Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ از مسئولی که دستش به بالای صفحه انجمن میرسه تقاضا کردم در اسرع وقت بجای مسابقه حشرات لینک تاپیک مجله رو با عنوان فراخوان قرار بده ... امروز وقت گذاشتم و دو تا از مطالب خودم رو آماده کردم برای مجله از اونجایی که توضیحات زیاد بود و نمیشد خلاصه کرد، تصمیم گرفتم پاره ای از مطالب رو توی این شماره بیاریم و ذکر کنیم ادامه مقاله در شماره بعدی! (الان ملت هم لنگ شماره بعدی میمونن) مجله علمی کشاورزی و منابع طبیعی نواندیشان 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ حمید و قاسم در چه حالین؟ 3 روز دیگه لینک تاپیک های طرح ضربتی رو مدیدیما 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ حمید و قاسم در چه حالین؟3 روز دیگه لینک تاپیک های طرح ضربتی رو مدیدیما من در حال عشق و حالم بخدا! اصن جات خالی! طرح ضربتی انجمن تو حلقم! امشب شروع میکنم ... 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ حمید و قاسم در چه حالین؟3 روز دیگه لینک تاپیک های طرح ضربتی رو مدیدیما حال غریبیه راستی همه تاپیکای مثلا باغبانی رو که نباید به روز کنم؟ یه دونش بسه دیگه من در حال عشق و حالم بخدا! اصن جات خالی! طرح ضربتی انجمن تو حلقم! امشب شروع میکنم ... حمید اینقدر طرحو دوست داری بیا بخشای منم بگیر 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ من در حال عشق و حالم بخدا! اصن جات خالی! طرح ضربتی انجمن تو حلقم! امشب شروع میکنم ... خوش بحالت!!!!!!! حال غریبیه راستی همه تاپیکای مثلا باغبانی رو که نباید به روز کنم؟ یه دونش بسه دیگه حمید اینقدر طرحو دوست داری بیا بخشای منم بگیر اهوم...مثلا از باغبانی 3-4 تا آپ کنی خوبه.هر چه بیشتر بهتر من آب و خاک رو تموم کردم...مکانیک هم یکی دو تا فعلا کردم..سایر مباحثم ک مونده کلا فقط یادمون نره لینکاشو آخرسر اینجا بزاریم..ک حمید تو ی پست تو اون تاپیک ضربتی اعلام کنه(به اسم کسی ک آپ کرده) 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ خوش بحالت!!!!!!! اهوم...مثلا از باغبانی 3-4 تا آپ کنی خوبه.هر چه بیشتر بهتر من آب و خاک رو تموم کردم...مکانیک هم یکی دو تا فعلا کردم..سایر مباحثم ک مونده کلا فقط یادمون نره لینکاشو آخرسر اینجا بزاریم..ک حمید تو ی پست تو اون تاپیک ضربتی اعلام کنه(به اسم کسی ک آپ کرده) نه به خدا همین یه دونه از هر کدوم بسهوقت گیره به خدا! مجله هم داریم وقت نمی کنم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ نه به خدا همین یه دونه از هر کدوم بسهوقت گیره به خدا! مجله هم داریم وقت نمی کنم باشه هر چن تا ک میتونی آپ کن دیگه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ باشه هر چن تا ک میتونی آپ کن دیگه باشه من از هرکدوم آپ میکنم دو سه تا مطلب آپ میکنم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ من در حال عشق و حالم بخدا! اصن جات خالی! طرح ضربتی انجمن تو حلقم! امشب شروع میکنم ... در مورد طرح ضربتی می غیبتی؟:vahidrk: فکر کنم تنها تالاری بودین که دیدم حداقل یه کمی بهش توجه کردین و خواستین انجام بدین 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ در مورد طرح ضربتی می غیبتی؟:vahidrk: فکر کنم تنها تالاری بودین که دیدم حداقل یه کمی بهش توجه کردین و خواستین انجام بدین اولا سلام دادن بلد نیستی ایا؟ سلام دوما تو همیشه بیخبر میای پستای ملت رو میخونی؟ سوما:ما حداقل توجه رو نکردیم..حداکثر توجه رو کردیم..و بدون استثنا همه بخش ها بین سه نفرمون(من-حمید-قاسم) برای اپ شدن تقسیم شده:vahidrk: تشویق نقدی هم باشه بعد تموم شدن کارمون 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ اولا سلام دادن بلد نیستی ایا؟سلام دوما تو همیشه بیخبر میای پستای ملت رو میخونی؟ سوما:ما حداقل توجه رو نکردیم..حداکثر توجه رو کردیم..و بدون استثنا همه بخش ها بین سه نفرمون(من-حمید-قاسم) برای اپ شدن تقسیم شده:vahidrk: تشویق نقدی هم باشه بعد تموم شدن کارمون چهارماً سلام پنجماً گشت نامحسوسه :scared9: ششماً کلاً اشتباهی اومدم تاپیکو از اولش 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چهارماً سلام پنجماً گشت نامحسوسه :scared9: ششماً کلاً اشتباهی اومدم تاپیکو از اولش نگو نفهمیدااا ج همه چیو دادی الا مورد آخر... عب نداره کاربرای تالار ما همیشه از خود گذشتگی داشتن..اینم روش به قول حمید: گشت نامحسوست تو حلقم آره میدونم...اومدی بودی دنبال محفل کشاورزی سر از اینجا در آوردی ....حتما 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ نگو نفهمیدااا ج همه چیو دادی الا مورد آخر...عب نداره کاربرای تالار ما همیشه از خود گذشتگی داشتن..اینم روش به قول حمید: گشت نامحسوست تو حلقم آره میدونم...اومدی بودی دنبال محفل کشاورزی سر از اینجا در آوردی ....حتما ششماً جواب مورد آخر بود 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ ششماً جواب مورد آخر بود خسیس شوخی کردم بابا........ فشارت نیوفته 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ در مورد طرح ضربتی می غیبتی؟:vahidrk: فکر کنم تنها تالاری بودین که دیدم حداقل یه کمی بهش توجه کردین و خواستین انجام بدین ببینا تو رو خدا! من تمام موارد با ارزش رو میکنم تو حلقم! ... بیا و نیکی کن! ........................... دو نکته : میگم میخواین این تاپیک رو **درخواست مقاله** با اینی که جدید زدین درخواست دانلود مقالات معتبر کشاورزی و منابع طبیعی یکیش کنین ! راستی قاسم جان اگر میبینی توی تاپیک های تک یا 2 پستیت تشکر من وجود نداره فکر نکنی که آره! من کلا نمیتونم از پستهای اول و دوم تاپیکها تشکر کنم! مگر اینکه با موزیلا بیام! 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ ببینا تو رو خدا! من تمام موارد با ارزش رو میکنم تو حلقم! ... بیا و نیکی کن! ........................... دو نکته : میگم میخواین این تاپیک رو **درخواست مقاله** با اینی که جدید زدین درخواست دانلود مقالات معتبر کشاورزی و منابع طبیعی یکیش کنین ! راستی قاسم جان اگر میبینی توی تاپیک های تک یا 2 پستیت تشکر من وجود نداره فکر نکنی که آره! من کلا نمیتونم از پستهای اول و دوم تاپیکها تشکر کنم! مگر اینکه با موزیلا بیام! نه بذار باشه اون تاپیک، ملت کلی موضوع میدن و مقاله میخوان ولی تاپیک من دقیق عنوان و لینک میگیرم و مقاله تحویل میدم چیزی شبیه تاپیک درخواست مقاله کل انجمن خواستم با اینکار تالار رونقی بگیره راستی به قول خودت مرورگرت توحلقم که نمیتونی تشکر بزنی 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ نه بذار باشه اون تاپیک، ملت کلی موضوع میدن و مقاله میخوان ولی تاپیک من دقیق عنوان و لینک میگیرم و مقاله تحویل میدم چیزی شبیه تاپیک درخواست مقاله کل انجمن خواستم با اینکار تالار رونقی بگیرهراستی به قول خودت مرورگرت توحلقم که نمیتونی تشکر بزنی اوکی ... خیلیم دلت بخواد مرورگر دارم شاه نداره! سرعتی داره جت نداره! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ از اونجایی که من بیشتر از این نمیتونم بیام انجمن،در نتیجه بیشتر از این هم نمیتونم تاپیک آپ کنم! اینم تاپیک هایی ک قبلا آپ کرده بودم بخش خاکشناسی: پنج روش تهیه آب اکسیژنه روابط محاسباتی شیمی و حاصلخیزی خاک کودهای شیمیایی و بیولوژیکی-مزایا ومعایب استفاده رنگ خاک نحوه شکل گیری فرسایش خاک دشواریهای نفوذ آب در خاک Advanced Techniques in Soil Microbiology بخش آب: دانلود نرم افزار های مربوط به مهندسی آب برآوردنياز آبي گياه تصفيه آب با پوست موز مکانیک ماشین های کشاورزی: کمباین چغند رقند سایر مباحث: کشاورزی دقیق Precision farming حمید جان هر موقع اومدی مال هر سه تامونو بفرست تو اون تاپبک..فک نکنم شماهام برسین بیشتر آپ کنین البته اگه هنوز میخواین ادامه بدین ک خوبه و به کارتون برسون 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ مال منم ایناستاستفاده از کرم های خاکی جهت حاصلخیزی خاکهای زراعی در کشاورزی پایدار / گیاهان و خواص دارویی آنها / نکاتی در مورد هرس درختان 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ چه فعالیتی داشتیم میکردیماا قاسم تو صفحه اصلی رو آپ میکنی یا مث من بوسیدی گذاشتیش کنار؟ حمید هنوزم کاربر برتر ماه هر ماه انتخاب میشه دیگه؟؟ الان تعداد کسایی ک تو تالار میان و میرن زیاده..حتی از رشته های دیگه!(ولی واسه اسپم) آقایان حمید و قاسم نظرتون چیه ی تاپیک زده شه واسه تشویق کاربرا برای زدن تاپیک های علمی؟ درسته رشتشون ممکن ربط مستقیمی به کشاورزی نداشته باشه ...ولی حداقل بخش های تالار آپ میشه(کپی & پیست) حتی میشه علاوه بر اون کاربر برتر ماه و گرفتن مدال....خودمون ی امتیازاتی رو برای کسایی که تاپیک های خوب و به درد بخور بیشتری میزارن در نظر بگیریم و اینم تو تاپیک اعلام کنیم. و از همه مهمتر یکی بره با لطافت تمام گوش راضیه رو بگیره و بیاره تو بخش های تخصصی و منابع...ک وگرنه خودم مجبور میشم ی کاری کنم خداییش زده شدم از این وضع تالار:icon_razz: البته این فعالیت فقط شامل کاربرا میشه ها.(خودم ترجیح میدم از جزواتم بزارم ک الان حوصله شو ندارم-حمید که درگیره کارشه-قاسمم ک درگیر ترجمه و کار پایان نامه):5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده