رفتن به مطلب

روزهای جمعه

Artaria

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من شنیدم مال اینه که گناهامون نوشته میشه

چقدر به این چیزی که شنیدی ، اعتقاد داری ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

افسردگی از بیکاری روز تعطیل و غیرتعطیل نمیشناسه.البته چون کلا تعطیلیو دوست داریم و قرار تموم بشه دلمون میگیره.بخاطر همین من همیشه شنبه هارو کلاس نمیگیرم.:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه

منم همين طورم ...

ولي به نظر من دليل اصليش اين كه ميدوني فردا اول هفتست تا يه روز تعطيل 6 روز باقي مونده و فقط بدويي ...

البته من خودم اين طوري ام كه اگه احساس كنم جمعه ام رو خوب استفاده كردم ، ميزان دپرسيم كمتر ميشه ...

• Like 1
لینک به دیدگاه

روزهای جمعه خیلی دل گیره برام مخصوصا اگر خونه بمونم شاید چون اخر هفته حساب میشه و یه جور پایانه

• Like 1
لینک به دیدگاه

آره خیلی دلگیره نمیدونم چرا ‍‍! شاید چون فرداش شروع دوباره روز کاری هست ؛ شاید چون پنجشنبه دیروز بود:texc5lhcbtrocnmvtp8

خیلی عجیبه که جمعه ها اینجوریه ؛ اونایی که خارجین 1شنبه های شمام اینجوریه؟:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره خیلی دلگیره نمیدونم چرا ‍‍! شاید چون فرداش شروع دوباره روز کاری هست ؛ شاید چون پنجشنبه دیروز بود:texc5lhcbtrocnmvtp8

خیلی عجیبه که جمعه ها اینجوریه ؛ اونایی که خارجین 1شنبه های شمام اینجوریه؟:ws38:

آره واسه خارجیا هم همینجوریه، پستای قبلی رو بخونی دربارش بحث شده

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

کاش آخر 5 شنبه ها یک دوراه وجود داشت، که یه راهش میرفت جمعه ،شنبه و ....

و اون یکی راهش مستقیم میرفت شنبه، یکشنبه و ...hanghead.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...

من از جمعه ها اصلا خوشم نمیاد...نمیدونم چرا. دلیلش این نیست که غروبش دل مبگبره و ناراحتی و غم و این. شاید چون خانواده دور هنم(به جای اینکه فامیل دور هم و دور بزرگتر باشن) و شاید هم تنهایی!!!:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

• اضافه کردن...