İŞİL 2214 ارسال شده در 13 آذر، 2011 ۱-استاد به روح اعتقاد داری؟ ۲-خوب دیگه خفمون کردی ،خوش اومدی... ۳-جمع کن بابا کار و زندگی داریم! ۴-خفه میشی یا بیام خفت کنم؟ ۵-جون مادرت درس دیگه بسه ۶-آخه چرا به فکر عمه ات نیستی؟ ۷-مغزم گوزید،بسه دیگه.... ۸-خفه شو.. ۹-بس کن دیگه صدات روببر ۱۰-استاد....دیگه نفرمیو... ۱۱-اگه شما خسته نیستی ما خسته اییم....... ۱۲-خسته شدیم اینقدر خوابیدیم.... ۱۳-استاد... ولمون کن دیگه روانپریش . ۱۴-استاد تیتراژ رفت ۱۵-با خداحافظیت خوشحالمون کن، ۱۶-چه قدر زر میزنی خفه بمیر دیگه... ۱۷-استاد سرویسمون رفت جا موندیم، ۱۸-جون مادرت ولمون کن ۱۹-دیگه نمیکشیم به خدا... ۲۰-زر مفت میزنیا؟؟ ۲۱-خسته نباشید به معنای واقعی... ۲۲-همه ی موارد ۲۳-هرررررررررررری ۲۴-استاد زنده نباشی، ۲۵-وخیز بابا جمعش ---------!باید بریم سلف... ۳۶-بابا با دوست دخترم/پسرم قرار دارم ۲۷-گومشو بیرون ۲۸-استاد خفه شو میخواهیم درس گوش بدیم ۲۹-برگه دهنت رو می بندی یا بیام مهر و مومش کنم؟؟؟!! ۳۰-بسه دیگه گه نخور...سیر شدی به خدا... ۳۱-ساکت شو بابا توام.. ۳۲-بسه ..دیگه...خسته شدم از تو دل دیوونه ۳۳---------- مرغ بدم بزنی به فکت؟؟؟ ۳۴-جمع کن بابا حالتو دیگه نداریم... ۳۵-دینگ دینگ دینگ وقته استراحته... ۳۶-خدافظ دیگه عوضی.. ۳۷-چقدر فک میزنی.... ۳۸-برو دیگه...ااااااااااااااااااا 10
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 شهریور، 2012 البته غیر از بعضی استادها که همش حرف میزنند ولی فالشه بیشترش ... بدم میاد از دانشجوهایی که هی از این واژه استفاده میکنند..
ارسال های توصیه شده