رفتن به مطلب

کورتاژ !!

pari daryayi

ارسال های توصیه شده

بنده منظورم این بود که در دوران جنینی بچه چه فلج باشد چه سالم، حس یکسانی به مادر میدهد.

درسته یا نه؟

شما بر اساس مهر مادری، این امر را نفی فرمودین، در حالیکه پزشک میگه این بچه در زندگی جسمانیش در آینده مشکل خواهد داشت پس اجازه سقط میده.

حالا به هر دلیلی وقتی این بچه در زندگی آینده اش دچار مشکل بشه، چرا باید وارد این دنیا بشه؟

از نظر من محکومیت برای موجودی که درکی از زندگی و دنیا نداره، معنایی نداره.

چرا به خاطر سهل انگاری و بی توجهی باید یه موجود زنده رو از بین برد!حتی اگه این زندگی در حد یه موجود با درک پایین از حیات باشه

این خودخواهی نیست ؟ که بگی اون بچه به اندازه یه انسان درک نداره پس من اگه سهل انگاریم کردم اون که درکی از زندگی نداره سقطش میکنم....به همین سادگی!

تو این مملکت الان از عهد بوق هم اونور تریم.....sigh.gif

خیلی ها حالیشون نیست چه کار میکنن، نه فقط در مورد این قضیه، هزار تا حرکت طرف میکنه، اما هنوز به نیمه راه رسیده پشیمون میشه.

الان بحث اینجاست حالا که پشیمون شده چه کار کنه؟

بله...وقتی به وجود اومد و ادم میبینه که مثلا خودش نون نداره بخوره چه برسه به بچشم بخواد بده اون موقع نیاد خیلی بهتره

ولی اون سهل انگاری هیچ توجیهی نداره!

ناخواسته بود!!!!!!!یعنی چی ؟

من کسایی و میشناسم که 7-8 ساله ازدواج کردن شرایط بچه دار شدن رو هم ندارن بچه دارم نشدن !

بعضی ناخواسته ها واقعا ناخواستس مثلا راه های جلوگیری و انجام میدن اما به خاطر درصد خطایی که تو همشون هست این اتفاق میفته و دیگه چاره ای نیست ...در غیر اینصورت به نظرم ناخواسته بودن هیچ مفهومی نداره

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 140
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بنده منظورم این بود که در دوران جنینی بچه چه فلج باشد چه سالم، حس یکسانی به مادر میدهد.

درسته یا نه؟

شما بر اساس مهر مادری، این امر را نفی فرمودین، در حالیکه پزشک میگه این بچه در زندگی جسمانیش در آینده مشکل خواهد داشت پس اجازه سقط میده.

حالا به هر دلیلی وقتی این بچه در زندگی آینده اش دچار مشکل بشه، چرا باید وارد این دنیا بشه؟

از نظر من محکومیت برای موجودی که درکی از زندگی و دنیا نداره، معنایی نداره.

من این مطلبو میگم دیگه نظری نمیدم

وقتی پسرمو باردار بودم دکتر گفت قلبش مشکل داره و حتی تاریخ سقط رو هم برام زد

چون از نظر دکتر ختم بارداری بود

اما همین حس مادری که شما میگی بهم گفت اشتباهه

و حسم بهم دروغ نگفت

صحبت من سر حس مسئولیته

با ندانم کاریمون حقی نداریم حق زندگی رو از یه موجود زنده بگیریم

• Like 9
لینک به دیدگاه
چون هر کسی از منطق خودش به این قضیه نگاه میکنه

بعضی ها خیلی راحت کنار میان با این موضوع شاید دوست شماهم همینطوره

ربطی به مذهبی بودنش هم نداره چون معتقده دیه شو میده

به نظر من احساسه این وسط که جواب میده

نه اتفاقا از اون دسته کمال گراهای وسواسی هست که هرگز نمی تونه با این مسئله کنار بیاد

ضمن اینکه امکان مجدد بچه دار شدنش خیلی کم شده

تصمیمش خیلی بزرگ بوده به نظرم با همه کوچیکیش!

اینایی که شماها دارین میگین مال وقتیه که بچه تشخیص داده بشه که مریضه یا مشکلی داره

به هر حال سقط جنین ممکنه پیش بیاد هیچ وقتم از بین نخواهد رفت

بله....وقتی که بچه ای به وجود اومد و به دنیا اوردنش ممکنه برای یه عده دیگه و البته خودش مشکل افرین بشه بهتره تا وقتی هنوز چن ماهه هستش از بین بره

مشکل من چیز دیگه ایه....

کسایی که میدونن شرایط بچه دار شدن و ندارن چرا مراقبت نمیکنن؟مگه عهده بوقه؟!!!

به قول بهار الان انواع و اقسام راه های جلوگیری از بارداری وجود داره همه هم مطلعن

وقتی این موضوع انقد حیاتیه که به هیچ وجه اومدنه یه بچه قابل قبول نیست....به اون اندازه که مجبور شی سقطش کنی باید به همین اندازه ام با جلوگیریش حیاتی برخورد کنی ...

نه اینکه با سهل انگاری و باری به هرجهتی باعث به وجود اومدنه یه بچه بشی بعد بگی خب سقطش میکنم!

ببین یه وقتایی هست که باید به غیر از امروز فردا رو هم نگاه کرد!

خب من فکر نمی کنم خود اون مادر با اون احساساتش این رو بخواد یا اصلا براش مهم نباشه سقط کردن بچه اش!

هر انسانی تو زندگیش خطا می کنه

خطای اینم این بوده ولی حالا چرا باید به خاطر خطای امروزش یه عضو دیگه رو تو شرایطی که نباید به دنیا بیاره و باعث خطاها یا بدبختی های بیشتری بشه

مطمئنا خودش به خاطر اشتباهش به اندازه کافی زجر روحی می کشه!

• Like 8
لینک به دیدگاه

من نمیدونم اصلا چه نظری بدم

چون بعضی وقتا باید تو موقعیت باشی تا بتونی درکش کنی

غیر از اون ممکنه حرفای آدم رنگ شعاز زدگی بگیره یکم

مثه کسی که کنار گود نشسته و...

نمیدونم واقعا خوبه یا بد

ولی اگه جنین مشکل داشته باشه فکر کنم خوب باشه

ولی اگه فقط خواست پدر مادر این باشه که فعلا زوده برای بچه و توجیح منطقی نداشته باشن بد باشه

ولی باز تو حرفام دو به شکم!:sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه
نه اتفاقا از اون دسته کمال گراهای وسواسی هست که هرگز نمی تونه با این مسئله کنار بیاد

ضمن اینکه امکان مجدد بچه دار شدنش خیلی کم شده

تصمیمش خیلی بزرگ بوده به نظرم با همه کوچیکیش!

ببین یه وقتایی هست که باید به غیر از امروز فردا رو هم نگاه کرد!

خب من فکر نمی کنم خود اون مادر با اون احساساتش این رو بخواد یا اصلا براش مهم نباشه سقط کردن بچه اش!

هر انسانی تو زندگیش خطا می کنه

خطای اینم این بوده ولی حالا چرا باید به خاطر خطای امروزش یه عضو دیگه رو تو شرایطی که نباید به دنیا بیاره و باعث خطاها یا بدبختی های بیشتری بشه

مطمئنا خودش به خاطر اشتباهش به اندازه کافی زجر روحی می کشه!

نه

منم نمیگم که چون به وجود اومده پس باید تحت هر شرایطی نگش داشت

میگم چرا دقت نمیکنن بعضیا ...که بعدش مجبور به همچین کاری بشن

• Like 4
لینک به دیدگاه

چرا به خاطر سهل انگاری و بی توجهی باید یه موجود زنده رو از بین برد!حتی اگه این زندگی در حد یه موجود با درک پایین از حیات باشه

این خودخواهی نیست ؟

که بگی اون بچه به اندازه یه انسان درک نداره پس من اگه سهل انگاریم کردم اون که درکی از زندگی نداره سقطش میکنم....به همین سادگی!

موجود زنده؟؟!!!!

شما برای بقای حیاتت روی زمین، هزاران موجود زنده اعم از جانور و گیاه و..... را داری قربانی میکنی، الان تازه به یاد حفظ حیات موجودات زنده افتادین؟ :banel_smiley_4:

درسته اون بچه آدمه، ولی تا وقتی جنین هست هیچ درک و شعوری نداره، اگر هم داره در حد گیاه و جنین سایر موجوداته.

تفاوت انسان با حیوان از مراحلی هست که دارای شعور میشود،پس تا قبل از آن مثل بقیه موجودات حیاتی دارد که ما ناگزیر میشویم اون حیات را از بین ببریم.

هم برای خودمان هم خودش !!!!!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه
موجود زنده؟؟!!!!

شما برای بقای حیاتت روی زمین، هزاران موجود زنده اعم از جانور و گیاه و..... را داری قربانی میکنی، الان تازه به یاد حفظ حیات موجودات زنده افتادین؟ :banel_smiley_4:

این قسمتش اصلا ربطی به موضوع نداشتا :banel_smiley_4:

کشتن موجوداته دیگه برای بقا هستش و قانون طبیعت پس بحثش جداست

درضمن توی مذاهب شرق دور وهند اگه تحقیق کرده باشی بعضیاشون کشتن حیوانات رو هم ممنوع میدونن بعضیاشونم شکار و فقط تا وقتی جایز میدونن که ازش بخوری و سیر بشی

اگر بیشتر از اون باشه بازم ممنوع میدونن...

• Like 4
لینک به دیدگاه
این قسمتش اصلا ربطی به موضوع نداشتا :banel_smiley_4:

کشتن موجوداته دیگه برای بقا هستش و قانون طبیعت پس بحثش جداست

درضمن توی مذاهب شرق دور وهند اگه تحقیق کرده باشی بعضیاشون کشتن حیوانات رو هم ممنوع میدونن بعضیاشونم شکار و فقط تا وقتی جایز میدونن که ازش بخوری و سیر بشی

اگر بیشتر از اون باشه بازم ممنوع میدونن...

خیلی هم ربط داشت.

دلیل دوستان فقط یک چیز است.

ما حق نداریم،حیات موجودی دیگر را بگیریم.

این حرف یعنی چی؟

در حالیکه آدم روزانه حیات خیلی چیزها را میگرد،چرا اونجا دلش به رحم نمیاد، اما از گرفتن حیات موجودی که فعلا جنین انسانه دلش به رحم میاد، در حالیکه میدونه اون جنین اگر رشد کنه در دنیای بعدی کلی سختی خواهد کشید.

این ها تماما ناشی از تفکرات باستانی است که روحی در انسان دمیده میشود و انسان اشرف مخلوقات است و ما تافته جدا بافته ایم و......

نه خیر عزیز من، ما هم مثل یک گیاه روی این زمین دارای حق حیاتی برابر هستیم،تنها قدرت تفکر ما باعث شده همه چیز را به بردگی بگیریم همین.

• Like 6
لینک به دیدگاه
خیلی هم ربط داشت.

دلیل دوستان فقط یک چیز است.

ما حق نداریم،حیات موجودی دیگر را بگیریم.

این حرف یعنی چی؟

در حالیکه آدم روزانه حیات خیلی چیزها را میگرد،چرا اونجا دلش به رحم نمیاد، اما از گرفتن حیات موجودی که فعلا جنین انسانه دلش به رحم میاد، در حالیکه میدونه اون جنین اگر رشد کنه در دنیای بعدی کلی سختی خواهد کشید.

این ها تماما ناشی از تفکرات باستانی است که روحی در انسان دمیده میشود و انسان اشرف مخلوقات است و ما تافته جدا بافته ایم و......

نه خیر عزیز من، ما هم مثل یک گیاه روی این زمین دارای حق حیاتی برابر هستیم،تنها قدرت تفکر ما باعث شده همه چیز را به بردگی بگیریم همین.

من با دوستان دیگه کاری ندارم ....:1111:حرف من همونی بود که گفتم

گرفتن حیات یه موجود یه بحثه

گرفتنه حیاته یه موجود به خاطر خودخواهی و بیخیالی و سهل انگاری و ولنگاری یه بحث دیگست

• Like 5
لینک به دیدگاه
من نمیدونم اصلا چه نظری بدم

چون بعضی وقتا باید تو موقعیت باشی تا بتونی درکش کنی

غیر از اون ممکنه حرفای آدم رنگ شعاز زدگی بگیره یکم

مثه کسی که کنار گود نشسته و...

نمیدونم واقعا خوبه یا بد

ولی اگه جنین مشکل داشته باشه فکر کنم خوب باشه

ولی اگه فقط خواست پدر مادر این باشه که فعلا زوده برای بچه و توجیح منطقی نداشته باشن بد باشه

ولی باز تو حرفام دو به شکم!

دقیقا با حرفت موافقم..

:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بسته به شرایط و موقعیت فرد تصمیم گیری متفاوت است .

با ورود بدون آگاهی به موضوع مساله رو از دید خودمون مورد داوری قرار می دیم که

معمولا نتیجه درستی در پی ندارد.

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من همه زوجین باید نهایت تلاششونو بکنن تا هرگز بارداری ناخواسته نداشته باشن

اصلا چیز شوخی برداری نیستش ...بچه ای که ناخواسته به دنیا بیاد تو جامعه آسیب میبینه چرا چون در جایی زندگی میکنه که موقعیت های لازم و امادگی لازم رو جهت ورودش به خانواده نداشتن حالا چه از لحاظ فرهنگی چه اجتماعی و چه اقتصادی و...

و اما یک سهل انگاری موجب چنین دردسری شده...الان چه باید کرد باید تلاششون رو برای بهبود شرایط خانوادگی و کنار اومدن با این موضوع بکنن چون به هر حال موجودی رو که خودش اختیار نداره به وجود آوردن و در قبال

ش مسئولن

اما بعضی وقتا واقعن شرایط جور نیست ...نمیشه کاری کرد ...

به نظرم اون موقه به دنیا اوردن اون طفل معصوم خیلی بدتر و فجیع تر از کشتش در دورانی هست که هنوز اندامهای حسیش شکل نگرفته ینی زیر 4 ماه ولی بعد از اون به نظرم قتل محسوب میشه و یه موجود رو زجر دادیم فقط همین...

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظرم اون موقه به دنیا نیاوردن اون طفل معصوم خیلی بدتر و فجیع تر از کشتش در دورانی هست که هنوز اندامهای حسیش شکل نگرفته ینی زیر 4 ماه ولی بعد از اون به نظرم قتل محسوب میشه و یه موجود رو زجر دادیم فقط همین...

پس آدم ها باید موجودات بسیار خونخوار و قاتلی باشند.

چون اگر بنا را به داشتن حس بگیریم،روزانه میلیاردها موجود دارای حس در دنیا توسط آدم ها سلاخی میشوند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

چون اگر بنا را به داشتن حس بگیریم،روزانه میلیاردها موجود دارای حس در دنیا توسط آدم ها سلاخی میشوند.

ولی با این توجیهت مخالفم

اینکه تو دنیا جنایت های بیشماری در حق انسانها صورت می گیره دلیلی برای بستن چشم هامون و از بین بردن انسان به راحتی نمیشه!

هر دو جنایت اند چون یکی هست نمیشه گفت پس اینو نادیده بگیریم

باید دوتاش نباشند!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

خوب مسلما هر موجودی نسبت به گونه خودش تعصب بیشتری داره

در دنیای وحش ما سایر گونه هارو داریم سلاخی میکنیم قرار نیست هم گونه و حتی هم خون و کسی که خصوصیات ژنتیکیش کاملا بهمون شبیهه رو از بین ببریم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
ولی با این توجیهت مخالفم

اینکه تو دنیا جنایت های بیشماری در حق انسانها صورت می گیره دلیلی برای بستن چشم هامون و از بین بردن انسان به راحتی نمیشه!

هر دو جنایت اند چون یکی هست نمیشه گفت پس اینو نادیده بگیریم

باید دوتاش نباشند!!

نمیشه دوتاش نباشند......

باید هر دو تاش باشند،با وجودیکه جفتش تلخه ولی لازمه حیات ماست.

شما حق نداری یک بچه فلج که حتی نمیتونه دستشویی بره را چون حالا اندامش شکل گرفته به دنیا بیاری .......

انسان هیچ فرقی با سایر موجودات نداره جز تفکر، اون تفکر هم گفتم در دوران جنینی و نطفه و.... نیست، پس مشکلی با از بین بردنش برای مصلحت نیست.

• Like 2
لینک به دیدگاه

ما تو موقعیت ایشون نیستیم که همه چیز رو بدونیم....شاید یه چیزی باشه که ما ندونیم و اون به این دلیل کورتاژ کرده...

پس قضاوت کردن در این شرایط کار درستی نیست....

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیشه دوتاش نباشند......

باید هر دو تاش باشند،با وجودیکه جفتش تلخه ولی لازمه حیات ماست.

شما حق نداری یک بچه فلج که حتی نمیتونه دستشویی بره را چون حالا اندامش شکل گرفته به دنیا بیاری .......

انسان هیچ فرقی با سایر موجودات نداره جز تفکر، اون تفکر هم گفتم در دوران جنینی و نطفه و.... نیست، پس مشکلی با از بین بردنش برای مصلحت نیست.

با مشکلات جسمی و معلولیت و عقب ماندگی موافقم

ولی با موقعی که بچه سلامت کامل داره و موقعیت هم مناسبه نه!

دومی میشه جنایت

سنگ دلی!

بی مسئولیتی...

این مسئله یه جورایی باید آخرین راه حل باشه یعنی جایی که واقعا دیگه هیچ کاری نشه کرد!

• Like 2
لینک به دیدگاه
با مشکلات جسمی و معلولیت و عقب ماندگی موافقم

ولی با موقعی که بچه سلامت کامل داره و موقعیت هم مناسبه نه!

دومی میشه جنایت

سنگ دلی!

بی مسئولیتی...

این مسئله یه جورایی باید آخرین راه حل باشه یعنی جایی که واقعا دیگه هیچ کاری نشه کرد!

ما که در مورد بچه سالم بیرون از شکم مادر حرف نمیزنیم که........ :banel_smiley_4:

اون جنین چه ایرادی داره از بین بره،کجاش سنگدلیه؟

جنین را تو آزمایشگاه هم میتونن پرورش بدن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ما که در مورد بچه سالم بیرون از شکم مادر حرف نمیزنیم که........ :banel_smiley_4:

اون جنین چه ایرادی داره از بین بره،کجاش سنگدلیه؟

جنین را تو آزمایشگاه هم میتونن پرورش بدن.

تا حالا شده چیزی رو از وجود خودت خلق کنی؟

یه مثال خیلی خیلی کوچیکش میشه دست نوشته هات، داستان هات، تاپیک هات! یکی اونا رو بی دلیل نابود کنه اعصابت بهم نمیریزه؟

شاید درک نکنی ولی اون یه موجود زنده است!

قلب یه جنین از ۴ هفتگی شروع به تپیدن می کنه! کاری با روح و ... ندارم

همون قلب زنده رو فکر می کنه خیلی راحته نابود کردنش؟

من فکر کنم اگه زن بودی این حرف رو نمی زدی!

راجع به عروسک که حرف نمی زنیم! که بگیم بندازش دور بعدا یکی دیگه بخر!

اون جنین اگه سالم باشه و شرایطش مناسب باشه به نظرت از بین بردنش هیچ عیبی نداره؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...