Eavin 81 ارسال شده در 21 مهر، 2014 ﻣﻦ مطمئنم ﮔﯿﻮﺗﯿﻦ ﺍﺧﺘﺮﺍﻉ ﮐﺴﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺑﻤﯿﺮﺩ ! ﻣﺪﺕ ﻫﺎﺳﺖ ﺑﻪ ﺷﯿﻮﻩ ﯼ ﺟﺪﯾﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺮﺩﻥ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺗﮑﺎﻥ ﺩﻫﺪ 5
Eavin 81 ارسال شده در 21 مهر، 2014 عاشقم، اهل همین کوچه ی بن بست کـناری که تو از پنجره اش پای به قلب منِ دیوانه نهادی تو کجا ؟ کوچه کجا ؟ پنجره ی باز کجا ؟ من کجا ؟ عشق کجا ؟ طاقتِ آغاز کجا ؟ تو به لبخند و نگاهی … منِ دلداده به آهی بنشستیم، تو در قلب و منِ خسته به چاهی گُنه از کیست ؟ از آن پنجره ی باز ؟ از آن لحظه ی آغاز ؟ از آن چشمِ گنه کار ؟ از آن لحظه ی دیدار ؟ کاش می شد گُنهِ پنجره و لحظه و چشمت، همه بر دوش بگیرم جای آن یک شب مهتاب، تو را تنگ در آغوش بگیرم... 5
Eavin 81 ارسال شده در 21 مهر، 2014 خیالت مثل چُرت صبحگاهی ست! هی با خودم می گویم فقط پنج دقیقه ی دیگر ... 7
nazanin abedini 804 ارسال شده در 21 مهر، 2014 با تو هستم ای مسافر ای به جاده تن سپرده ای که دل تنگی غربت منو از یاد تو برده هنوزم هوای خونه عطر دیدار تو داره گل به گل گوشه به گوشه تورو یاد من میاره با تو من چه کرده بودم که چنین مرا شکستی بی وداع و بی تفاوت سردو بی صدا شکستی به گذشته بر میگردم به سراغ خاطراتم تازه می شود دوباره از تو یاد خاطراتم به تو می رسم همیشه در نهایت رسیدن هر کجا باشی و باشم به تو بر میگردم از من آن تویی همیشه ی من توی آیینه ی تقدیر با همه شکستن از تو نیستم از دست تو دلگیر 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مهر، 2014 ﺗﺎ ﺁﺧﺮ ﻋﻤﺮ ﺩﺭﮔﻴﺮ ﻣﻦ ﺧﻮﺍﻫﻲ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺗﻈﺎﻫﺮ ﻣﻲﮐﻨﻲ ﮐﻪ ﻧﻴﺴﺘﻲ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﭘﺎ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺁﻭﺭﺩ … ﻣﻦ ﻣﻲﺩﺍﻧﻢ ﺑﻪ ﮐﺠﺎﻱ ﻗﻠﺒﺖ ﺷﻠﻴﮏ ﮐﺮﺩﻩﺍﻡ … ﺗﻮ ﺩﻳﮕﺮ ﺧﻮﺏ ﻧﺨﻮﺍﻫﻲ ﺷﺪ … 4
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 22 آبان، 2014 این روزها همـه ، در حال قدم زدن هستند به همراه وجــدانشان، در كـوچه های امروز شما چطور ... ! 6
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 22 آبان، 2014 آن لحظه که فکرش را نمیکنی...... کسی در دور دست ها خاطره خوبیهایت را ورق میزند...... 7
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 25 آبان، 2014 حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشــــــــــــــد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک خانم مسن فکر کنی 6
Shining Star 2108 ارسال شده در 2 آذر، 2014 درست از روبروم رد شد نگاهش ... شبیه خاطراتم بود چشماش ... بوی دیروزمو میداد عطرش ... یه فصل از زندگیم جا مونده انگار ... مرور میشد برام اون سال هامون ... همه روزای خوبم روبروم بود ... تو این مدت به جای عطر موهات ... همه فضای خونه بود اود بود ... چقد دلتنگ خنده هات بودم ... چقد طولانیه روزای بی تو ... هنوز هم که اسمم رو یادت نرفته ... هنوز یادمه روزی که تموم شد .... اینو هر وقت گوش میدم بغض میکنم .. یه حس خیلی تلخ تو دلم بوجود میاد احسان تهرانچی ... آهنگ مهم نیست 7
آرتاش 33340 ارسال شده در 2 آذر، 2014 دو نان چو گلیمِ خویش بیرون بردند گویند: چه غم گر همه عالم مردند 6
آرتاش 33340 ارسال شده در 2 آذر، 2014 كاش بارانی ببارد قلبها را تر كند بگذرد از هفت بند ما صدا را تر كند قطره قطره رقص گیرد روی چتر لحظه ها رشته رشته مویرگهای هوا را تر كند بشكند در هم طلسم كهنه ی این باغ را شاخه های خشك بی بار دعا را تر كند مثل طوفان بزرگ نوح در صبحی شگفت سرزمین سینه ها تا نا كجا را تر كند چترها تان را ببندید ای به ساحل مانده ها شاید این باران كه می بارد شما را تر كند 8
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 2 آذر، 2014 ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ ... ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﯾﮑﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﯿﺰﻩ ﺍﺕ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﯾﮑﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﯿﺰﻩ ﺍﺕ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺎﻧﻪ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﺗﻮﯼ ﻣﻮﻫﺎﯾﺖ .... ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﯾﮑﯽ ﮐﻪ ﺷﺎﻧﻪ ﻫﺎﯾﺶ ﭘﻨﺎﻩ ﮔﺮﯾﻪ ﻫﺎﯾﺖ ﺑﺎﺷﺪ .. ﯾﮑﯽ ﮐﻪ ﻭﺟﻮﺩﺵ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﺨﺸﺖ ﺑﺎﺷﺪ ، ﺑﺎﯾﺪ ﺁﻏﻮﺷﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪﻥ ؛ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﯾﮑﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﺪ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﯽ ... ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﯾﮑﯽ ﮐﻪ ﻧﺸﺎﻥ ﺑﺪﻫﺪ ﺷﺶ ﺩﺍﻧﮓ ﺣﻮﺍﺳﺶ ﻣﺘﻌﻠﻖ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ 6
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 3 آذر، 2014 كــاش یكــــی كفــــشی برایـــم مـــی خـــریـــــد جـــــاده ای بـــه مــن مـــی داد و مـــی گفـــت ، بـــــــــــرو تـــــا خــــودت را پیــــــدا نكـــردی بـــرنـــگـــرد . . . آنقـــــدر مـــی رفتـــــــــم تــا هیچـــوقـــت پیـــدا نشـــــــم ســــالــــها بعــــد مـــــی گفتـــــــــــند : دیــــــدم بــــا خـــــدا راه مــــی رفـــــــــت . . . 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 آذر، 2014 گفتی اسیر عشقمی نگاه من مال خودت، قلبمو هدیه می کنم واسه شب تولدت. 3
ارسال های توصیه شده