saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ الگو نقش بسیار تاثیر گذاری داره ، الگو می تونه بد یا خوب باشه اما قدرت فوق العاده ای داره . در جوامعی مثل ایران امروز که برنامه ریزی درازمدت زیاد کاربردی نیست ، استفاده از الگو می تونه کارساز باشه. 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ داداش سهیل بیشتر کارا امتحان کردنش بد نیست ولی از حد خارج شدن و بیراهه رفتنش بده. وب گردیم مثل همه ی کارای دیگه... یکی از مهمترین بخشای کار من بعنوان واحد r&d همین چرخیدن تو نت هست که انقدر اطلاعات مفید به من داده که باورکردنش برا خودمم سخته. یه نمونش انتخاب جدید ترین ابزارها برا تولید یه سری قطعه بوده که قبلا بازار برا ما تو 3 ساعت تولید میکردن. تو شرکت خودمون با فشار 2 ساعته تولید میکردیم درحالیکه وقتی این ابزارو خیلی اتفاقی دیدم و سفارش دادم باورت نمیشه که موفق شدیم همون قطعاتو تو 13 و نیم دقیقه تولید کنیم! بنظرت اگر زمانمو بجای نت تو 100 تا کارگاه ماشین کاری صرف میکردم میشد به همچین نتیجه ای رسید؟ همین انجمن یا قبلش همون مهندسان توی کسب دانش و تجربه و حتی طرز تفکر خیلی موثر تر و مفید تر از جمعهای دوستانه محدودیه که میتونیم با دوستامون داشته باشیم جدی میگم. من هرچیزی که یاد گرفتم حتی تو رشته اصلی خودم عمران از همین اینترنت گرفتم. همین اسی با داشتن دو سوم سن من موضوعایی رو وسط میکشه که تاحالا بهش فکر نکرده بودم درحالیکه دوستای دور و ور من همه نظرای مشابه هم دارن... نظر من روی وب گردی کاملا مثبته ولی همونطور که اول صحبتم گفتم اگه جهت دار باشه و از حد خارج نشه... 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ سهیل جون تاپیک خیلی خوبیه. ولی من به خاطر کارم مجبورم یه جورایی وقتای خالی بین کارم رو پر کنم و هیچ چیزی مفیدتر از چرخیدن تو انجمن در این دقایق فعلا پیدا نکردم. 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ منم با بیشتر حرفای سهیل عزیز موافقم ولی وقتی فکرشو میکنم میبینم اطلاعاتی که از اینترنت گرفتم و چیزایی که ازش یاد گرفتم هم کم نبوده . . خیلی از نرم افزارهای کاربردی رو از اینترنت یاد گرفتم خیلی از ایده ها و طرح هایی که برا کار و درسم لازم داشتم جواب خیلی از سوال هایی که تو ذهنمه و دوستای خوب و باارزش . . ولی اینو میدونم که نباید اونقدر به اینترنت و وب گردی . دنیای مجازی عادت کنیم و معتادش بشیم که یادمون بره داریم تو یه دنیای واقعی با آدمای واقعی زندگی میکنیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده