soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ منظور قاسم فرستادن تاپیک تو بهترین تاپیک های آموزشی اعضای انجمن بود 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ منظور قاسم فرستادن تاپیک تو بهترین تاپیک های آموزشی اعضای انجمن بود من جدیدا افتادم رو دور سوتی! اصن حواسم نبود! اوکی! قاسم باید بیشتر از اینا تاپیک آموزشی داشته باشه ... منم بگردم تاپیکهامو پیدا کنم ... الهه تو بگرد قاسمم بگرده بعد یهو همه رو منتقل میکنیم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ اطلاع رسانی به کی قاسم جان؟اونایی که باید بدونن میدونن دیگه! شماره اول چاپ شد میزنیم اون بالا! این تاپیک بره کجا؟ بالای صفحه انجمن؟ حمیدجان باید قبل چاپ همه خبر داشته باشن! بگم یا میگی من جدیدا افتادم رو دور سوتی!اصن حواسم نبود! اوکی! قاسم باید بیشتر از اینا تاپیک آموزشی داشته باشه ... منم بگردم تاپیکهامو پیدا کنم ... الهه تو بگرد قاسمم بگرده بعد یهو همه رو منتقل میکنیم حمید از تو سوتی بعیده من تاپیک جزوه و پاورپوینت زیاد دارم اصلا همه بخش منابع طبیعی جزوه و پاور آموزشیه و امتیازای طلاییم واسه همینا بودههمشو بفرستیم اونجا:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ حمیدجان باید قبل چاپ همه خبر داشته باشن! بگم یا میگی منو تهدید میکنی؟ (الهه ولم کن) من دلیلی نمیبینم! همه خبر داشته باشن که چی بشه آخه! یه جوری میگی همه که انگار تالار ما 40 تا کاربر مشتاق داره ... اونجا چاپ شد میزاریم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ منو تهدید میکنی؟ (الهه ولم کن)من دلیلی نمیبینم! همه خبر داشته باشن که چی بشه آخه! یه جوری میگی همه که انگار تالار ما 40 تا کاربر مشتاق داره ... اونجا چاپ شد میزاریم الهه ولش کن حمید بذار همه خبر داشته باشن شاید یه کاربر مشتاق پیدا بشه ضرر که نداره جانم من میگم خودم باشه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ الهه ولش کنحمید بذار همه خبر داشته باشن شاید یه کاربر مشتاق پیدا بشه ضرر که نداره جانم من میگم خودم باشه حیف که الهه ولم نکردا! کاربر مشتاق باید از کشاورزی باشه دیگه! که ما نداریم! ولی باشه ... این مورد رو خودت اقدام کن! آتروس این چنین کارهایی رو انجام میده! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ منو تهدید میکنی؟ (الهه ولم کن)من دلیلی نمیبینم! همه خبر داشته باشن که چی بشه آخه! یه جوری میگی همه که انگار تالار ما 40 تا کاربر مشتاق داره ... اونجا چاپ شد میزاریم الهه ولش کنحمید بذار همه خبر داشته باشن شاید یه کاربر مشتاق پیدا بشه ضرر که نداره جانم من میگم خودم باشه حیف که الهه ولم نکردا! کاربر مشتاق باید از کشاورزی باشه دیگه! که ما نداریم! ولی باشه ... این مورد رو خودت اقدام کن! آتروس این چنین کارهایی رو انجام میده! حداقل میزاشتین بار اولو به خوبی تموم میکردم..بعد اگه خوب از آب در میومد از دفه بعد همه جا جار میزدیم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ حداقل میزاشتین بار اولو به خوبی تموم میکردم..بعد اگه خوب از آب در میومد از دفه بعد همه جا جار میزدیم منم همینو میگم دیگه! ... شماره اول رو خودمون میزنیم ... واسه شماره های بعدی فراخوان میزنیم که میدونم اونم الکیه! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ منم همینو میگم دیگه! ... شماره اول رو خودمون میزنیم ... واسه شماره های بعدی فراخوان میزنیم که میدونم اونم الکیه! آخه تو پست آخرت کوتاه اومدی فراخوان و اینجور چیزا تو این تالار فقط واسه مکانیک و برق بدرد میخوره...نه تالار ما با 5 نفر کاربر:icon_pf (34): مسابقه عمومی ک نیس!! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ [h=1]طرح ضربتی آپدیت کردن تاپیک های قدیمی با ارزش [/h] خب زود بیاین تقسیم کار کلا 11 تا بخش داریم ک با سایر مباحث میشه 12 تا! 3 نفریم..به هر کدوم 4 زیر بخش میرسه... خب حمید؟قاسم؟4 زیر بخش خودتون رو برای آپ کردن انتخاب کنین! 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ چرا اینقدر فاز منفی میدینشماره اولی چاپ کنیم همه انگشت به دهان بمونند راستی به سحرم بگین بیآد واسه موضوع فضای سبزو داخل مجله مطلب بیآره الهه راستی این طرح ضربتی دیگه چیهتاپیکای منابع طبیعی که همه جدیدن بخشای دیگه هم من که سردر نمیآرم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ چرا اینقدر فاز منفی میدینشماره اولی چاپ کنیم همه انگشت به دهان بمونندراستی به سحرم بگین بیآد واسه موضوع فضای سبزو داخل مجله مطلب بیآره الهه راستی این طرح ضربتی دیگه چیهتاپیکای منابع طبیعی که همه جدیدن بخشای دیگه هم من که سردر نمیآرم فاز منفی نمیدیم..فقط نمیخوایم ی کاری ک هنوز شروعش نکردیم و تابلو کنیم بزنیم بالای انجمن...هر جی باشه 4-5 نفری میان و بازدید میکنن. بزار ابرومون نرههه..بعد ها ک موفق شد.میزنیم اون بالا قاسم اون طرح ضربتی لینک بودا! قضیه از این قراره که هر کدوممون" باید" مسئولیت اپ کردن 4 تا بخش رو قبول کنیم. و فقط تنهایی کاری ک میکنیم دادن یک پست علمی در بیشتر تاپیک هاس. این پست میتونه از جزوات خودمون یا نت (با دکر منبع) باشه. میخوام از بین همه تالارها تنها تالاری باشیم ک همه بخشاش و بیشتر تاپیکاش آپ میشه. گرفتین منظورمو؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ فاز منفی نمیدیم..فقط نمیخوایم ی کاری ک هنوز شروعش نکردیم و تابلو کنیم بزنیم بالای انجمن...هر جی باشه 4-5 نفری میان و بازدید میکنن.بزار ابرومون نرههه..بعد ها ک موفق شد.میزنیم اون بالا قاسم اون طرح ضربتی لینک بودا! قضیه از این قراره که هر کدوممون" باید" مسئولیت اپ کردن 4 تا بخش رو قبول کنیم. و فقط تنهایی کاری ک میکنیم دادن یک پست علمی در بیشتر تاپیک هاس. این پست میتونه از جزوات خودمون یا نت (با دکر منبع) باشه. میخوام از بین همه تالارها تنها تالاری باشیم ک همه بخشاش و بیشتر تاپیکاش آپ میشه. گرفتین منظورمو؟ تابلو واسه چی بشهیه کاری رو میخوایم با افتخار انجام بدیم:96h3px3wpnn293irwcz من که تخصصی جز منابع طبیعی ندارم و تایپکای بخشای دیگه رو چجوری آپدیت کنم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ تابلو واسه چی بشهیه کاری رو میخوایم با افتخار انجام بدیم:96h3px3wpnn293irwczمن که تخصصی جز منابع طبیعی ندارم و تایپکای بخشای دیگه رو چجوری آپدیت کنم:icon_pf (34): مگه من از باغبانی،زراعت،صنایع غذایی و...سر در میارم؟؟؟؟؟؟؟؟ در مورد اون تاپیک تو نت سرچ کن...2 تا عکس خوب چن خط مطلب گیر بیار تو یپست بزن آخرشم رفرنس بده... به همین سادگی،به همین خوشمزدگی... بهونه مهونه تنبلی منبلی نداریمااا! زود 4 تا بخشتو انتخاب کن 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ مگه من از باغبانی،زراعت،صنایع غذایی و...سر در میارم؟؟؟؟؟؟؟؟در مورد اون تاپیک تو نت سرچ کن...2 تا عکس خوب چن خط مطلب گیر بیار تو یپست بزن آخرشم رفرنس بده... به همین سادگی،به همین خوشمزدگی... بهونه مهونه تنبلی منبلی نداریمااا! زود 4 تا بخشتو انتخاب کن باشه چیکار کنیم دیگه:icon_pf (34): باغبانی،زراعت،گیاهان دارویی و بخش منابع طبیعی خودم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ باشه چیکار کنیم دیگه:icon_pf (34):باغبانی،زراعت،گیاهان دارویی و بخش منابع طبیعی خودم خوبههههه.دستت مرسی حمـیــــــــد تو هم از بین 8 بخش باقی مونده 4 تاش رو انتخاب کن.. اولیش ک گیاهپزشکی! قاسم از اونجایی ک حمید مشکل نت داره.. بعد تموم شدن بخشای خودمون میریم کمک حمید از نظر تو ک مشکلی نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ خوبههههه.دستت مرسی حمـیــــــــد تو هم از بین 8 بخش باقی مونده 4 تاش رو انتخاب کن.. اولیش ک گیاهپزشکی! قاسم از اونجایی ک حمید مشکل نت داره.. بعد تموم شدن بخشای خودمون میریم کمک حمید از نظر تو ک مشکلی نداره؟ حالا این طرح ضربتی بازه زمانیش 2 ماه هستش دیگه باشه بذار بخشای خودمونو آپ کنیم بعدش ایشالا 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ سلام همکاران زحمت کش قاسم جان که انتخاب کرد الهه تو هم انتخاب کن ما بقیش برای من. بی تعارف و سریع نظرت رو بگو اعصاب مصاب ندارم! قاسم اگر میخوای با سحر همکاری کنی خودت این کار رو بکن ... سردبیری ناسلامتی. قاسم جان قانع شدی که تاپیک مجله فعلا اون بالا نره بهتره؟ کسی انگشت به دهن نمیمونه اینجا! خاطرت جمع! اینقدا هم مشتاق نداریم! ... فاز منفی نمیدم تجربه چندین ساله رو میگم! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ حالا این طرح ضربتی بازه زمانیش 2 ماه هستش دیگهباشه بذار بخشای خودمونو آپ کنیم بعدش ایشالا فتوا نده برادر من کمتر از یک هفته میخوام انجام بدیم... کار سختی نیس ک آخه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ سلام همکاران زحمت کشقاسم جان که انتخاب کرد الهه تو هم انتخاب کن ما بقیش برای من. بی تعارف و سریع نظرت رو بگو اعصاب مصاب ندارم! چه بد اخلاق!! خاک-آب-مکانیک ماشین های کشاورزی-سایر مباحث! کلا 3 تا موند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده