Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ من شنیدم مال اینه که گناهامون نوشته میشه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ من شنیدم مال اینه که گناهامون نوشته میشه چقدر به این چیزی که شنیدی ، اعتقاد داری ؟ 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ افسردگی از بیکاری روز تعطیل و غیرتعطیل نمیشناسه.البته چون کلا تعطیلیو دوست داریم و قرار تموم بشه دلمون میگیره.بخاطر همین من همیشه شنبه هارو کلاس نمیگیرم. 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ منم همين طورم ... ولي به نظر من دليل اصليش اين كه ميدوني فردا اول هفتست تا يه روز تعطيل 6 روز باقي مونده و فقط بدويي ... البته من خودم اين طوري ام كه اگه احساس كنم جمعه ام رو خوب استفاده كردم ، ميزان دپرسيم كمتر ميشه ... 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ روزهای جمعه خیلی دل گیره برام مخصوصا اگر خونه بمونم شاید چون اخر هفته حساب میشه و یه جور پایانه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ آره خیلی دلگیره نمیدونم چرا ! شاید چون فرداش شروع دوباره روز کاری هست ؛ شاید چون پنجشنبه دیروز بود:texc5lhcbtrocnmvtp8 خیلی عجیبه که جمعه ها اینجوریه ؛ اونایی که خارجین 1شنبه های شمام اینجوریه؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ آره خیلی دلگیره نمیدونم چرا ! شاید چون فرداش شروع دوباره روز کاری هست ؛ شاید چون پنجشنبه دیروز بود:texc5lhcbtrocnmvtp8 خیلی عجیبه که جمعه ها اینجوریه ؛ اونایی که خارجین 1شنبه های شمام اینجوریه؟ آره واسه خارجیا هم همینجوریه، پستای قبلی رو بخونی دربارش بحث شده 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ کاش آخر 5 شنبه ها یک دوراه وجود داشت، که یه راهش میرفت جمعه ،شنبه و .... و اون یکی راهش مستقیم میرفت شنبه، یکشنبه و ... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم گرفته، یعنی امروز جمعست؟ 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم گرفته، یعنی امروز جمعست؟ 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من از جمعه ها اصلا خوشم نمیاد...نمیدونم چرا. دلیلش این نیست که غروبش دل مبگبره و ناراحتی و غم و این. شاید چون خانواده دور هنم(به جای اینکه فامیل دور هم و دور بزرگتر باشن) و شاید هم تنهایی!!! 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بازم جمعه بازم غروب بازم سر درد بازم ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده