتي كه صورت گرفت، قرار شد كه من داوطلب بشم بعد امتحانا بيام روي صندلي سوزان شهرسازي جلوس كنم و خوووووب بسوزم تا درس عبرتي بشم براي سايرين بازگشت همه به سوي اوست...:icon_pf (34): قابل توجه جناب ادمين 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ طي توافقاتي كه صورت گرفت، قرار شد كه من داوطلب بشم بعد امتحانا بيام روي صندلي سوزان شهرسازي جلوس كنم و خوووووب بسوزم تا درس عبرتي بشم براي سايرين بازگشت همه به سوي اوست...:icon_pf (34): قابل توجه جناب ادمين :gnugghender: البته یکی دیگه هم بعد امتحانا هست، که اینجا نگفته maryam39 بودش. حالا هرکدوم زودتر امتحانتون تموم شد، زودتر تاپیکش زده میشه :gnugghender: واسه الان کسی نیست؟ 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ هنوز امتحانای کسی تموم نشده؟ 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ :mrsbeasley: من امتحانام هنوز تموم نشده! 2 بهمن آخريشه 5 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ من امتحانام 3ساله كه تموم شده. يه كم ميترسم كه روي اين صندلي بشينم آخه 3ساله از درس و كتاب دورم. اگه قول بدين سوالاي سخت سخت نپرسين من حاضرم بشينم رو اين صندلي. در ضمن من رشته تحصيليم برنامه ريزي شهريه هاااااااااااااااااااا هوامو داشته باشين تورو خدااااااااااا خبرم كنيد 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ محمد آقا الان دو نفر حاضرن كه بشينن رو صندلي! ستاره193 و B nam o neshan بي زحمت زودتر تصميم نهايي رو بگيريد 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ محمد آقا الان دو نفر حاضرن كه بشينن رو صندلي!ستاره193 و B nam o neshan بي زحمت زودتر تصميم نهايي رو بگيريد اوکی استارتش زده شد :gnugghender: [h=3]صندلی داغ B nam o neshan عزیز[/h] 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ متاسفانه صندلی داغ ریحانه نبودم :icon_pf (34): این خیلی ناراحت کننده ست واسه همین اعلام آمادگی می کنم واسه نشستن رو صندلی خودجوش و داوطلبانه و شجاعانه :mpr: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ متاسفانه صندلی داغ ریحانه نبودم :icon_pf (34):این خیلی ناراحت کننده ست واسه همین اعلام آمادگی می کنم واسه نشستن رو صندلی خودجوش و داوطلبانه و شجاعانه :mpr: پس اسمت اومد تو لیست که بعد از مریم صندلی داغت زده بشه :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ پس اسمت اومد تو لیست که بعد از مریم صندلی داغت زده بشه :gnugghender: آقا این حرکت خود جوش که نمی دونم جَوش چی شد که یهو منو گرفت فقط و فقط واسه فعال شدن تالار شهرسازیه پس زیاد سخت نگیرین و داغش نکنین :icon_pf (34): آفرین دوس جونا 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ آقا این حرکت خود جوش که نمی دونم جَوش چی شد که یهو منو گرفت فقط و فقط واسه فعال شدن تالار شهرسازیه پس زیاد سخت نگیرین و داغش نکنین :icon_pf (34): آفرین دوس جونا باشه پري جون:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سلام منظورنگرفتم هروقت گرفتم ثبت نام می کنم :4564::4564: 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام منظورنگرفتم هروقت گرفتم ثبت نام می کنم:4564::4564: هنوز نگرفتین منظورو؟؟؟؟ ما منتظریم :gnugghender: می تونین صندلی داغ بچه هارو ببینین متوجه میشین قضیه از چه قراره 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ سلام منظورنگرفتم هروقت گرفتم ثبت نام می کنم:4564::4564: آقا محمد تابستونه هوا گرمه حسابی موقعیت واسه صندلی داغ مناسبه.. نمی خوای بشینی هنوز؟؟؟ :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ دوستان منتظریم به صورت خودجوش اعلام آمادگی کنین برای صندلی داغ.. ترس نداره.. زود تموم میشه :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ آقا محمد تابستونه هوا گرمه حسابی موقعیت واسه صندلی داغ مناسبه.. نمی خوای بشینی هنوز؟؟؟ :gnugghender: سلام ما آماده ایم شروع کنین 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ بچه ها اینجا داره خاک می خوره هاااااااااااا نفر بعدی سریع خودشو معرفی کنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده