Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ چه فعالیتی داشتیم میکردیماا قاسم تو صفحه اصلی رو آپ میکنی یا مث من بوسیدی گذاشتیش کنار؟ حمید هنوزم کاربر برتر ماه هر ماه انتخاب میشه دیگه؟؟ الان تعداد کسایی ک تو تالار میان و میرن زیاده..حتی از رشته های دیگه!(ولی واسه اسپم) آقایان حمید و قاسم نظرتون چیه ی تاپیک زده شه واسه تشویق کاربرا برای زدن تاپیک های علمی؟ درسته رشتشون ممکن ربط مستقیمی به کشاورزی نداشته باشه ...ولی حداقل بخش های تالار آپ میشه(کپی & پیست) حتی میشه علاوه بر اون کاربر برتر ماه و گرفتن مدال....خودمون ی امتیازاتی رو برای کسایی که تاپیک های خوب و به درد بخور بیشتری میزارن در نظر بگیریم و اینم تو تاپیک اعلام کنیم. و از همه مهمتر یکی بره با لطافت تمام گوش راضیه رو بگیره و بیاره تو بخش های تخصصی و منابع...ک وگرنه خودم مجبور میشم ی کاری کنم خداییش زده شدم از این وضع تالار:icon_razz: البته این فعالیت فقط شامل کاربرا میشه ها.(خودم ترجیح میدم از جزواتم بزارم ک الان حوصله شو ندارم-حمید که درگیره کارشه-قاسمم ک درگیر ترجمه و کار پایان نامه):5c6ipag2mnshmsf5ju3 صفحه اصلی که باید اینجا یه تاپیک جدید گذاشته بشه تا من اونجا بذارم پیشنهاد خوبیه که تاپیک واسه تشویق بچه ها زده بشه؛ خودت ترتیبشو بدهمن این روزا یه ذره کمتر میتونم بیآم چون باید پرپوزال بنویسم و کلی ترجمه دارم وگرنه هنوز کلی جزوه و مطلب و مقاله دارم که میخوام بذارم رو انجمن 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ صفحه اصلی که باید اینجا یه تاپیک جدید گذاشته بشه تا من اونجا بذارمپیشنهاد خوبیه که تاپیک واسه تشویق بچه ها زده بشه؛ خودت ترتیبشو بدهمن این روزا یه ذره کمتر میتونم بیآم چون باید پرپوزال بنویسم و کلی ترجمه دارم وگرنه هنوز کلی جزوه و مطلب و مقاله دارم که میخوام بذارم رو انجمن نه!! کلی تو انجمن تاپیک هست ک من نذاشتمشون...میتونی از اکانت صفحه اصلیت بری و ببینی که از تالار کشاورزی کدوم تاپیک ها رفتن رو سایت.. مابقی رو بزار 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ سلام الهه و قاسم مرسی الهه که دوباره خیز برداشتی (کاربر برتر داریم بله) اتفاقا دیروز میخواستم ازتون کاربر برتر بخوام؟ کسی رو میتونید معرفی کنید؟ در مورد تاپیک تشویقی بسیار موافقم ... الهه بی زحمت روم رو زمین ننداز مثل همیشه و خودت زحمتش رو بکش. تاپیک رو بزن و از بچه ها دعوت کن که بیان و همکاری کنن. امتیاز ممتیازشون رو هم خودت تعیین کن. مثلا تاپیک با موضوع جدید رو امتیاز بالاتری براش قائل میشیم. (حتما اینو قید کن قبل ارسال موضوع مشابه اون رو سرچ کنن ... خیلی سادست ... عنوان رو که بنویسن سیستم خودش مشابه های اونو میاره!) منم استارت مسابقه عکس جدید رو میزنم. یا امشب یا فرداشب. راضیه هم که گوش شیطون کر یه تاپیک آنتی اسپم زده! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ خواهش بنظرم این ماه کاربر برتر معرفی نکنی بهتره..بزار همه تنبیه شیم این پیام دیروز من به قاسم بود بزار حمیدم بیاد نظرشو بگه.اگه وقت داشت خودش تاپیکشو بزنه بهتره ولی از اونجایی ک گفته بودی تاپیک مسابقه رو ایندفعه من بزنم...و من اصلا دوست نداشتم...:icon_pf (34):اوکی این با من امروز یا فردا منم سعی میکنم تاپیک رو بزنم...البته بعد حرفیدن با علیرضا و تعیین مقدار امتیازهایی ک میتونیم هر ماه بدیم! آره انگار...تا وقتی قاسم درگیره ترجمه س راضیه باید زحمت اپ کردن بخش منابع رو بکشه!! 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ این همه وقت گذاشتم تاپیک مسابقه زدم کاربر برتر نداشتیم شوخی کردم دستتون درد نکنه این روزا نمیتونم زیاد فعال باشم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ کاربرای ویژه هم بیان اینجا مشکل داره؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ کاربرای ویژه هم بیان اینجا مشکل داره؟ اگه ايده و نظري داشته باشن،نه چه اشكالي! خيليم خوشحال ميشيم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ کاربرای ویژه هم بیان اینجا مشکل داره؟ البته شما ویژه در ویژه اید! تشریف بیارید! اگه ايده و نظري داشته باشن،نه چه اشكالي!خيليم خوشحال ميشيم به به! میبینم که از کیسه خلیفه میبخشید و بذل و بخشش میکنید! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ البته شما ویژه در ویژه اید! تشریف بیارید! به به! میبینم که از کیسه خلیفه میبخشید و بذل و بخشش میکنید! وقتي خليفه كم پيدا باشه ..همين ميشه ديگه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ حالتون خوبه ! متشکر.. شما خوبید. 1 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ سلام کسی نیست؟اومدم بهتون سر بزنم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ سلام کسی نیست؟اومدم بهتون سر بزنم سلام براي گفتگو دوستانه از اين تاپيك استفاده كنين.مرسي http://www.noandishaan.com/forums/thread2220-751.html#post1361967 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ طبق صحبتي ك با مدير ارشد كردم،محمد هم مصلحت دونست جهت نظم بيشتر تالار و هدايت مستقيم كاربرا تاپيك تمامي مسابقات مثل بيشتر تالارها در يك بخش "مسابقات كشاورزي" زده شه. موفق باشيم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ طبق صحبتي ك با مدير ارشد كردم،محمد هم مصلحت دونست جهت نظم بيشتر تالار و هدايت مستقيم كاربرا تاپيك تمامي مسابقات مثل بيشتر تالارها در يك بخش "مسابقات كشاورزي" زده شه.موفق باشيم این یعنی چی؟ من دیگه اصلا دسترسی به مسابقاتی که گذاشتم رو ندارم... اینجوری نظم رو ریختید بهم که... و اینکه ما به تالارهای دیگه چیکار داریم...:icon_razz: روند ما چیزه دیگه ای..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینجوری جلسه میزاری الهه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ این یعنی چی؟ من دیگه اصلا دسترسی به مسابقاتی که گذاشتم رو ندارم... اینجوری نظم رو ریختید بهم که... و اینکه ما به تالارهای دیگه چیکار داریم...:icon_razz: روند ما چیزه دیگه ای..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینجوری جلسه میزاری الهه؟ سلام معصومه خانم اینکه ناراحتی نداره الهه خانم برای اینکه پراکندگی ایجاد نشه این کارو انجام دادن خب وقتی این تغییرات انجام بشه .... دسترسی برای شما انجام میدن ! مدیران ارشد و مدیر عزیز تالار کشاورزی من از همین جا تقاضا می کنم دسترسی "مسابقات كشاورزي" را برای معصومه خانم قرار بدید 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ این یعنی چی؟ من دیگه اصلا دسترسی به مسابقاتی که گذاشتم رو ندارم... اینجوری نظم رو ریختید بهم که... و اینکه ما به تالارهای دیگه چیکار داریم...:icon_razz: روند ما چیزه دیگه ای..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینجوری جلسه میزاری الهه؟ معصومه جان زود قضاوت نکن..دیروز صب هم در مورد من زود قضاوت کردیا..ک بعدش فهمیدی فقط ی خطای سیستمی بوده و من کاره ای نبودم جلسات در مورد برنامه تالار سر جاش ...و بیشتر منتظرم تا شما نظراتتو رو بدین.(آخر پست توضیح میدم) فقط همونطور ک اقا مهدی گفت میخوام اول تالار به اون نظم سابقش برگرده بعد... تو این یکی دو ماه اخیر قاسم سرگرم پایان نامه ش بود،منم ک درگیر کار نرسیدیم سروسامونی به تاپیک ها بدیم در مورد دسترسی هم خیالت راحت باشه ایشالا تا چن روز دیگه دسترسی جفتتون به تالار مسابقه باز میشه. فقط منتظرم چن روزی بگذره ک مدیریت به من گیر نده:icon_pf (34): سلام معصومه خانم اینکه ناراحتی نداره الهه خانم برای اینکه پراکندگی ایجاد نشه این کارو انجام دادن خب وقتی این تغییرات انجام بشه .... دسترسی برای شما انجام میدن ! مدیران ارشد و مدیر عزیز تالار کشاورزی من از همین جا تقاضا می کنم دسترسی "مسابقات كشاورزي" را برای معصومه خانم قرار بدید اقا مهدی حتما همین کار رو میکنم...نه تنها برا معصومه ..برا همه مسئولین تالار. چون بخش مسابقه جزو بخش هایی ک باید همگی بهشون دسترسی داشته باشیم و اما ی مشورت: تو تالار مدیرا ی تاپیکی زدن در مورد اینکه برا عید چه برنامه هایی برا تالارتون دارین! مام ک همگی تازه از راه رسیده کلا شوت تشریف داریم ممنون میشم طرح هاتون رو مطرح کنین.تا روشون فکر کنیم و ی طرح رو تو ایام تعطیلات اجرا کنیم راستی معصومه تو ک پیام خصوصی و پروفت رو بستی...:icon_razz:حداقل ی شماره ای چیزی برام بفرس ک بتونم باهات در ارتباط باشم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ معصومه گل و مهدی عزیز درخواست باز شدن دسترسی هاتون ب بخش مسابقات رو دادم. امیدوارم موافقت شه. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم بابا تسلیم بیاید منو بزنید تعارف نکنیدآ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم بابا تسلیم بیاید منو بزنید تعارف نکنیدآ نه دیگه...خشونت تو کار ما نیست سوتفاهم برطرف شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده