masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ نه دیگه...خشونت تو کار ما نیستسوتفاهم برطرف شد سوئ تفاهم که نبود.. ولی بله برطرف شد. تا به ما ابزار بدن پس بریم استراحت ... 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ سلام عزیزانی ک به بعضی قسمت ها دسترسی مدیریتی دارن لطفا موقع انتقال تاپیک،مدت زمان ماندن لینک رو یک ساعت بزنن..نه بیشتر! الان ک نگاه میکردم بعضی تاپیک ها منتقل شده ولی هنوز لینکشون تو جای قبلی موجوده.:icon_pf (34): باعث میشه ظاهر تالار بد دیده شه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ چشم عزیزم من اصلا این قضیه رو نمیدونستم از این به بعد چشم گلم. 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ مهدي وضع تالار خيلي قاريشميشه.لازمه ك يخورده سروسامونش بديم. از اونجايي ك جز تو مسئول ديگه اي تو تالار فعاليت نميكنه بايد كارارو بين خودمون تقسيم كنيم ميتوني اين تاپيك رو ادامه بدي؟ يعني آخر هر ماه تاپيك زده شده توسط افراد مختلف رو تو اين تاپيك قرار بدي(برا اساس تاريخ) اگه ديدي سختته بگو ها..نميخوام تعارف كني http://www.noandishaan.com/forums/thread44411-2.html راستي حواست به قوانين اين تاپيك هم باشه ك اگه موردي ديدي بهم بگي،ممكن از ديدم در بره.مرسي[h=3](( قوانین مربوط به تالار کشاورزی ))[/h] 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ تاپیک ماهانه قرار میدم باشه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ میگم مهدی هنوز ک سر ماه نشده! آخرای ماه بزاریم بنظرت بهتر نیست/؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ میگم مهدی هنوز ک سر ماه نشده!آخرای ماه بزاریم بنظرت بهتر نیست/؟ من فک کردم بر اساس ماه میلادی گفتی انجام بشه الانم روز اول آوریل هر طور راحتی من تقریبا آماده کردم تاپیک ها رو اگه به نظرت آخر ماه بزاریم آخر ماه میزاریم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ من فک کردم بر اساس ماه میلادی گفتی انجام بشه الانم روز اول آوریل هر طور راحتی من تقریبا آماده کردم تاپیک ها رو اگه به نظرت آخر ماه بزاریم آخر ماه میزاریم آخ ببخشید انداختمت تو زحمت:5c6ipag2mnshmsf5ju3اگه اماده کردی ک نه الان باز میکنم پستت رو ارسال کن تو تاپیک. از ماه بعد آخر هر ماه= اول ماه بعدی ارسال میکنیم لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ آخ ببخشید انداختمت تو زحمت:5c6ipag2mnshmsf5ju3اگه اماده کردی ک نه الان باز میکنم پستت رو ارسال کن تو تاپیک.از ماه بعد آخر هر ماه= اول ماه بعدی ارسال میکنیم زحمتی نیست اختیار داری دستت درد نکنه تاپیک باز کن دو بخش دیگه مونده برای بررسی حتما 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام.خب مهدی دیگه وقتش تقسیم کار کنیم! من: آپ کردن زیربخش های تخصصی خاک-آب-مکانیک ماشین-باغبانی هر هفته حداقل یک بار. شما:آپ کردن زیربخش های صنایع-زراعت-گیاهپزشکی و گیاهان دارویی (بقیه کاربرا هم ک دارن خوب کار میکنن.مث سلامت و فائزه)ولی اگه احیانا زیریخش در طول هفته آپ نشد حواسمون بهش باشه دیگه. برگزاری مسابقه کشت و کار هم ک با سلامت.ولی جفتمون گهگاهی لازمه به زیربخش مسابقات سر بزنیم و به موضوع و عناوین مسابقات نظارت داشته باشیم... تصمیماتی ک برا مدال ها و جوایز گرفتیم از این قرار: مدال فقط به مسابقات فصلی و اونم هر 3 ماه یک بار داده میشه(نه هر ماه) امتیاز فقط شامل مسابقه های تخصصی هستش(نه این سوال جواب ها) مسابقاتی ک به منظور افزایش اطلاعات شرکت کننده ها هستش هیچ جوایزی ندارن.جز اون دکمه شکیل تشکر که در زیر پست فرد مذکور واقع میشه و اما آپ کردن صفحه اصلی انجمن یعنی اینجا: http://www.noandishaan.com/ به عهده من میشه. و اعلام تمامی تاپیک هایی ک در طول هر ماه زده شده بر عهده شما.(تو تاپیک ** بهترین تاپیک ماهانه تالار کشاورزی **)...اگه حین این کار متوجه شدی تاپیکی تو جای خودش زده نشده لینکشو بزار تا من منتقلش کنم...یعنی نظم همه تالار ها با زیربخش هاش لازمه ک رعایت شه. حواسمون به تاپیک های ارسالی میشه.در صورت تکراری بودن حذف میشن(بعد حذف تو مدیریت کشاورزی اعلام میکنیم ک کدوم تاپیک و به چه دلیل حذف شده.ممکن فرستندش شاکی شه و ما فراموش کنیم علتش چی بوده....) .و در صورت نداشتن منبع تو تاپیک مدیریت کشاورزی به ارسال کننده هاش تذکر داده میشه ک بیان و پستشون رو ویرایش کنن.اگه بعدیک هفته توجهی بهش نکردن ،تاپیک های ارسالی حذف میشه. اگه کاربری از چیزی یا کسی تو تالار دلخور بود و مشکلی داشت وظیفه ماست ک به اون تو پیام خصوصی رسیدگی کنیم...و نزاریم کوچکتری پستی با لحن خاص تو پست ها ارسال شه. من خودم لینک نواندیشان رو خیلی وقت تو وبلاگم گذاشتم.خواستی تو هم میتونی بزاری.اینم از لینک وبلاگم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فعالیت سایر دوستان در جای خود.ولی ماها بخاطر ابزار دسترسی ک داریم باید همه این مسائل رو ریزتر و دقیق تر از بقیه ببینیم. اینا مطالبی بود ک قبلا هم در موردش صحبت کرده بودیم.ولی ی بار دیگه هم اینجا جمع بندی کردم ک یادمون نره. اگه با چیزی مخالفی یا نظر خاصی داری همینجا اعلام کن 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ موافقم .. منم صحبت های الهه عزیز تایید میکنم .. و بگم روی "تاپیک های تکراری" و "منبع" دوستان عزیز توجه داشته باشند . امیدوارم مثل این چند ماهی که تالار پیشرفت خوبی داشته به خاطر فعالیت همراهان تالار کشاورزی این پیشرفت ادامه دار باشه . 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ با عرض سلام خدمت مدیران محترم کشاورزی و کاربران خوب تالار کشاورزی من امروز یه سری تاپیک زدم.. از وبلاگ خودم. مطالبی که در سایتهای دیگه من ندیدم درموردش زیاد بحث بشه .. یا اینکه درموردش به صورت جداگاتنه نوشته بشه... اگه میشد یه سری از این مطالب ..فقط برای خود سایت ما قابل رویت بود خیلی عالی میشد... من تصمیم دارم. یه سری مطالبی که از وبلاگ خودم هست. و بر استناد بر نوشته های خودم و تحقیق خودم و تایپ خودم هست رو .. یه سریشم اینجا قرار بدم.. میخوام از حالت یکنواختی در بیارم.. بخش گیاهان دارویی رو که در سایتهای مختلف یه سری مطالب قدیمی هست.. رو من میخوام در تالار گیاهان دارویی به روز و منحصر به فرد در اینجا قرار بدم. دوستانی که میتونن در این زمینه فعالیت کنن. درمورد اسانس ها.. مواد موپره گیاهان.. اعلام کنن. که من وقتی یه مطلبی رو میزارم.. اگه مطلب جدیدی رو به جز سایتهای دیگه تو کتابها اگه میشه.. یا مجلات.. خودشون تایپ کنند و دنباله مطالبی که من میزارم قرار بدن خیلی عالی میشه.. میخوام تالار کشاورزی به روز بشه.. تمام مطالبش.. و این به اتحاد و همبستگی دوستان احتیاج داره.. سعی کنیم. مطالبی رو از سایتهای دیگه کپی نکنیم. من وبلاگم قفل داره وهرکسی مطالب منو نمیتونه کپی کنه.. و خودم یه سری مطالب رو اینجا قرار میدم. اگر ببینم. که دوستان همکاری میکنن در به روز کردن. هرماه به عنوان هدیه یکی از مقالات سنگینمو اینجا قرار میدم.. و اگه الهه جون شما صحبت کنید یه سری مطالب رو که ما به روز قرار داریم میدم اینجا فقط تاپیکش قابل رویت باشه .. نه داخل تاپیم برای کسانی که مهمان هستن خیلی عالی میشه هم در روند کاربرا کمک میشه و تعداد مخاطب ها افزایش پیدا میکنه هم.. تاپیک های مطالب علمی ما از به روزی خارج نمیشه... دوستانی که موافقن از این به بعد مطالب به روز بگذارن.. دستاشون بالا... (البته با اجازه الههه جون) من اول.. که بعضی تاپیکهام مشخصه.. حتی نقاشی هاشم خودم دارم انجام میدم از جمله فرمول ساختمان شیمیایی گیاهان رو.... اخر هرماه هم.. یه موضوع رو انتخاب میکنیم.. درموردش طبقه بندی میکنیم چه دوستانی میخوان شرکتت کنند در کدوم زمینه.. و در اخر.. اگه ببینیم خوب همکاری میکنن دوستان.. تبدیلش میکنیم به مجله کشاورزی.. لطفا نظراتتون رو اعلام کنید. با تشکر از همه دوستای گلم. 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ با عرض سلام خدمت مدیران محترم کشاورزی و کاربران خوب تالار کشاورزی من امروز یه سری تاپیک زدم.. از وبلاگ خودم. مطالبی که در سایتهای دیگه من ندیدم درموردش زیاد بحث بشه .. یا اینکه درموردش به صورت جداگاتنه نوشته بشه... اگه میشد یه سری از این مطالب ..فقط برای خود سایت ما قابل رویت بود خیلی عالی میشد... من تصمیم دارم. یه سری مطالبی که از وبلاگ خودم هست. و بر استناد بر نوشته های خودم و تحقیق خودم و تایپ خودم هست رو .. یه سریشم اینجا قرار بدم.. میخوام از حالت یکنواختی در بیارم.. بخش گیاهان دارویی رو که در سایتهای مختلف یه سری مطالب قدیمی هست.. رو من میخوام در تالار گیاهان دارویی به روز و منحصر به فرد در اینجا قرار بدم. دوستانی که میتونن در این زمینه فعالیت کنن. درمورد اسانس ها.. مواد موپره گیاهان.. اعلام کنن. که من وقتی یه مطلبی رو میزارم.. اگه مطلب جدیدی رو به جز سایتهای دیگه تو کتابها اگه میشه.. یا مجلات.. خودشون تایپ کنند و دنباله مطالبی که من میزارم قرار بدن خیلی عالی میشه.. میخوام تالار کشاورزی به روز بشه.. تمام مطالبش.. و این به اتحاد و همبستگی دوستان احتیاج داره.. سعی کنیم. مطالبی رو از سایتهای دیگه کپی نکنیم. من وبلاگم قفل داره وهرکسی مطالب منو نمیتونه کپی کنه.. و خودم یه سری مطالب رو اینجا قرار میدم. اگر ببینم. که دوستان همکاری میکنن در به روز کردن. هرماه به عنوان هدیه یکی از مقالات سنگینمو اینجا قرار میدم.. و اگه الهه جون شما صحبت کنید یه سری مطالب رو که ما به روز قرار داریم میدم اینجا فقط تاپیکش قابل رویت باشه .. نه داخل تاپیم برای کسانی که مهمان هستن خیلی عالی میشه هم در روند کاربرا کمک میشه و تعداد مخاطب ها افزایش پیدا میکنه هم.. تاپیک های مطالب علمی ما از به روزی خارج نمیشه... دوستانی که موافقن از این به بعد مطالب به روز بگذارن.. دستاشون بالا... (البته با اجازه الههه جون) من اول.. که بعضی تاپیکهام مشخصه.. حتی نقاشی هاشم خودم دارم انجام میدم از جمله فرمول ساختمان شیمیایی گیاهان رو.... اخر هرماه هم.. یه موضوع رو انتخاب میکنیم.. درموردش طبقه بندی میکنیم چه دوستانی میخوان شرکتت کنند در کدوم زمینه.. و در اخر.. اگه ببینیم خوب همکاری میکنن دوستان.. تبدیلش میکنیم به مجله کشاورزی.. لطفا نظراتتون رو اعلام کنید. با تشکر از همه دوستای گلم. خیلی فکر خوبیه معصومه جان ولی من کم و بیش مطلب می ذارم. اطلاعات وطنی زیادی ندارم واسه همین نمیدوونم چطور میتونم همکاری کنم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ خیلی فکر خوبیه معصومه جان ولی من کم و بیش مطلب می ذارم. اطلاعات وطنی زیادی ندارم واسه همین نمیدوونم چطور میتونم همکاری کنم شماموافقتونو اعلام کنید بهتون میگم چیکار کنید.. نگران نباشید کار سختی نیست... ببینید کافی مطلبتون از کتاب دانشگاهیتون باشه.. یا جزوه دانشگاه باشه.. ما میخوایم مطالب رو خودمون قرار بدیم. به تایپ خودمون البته اینم بگم. باید ذکر منبعتون از کتاب/استاد/ جزوه این باشه .. نه از سایتی به نام خودتون گرداوری بشه.. و خلاصه ای از مطلبتونو و یا نه اطلاعات خودتونو اینجا برای ما قرار بدید.. کار سختی نیست.. موافقت اجرا بشه.. من بهتون میگم چیکار کنید... 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ شماموافقتونو اعلام کنید بهتون میگم چیکار کنید.. نگران نباشید کار سختی نیست...ببینید کافی مطلبتون از کتاب دانشگاهیتون باشه.. یا جزوه دانشگاه باشه.. ما میخوایم مطالب رو خودمون قرار بدیم. به تایپ خودمون البته اینم بگم. باید ذکر منبعتون از کتاب/استاد/ جزوه این باشه .. نه از سایتی به نام خودتون گرداوری بشه.. و خلاصه ای از مطلبتونو و یا نه اطلاعات خودتونو اینجا برای ما قرار بدید.. کار سختی نیست.. موافقت اجرا بشه.. من بهتون میگم چیکار کنید... موافقم من حرفی ندارم 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ فکر خوبیه معصومه اما باید روش کار کرد و زمان هم میبره .. و هرکس هم در زمینه تخصصی خودش میتونه تایپ جزوات اساتید برای من الان مقدور نیست اما در فرصت مناسب این کار انجام خواهم داد من هم دنبال جزوات اساتید دانشگاه ها هستم تا بتونم بیشتر ازون ها در تالار قرار بدم و تا الان چند تا جزوه ای گذاشتم اما برای استادای خودم نبوده با این هم موافقم قبلا هم معصومه گفتم اگه بشه مطالب رو به صورت محتوای مخفی قرار داد و رمز براش گذاشت تا هرکسی نتونه از مطالب جدید و کاربردی سوء استفاده کنه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به دوستان کشاورزی. ممنون از دعوت خب کار خیلی خوبیه اینی که گفتین. اما در مورد بحث مخفی بودنش یا رمزدار بودنش و این چیزا. ببینید کلیک راست و قابلیت کپی پیست و اینا اگه بخواد فعال بشه تو کل انجمن فعال میشه. شاید واسه وبلاگ و اینا کاربرد داشته باشه. همونطور که واسه فروشگاه فعال کردیم. ولی واسه انجمن درست نیست. واسه مخفی و رمزدار کردن و اینا مطالب به چه شکلیه؟ نمیشه مثلاً خلاصه ای گذاشته بشه و اصل مطلب به صورت ورد و پی دی اف و اینا باشه؟ اگه این امکان نیست بگین تا راه حل های دیگه ای که میشه استفاده کرد رو بگم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ سلام.ببخشید ک دیر رسیدم:icon_pf (34): ممنون معصومه جان از پیشنهادت...اینکه از کپی پیست فاصله بگیریم خودش کار قشنگیه و باعث میشه از مطالب تکراری خلاص شیم. پس منم پایه م محمد میشه به اون پی دی اف رمز نواندیشان رو داد؟؟ راستی بچه ها این پیشنهاد محمدم عملیه ها! وقتی بصورت مهمان وارد انجمن میشیم فایل هایی ک تو انجمن آپ شده رو برامون نشوند نمیده. و میزنه مشاهده لینک برا کاربرای انجمن مقدوره....پس با این روش میشه کاربر جذب کرد... البته اینم بگم ک جذب کاربر مهم نیس،نگه داشتنش مهمه! تالار کشاورزی کلی کاربر داره..ک بیشترشون تازه وارد هستن و صرفا برا استفاده از ی مطلب خاص و یا پرسیدن سوالی عضو شدن و بعد اون فعالیتی نداشتن... اگه بشه طوری اینارو هم برگردوند عالی میشه! چن وقت پیش ی پیشنهاد دادم و اونم اینکه تو تاپیک معرفی کاربرای کشاورزی همه ایمیل شخصیشون رو گذاشتن.اگه کسی داوطلب شه و از طرف انجمن و تالار کشاورزی بهشون ایمیل بزنه و دعوت به همکاری کنه فک کنم ج بدمکسی هست ایا؟ 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ سلام مجدد خیلی هم عالی ببحشید من نمیتونستم نفل قول بگیرم باگوشی وارد شدم( الان دیگه بدون گوشیم منتهی دیگه نمیشه ویرایشش کرد..) پی دی اف گذاشتنو یکی از دوستان به من یاد دادن ولی چه جوری اینجا قرار بدم رو یکی از دوستان زحمت بکشن به من در پیام خصوصی یاد بدن من موافقم بانظرات دوستان متشکرم از اینکه اومدید و ارزش قایل شدید برای این وپیشنهاد درمورد دعوت کاربران الان من موافق اینکار نیستم الهه جون ما در شرکتمون شعارمون این بود بدون تبلیغات بهترین محصولات پس انجمن ما بدون تبلیغات بابهترین اطلاعات(شعار خوبی شدااا) من گفتم خودمون تایپ کنیم حتما کسی که به دنبال مطلب موردنظرش هست اسم تاپیک و موضوع ما قابل رویته من میخوام محتواش موقعی نمایان شه که کاربر عضو باشه یا اینکه مطالب ما سایتهای دیگه نباشه مشکلی نیست اگر با عنوان سایت ماقار میگرفت شکلی نبود ولی چنین چیزی نمیشه ما یه ماه بصورت امتحانی مطالبمونو میزاریم مشکلی هم نداره بعد ببینیم دوستان همکاری کردن کلنگ مجلمونو میزنیم بچه ها اشکالی نداره تاپیکی بزنید دوخط نوشته شده باشه چون ماهمه باهم تاپیک ها رو برحسب یادگیری و پژوهش ادامه میدیم میتونه یه تجربه استاد باشه یا میتونه اطلاعات خودمون باشه یا میتونه کتاب و جزوه باشه ماهدفمون کپی وست نیست ماهدفمون اطلاعات تازه و به روزه هرموقع وقت کردی مهدی جان مشکلی نداره تا یک ماه مامطالب میزاریم به روز ببینم تاچه حد میشه چندتا تاپیک یا مطلب میشه که ببینیم مینونیم مجله کشاورزیرو راه بندازیم ممنونم اقا محمد اومدید.. باز مشتاقانه نظرات دوستان رو میشنویم.. (رادیویی شد این قسمت)موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده