Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ مقدار مصرف تخم مرغ برای افراد دیابتی یك عدد در هفته برای افرادی كه كلسترول بالا و بیماری قلبی عروقی دارند ۳ ۲ عدد در هفته با نظر متخصص تغذیه و برای افراد سالم چنانچه دریافت گوشت مصرفی را محدود كنند، روزی یك عدد تخم مرغ است. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، تخم مرغ یكی از مواد غذایی با هضم آسان و دسترسی فراوان در برنامه غذایی افراد است. همچنین منبع خوبی از پروتئین با قیمت پایین و كیفیت بالا بوده و حاوی ویتامین ها و املاح ضروری است. یك عدد تخم مرغ به طور متوسط در حدود ۷۰ كیلو كالری انرژی و حدود ۷ گرم پروتئین دارد كه از نظر پروتئینی می تواند جایگزین ۳۰ گرم گوشت و یا دو سوم لیوان شیر شود. همچنین بیش از نیمی از پروتئین تخم مرغ نزدیك به ۵۵ درصد در سفیده آن قرار دارد و می تواند برای همه گروه های سنی مورد مصرف قرار گیرد. تخم مرغ منبع خوبی از ویتامینهای گروه b (مانند b۶، b۱۲ و اسید فولیك ) و ویتامینهای e,d,a و k است كه موجب حفظ سلامتی دستگاه عصبی، كمك به خونسازی، حفظ سلامت و استحكام دندانها و استخوانها می شود. تخم مرغ حاوی املاح لازم برای تامین سلامتی فرد است بویژه این كه منبع كلسیم، فسفر، روی، پتاسیم، منیزیم و سلنیوم است كه برای رشد و سلامت اعصاب، استخوان ها و دندان ها، سلامت پوست، سیستم ایمنی و عضلات لازم است. بنا بر این گزارش، نیمی از پروتئین و تقریبا تمامی چربی های تخم مرغ در قسمت زرده آن قرار دارد كه نزدیك به دوسوم این چربی از نوع غیراشباع است كه برای فعالیت های طبیعی مغز و اعصاب ضروری است. همچنین هر عدد تخم مرغ حاوی ۲۴۰ میلی گرم كلسترول است. مقدار مصرف تخم مرغ برای افراد دیابتی یك عدد در هفته برای افرادی كه كلسترول بالا و بیماری قلبی عروقی دارند ۳ ۲ عدد در هفته (با نظر متخصص تغذیه) و برای ا فراد سالم چنانچه دریافت گوشت مصرفی را محدود كنند، روزی یك عدد تخم مرغ است. 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ چگونه تخم مرغ سالم را تشخیص دهیم؟ قبل از مصرف: تخم مرغ خام را در یك ظرف حاوی محلول آب و نمك قرار دهید. تخم مرغ تازه و سالم در ته ظرف به صورت عمودی می ایستد ولی تخم مرغ سالم ولی كمی كهنه در قسمتهای میانی آب معلق می ماند و تخم مرغ های فاسد در سطح آب به صورت افقی قرار می گیرند. یادتان باشد رنگ پوسته تخم مرغ و وجود یا عدم نطفه هیچ گونه تاثیری در ارزش غذایی آن ندارد و ارزش غذایی تخم مرغ های محلی و صنعتی یكسان است. هنگام مصرف: اگر تخم مرغ را در ظرفی بشكنید و سفیده آن پخش شود، تخم مرغ كهنه و اگر سفیده حالت ژلاتینه محكم داشته باشد، سالم است. توصیه های مربوط به خرید و نگهداری تخم مرغ حتی الامكان تخم مرغ های سالم را خریداری كنید و از خرید تخم مرغ های شكسته و یا ترك خورده خودداری كنید. در صورت وجود تاریخ مصرف، هنگام خرید به آن توجه كنید. تخم مرغ را در یخچال نگه داری كنید. تخم مرغ را برای نگهداری در یخچال نشویید و فقط آلودگی های سطحی آن را پاك كنید و قبل از مصرف پوسته بیرونی آن را بشویید. توصیه های مربوط به مصرف تخم مرغ از مصرف تخم مرغ خام به دلیل احتمال وجود آلودگی میكروبی (سالمونلا) و اختلال در جذب ویتامین ها خودداری كنید. از دادن سفیده تخم مرغ به كودكان زیر یكسال خودداری كنید. هنگام مصرف تخم مرغ، آنها را یكی یكی در ظرف جداگانه شكسته و در صورت داشتن لكه و بوی نامطبوع آن را مصرف نكنید. تخم مرغ را درست قبل از طبخ، از یخچال خارج كنید. برای آب پز كردن تخم مرغ، مقدار كمی نمك و یا سركه به آن اضافه كنید كه حتی اگر پوست تخم مرغ هم شكسته شد، سفیده آن بیرون نریزد. از نگهداری مایع تخم مرغ اضافی كه برای طبخ غذا به كار برده شده است خودداری كنید. در سنین رشد، زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مصرف كنید. برای حفظ ارزش غذایی تخم مرغ هنگام تهیه نیمرو در ماهیتابه را ببندید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده