İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ ۱-استاد به روح اعتقاد داری؟ ۲-خوب دیگه خفمون کردی ،خوش اومدی... ۳-جمع کن بابا کار و زندگی داریم! ۴-خفه میشی یا بیام خفت کنم؟ ۵-جون مادرت درس دیگه بسه ۶-آخه چرا به فکر عمه ات نیستی؟ ۷-مغزم گوزید،بسه دیگه.... ۸-خفه شو.. ۹-بس کن دیگه صدات روببر ۱۰-استاد....دیگه نفرمیو... ۱۱-اگه شما خسته نیستی ما خسته اییم....... ۱۲-خسته شدیم اینقدر خوابیدیم.... ۱۳-استاد... ولمون کن دیگه روانپریش . ۱۴-استاد تیتراژ رفت ۱۵-با خداحافظیت خوشحالمون کن، ۱۶-چه قدر زر میزنی خفه بمیر دیگه... ۱۷-استاد سرویسمون رفت جا موندیم، ۱۸-جون مادرت ولمون کن ۱۹-دیگه نمیکشیم به خدا... ۲۰-زر مفت میزنیا؟؟ ۲۱-خسته نباشید به معنای واقعی... ۲۲-همه ی موارد ۲۳-هرررررررررررری ۲۴-استاد زنده نباشی، ۲۵-وخیز بابا جمعش ---------!باید بریم سلف... ۳۶-بابا با دوست دخترم/پسرم قرار دارم ۲۷-گومشو بیرون ۲۸-استاد خفه شو میخواهیم درس گوش بدیم ۲۹-برگه دهنت رو می بندی یا بیام مهر و مومش کنم؟؟؟!! ۳۰-بسه دیگه گه نخور...سیر شدی به خدا... ۳۱-ساکت شو بابا توام.. ۳۲-بسه ..دیگه...خسته شدم از تو دل دیوونه ۳۳---------- مرغ بدم بزنی به فکت؟؟؟ ۳۴-جمع کن بابا حالتو دیگه نداریم... ۳۵-دینگ دینگ دینگ وقته استراحته... ۳۶-خدافظ دیگه عوضی.. ۳۷-چقدر فک میزنی.... ۳۸-برو دیگه...ااااااااااااااااااا 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ جالب بود ...البته بعضياش بي ادبي بود . لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ البته غیر از بعضی استادها که همش حرف میزنند ولی فالشه بیشترش ... بدم میاد از دانشجوهایی که هی از این واژه استفاده میکنند.. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ویرایش توسط Neutron : یک هفته پیش در ساعت لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ویرایش توسط Neutron : یک هفته پیش در ساعت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده