ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ بهای سنگینی دادم تا فهمیدم کسی را که قصد ماندن ندارد باید راهی کرد..... 9 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۲ روحم مےخواهد برود 1گوشہ بنشیند. پشتش را بہ 2نیا کند پاهایش را بغل بگیرد و بلند بگوید: من دیگر بازے نمےکنم.. 7 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۲ به خاطر دوست داشتنت خجالت نکش ؛ اونی باید خجالت بکشه ، که می دونه دوسش داری اما… دوست داشتن “بلد” نیست !!! 11 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۲ عازم یک سفــــــــــــــرم سفری دور به جایی نزدیـــــــــــــک سفری از خود من به خــــــــــــــــــــــــــــودم مدتی است نگاهم به تماشای خداســـــــــــــــــــــت و امیـــــــــــــــــدم به خداوندی اوســــــــــــــــــــــــــــت 12 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ همیشه با تو بوده ام با تو نفس کشیده ام با چشمان تو دیده ام مرا از تو گریزی نیست چنان که روح را از جسم و زمین را از آسمان و چنان با آن زیسته ام که با ور کرده ام دلیل بودن من تو هستی تنها تو .... 12 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ خاطرات خیلی عجیبن گاهی اوقات می خندیم به روزایی که گریه می کردیم گاهی گریه می کنیم به یاد روز هایی که می خندیدیم… 9 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ هیچــــــــگاه به بــی تو بودن هـــا عادتـــــــــ نخواهم کرد... یا بمـــان یا... یا ندارد فقــــط بمــــــــان ! ! 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ برای تو : ((رویایم روزهایی ارغوانی تر از رهایی ست . می آید . رعد و رگبار من و تو روزی آرامش یک نارون می شود زیر شرشر باران! بهترین روزمان در راه است....منتظر باش!)) 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی از همه دنیا ناراحتم ، فقط با فکر کردن به تو آروم میشم اما وقتی تو ناراحتم می کنی ، همه ی دنیا هم نمی تونه آرومم کنه ! 8 لینک به دیدگاه
nika2 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ شاید یک نفر بیاید که شکسته های مرا بند بزند و طرحی نو اندازد و دریک کلام ، خالقم شود او در من شوق زیستن بدمد و من بندگی او کنم او دلش را برایم عریان کند و من روحم را ... شاید یک نفر بیاید ... 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ پشتـــــ این چشمـــ ها … ابرها درگــــیرند … و منـــــ … کنار خنده هایتــــــ می مانمـــــ … در اینــــ دقایقــــ دلتنگیـــــ … 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ فال آخرين يلداي من: بي تو اي سرو روان، با گل و گلشن چه كنم زلف سنبل چه كشم، عارض سوسن چه كنم آه كز طعنه بدخواه نديدم رويت نيست چون آينه ام روي ز آهن چه كنم برو اي ناصح و بر دردكشان خرده مگير كار فرماي قدر ميكند، اين من چه كنم برق غيرت چو چنين مي جهد از مكمن غيب تو بفرما كه من سوخته خرمن چه كنم شاه تركان چو پسنديد و به چاهم انداخت دستگير ار نشود لطف تهمتن چه كنم مددي گر به چراغي نكند آتش طور چاره تيره شب وادي ايمن چه كنم حافظا خلد برين، خانه موروث من است اندرين منزل ويرانه نشيمن چه كنم يلدات شيرين عزيزم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده