pianist 31129 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 . . می ترسم... تکرار شوم برای تو... . . تکراری شوم... آنوقت است که تو... سرد میشوی...! سرد میشوم...! 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 مهربانی ام راچنـان گریاندندکه بوے ناگرفتـ... نامهربان شدمـ 5
mani24 29665 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 تمام ترانه هایم ترنم یاد توست و تمام نفسهایم خلاصه در نفسهای توست.ای زلال تر از باران و پاکتر از آیینه به وجود پر مهر تو می بالم و تو را آن گونه که می خواهی دوست دارم.ای مهربان پرنده خیالم با یاد تو به اوج آسمانها پر خواهد گشود و زیبایی ات را به رخ فرشتگان خواهد کشید.تبسمی از تو مرا کافیست که از هیچ به همه چیز برسم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]Deze afbeelding is verkleind. Klik op deze balk om de volledige afbeelding te bekijken. De originele afbeelding is 700x465.[/TD] [/TR] [/TABLE] 4
bahar91 939 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 دلتنگی؛ خیابان شلوغی است که تو در میانهاش ایستاده باشی ببینی میآیند ببینی میروند و تو همچنان، ایستاده باشی! علیرضا روشن 4
mani24 29665 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 دیگــر نـمی نــویسـمت ... هــرکـس بــه چشــم هــایــم نگــــــاه کنــد تـــو را خــواهــد خــوانـد.... 6
S a d e n a 11333 ارسال شده در 4 تیر، 2013 دلم یک جرعه باران می خواهد و گوشه دنجی که با تو سکوتم را بشکنم دیوانه وار به رویت چنان خیره شوم که خجل شوی و چشمانت را بدزدی گونه هایت سرخ گردد و جانم پر آتش، صدایت کنم به اسمی که تو می خواهی و تو غرق لبخند گردی! 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 5 تیر، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری… آن است که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی… 5
mani24 29665 ارسال شده در 5 تیر، 2013 گاهــــی وقتی کسی از زندگیتان میرود دارد به شما لطف می کند او فضایی خالی به جا می گذارد برای کسی که لیاقت آنجا بودن را داشته باشد . . . 3
mani24 29665 ارسال شده در 5 تیر، 2013 از صدایم اشک می بارد آه من تنهاترین، تنهای این دنیام هیچ یاری، مهربانی، هیچ همدردی نیست حتی سایه ای اینجا قلب من عمریست بغضش را فروخورده اشک های تلخ من هم سخت، تکراریست هستم اما از تهی هم نیست تر، گویا بودنم همرنگ مرگی ممتد و جاریست دلگیرم از تمام خودم، از زمان، زمین از تو همیشه مثل خودم با دلم عجین این روزهای بی غزل، این روزهای تلخ می خواستم کنار تو باشم فقط همین! اتل متل جدائی عروسکم کجایی؟ گاو حسن پریشون یه دل دارم پر از خون عشقم رفته هندستون خونم شده قبرستون یه عشق دیگه بردار یه دنیا غصه بردار اسمشو بذار بچگی تا آخر زندگی آچین و واچین تموم شد عمر منم حروم شد !! 3
mani24 29665 ارسال شده در 5 تیر، 2013 سيگارهاي ِ تلخ مرا به خوابهاي ِ شيرين بُردَند کاش مي توانستم خوابهايم را به تصوير بکشم ... روزگار مي گذرد شب روز ، شب روز سيگارهاي ِ تلخ تکرار مي شوند خواب هاي شيرين ، اما.. 3
mani24 29665 ارسال شده در 5 تیر، 2013 دلــم گرفته دلم عجیـب گرفته است و هیــچ چیز، نه این دقایق خوشبو، که روی شاخه ی نــارنج می شود خاموش، نه این صداقت حرفی، که در سکوت میان دو برگ ایـــن گل شب بوست نه هیچ چیز مرا ازهــجوم خ الی اطراف نمی رهاند و فکــر می کنم که این ترنم مــوزون حــزن تا به ابدشنیده خواهد شد 8
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 7 تیر، 2013 گل رز برایم همیشه عاشقانه بود یاد آور لحظه های با تو بودن این آخرین رز رابه پای عشقمان پرپر میکنم به یاد خاطراتمان به یاد روزهای بی بازگشت به یاد بغض های نشکسته به یاد من به یاد تو به یاد .... 7
Mr.101 27037 ارسال شده در 7 تیر، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آرام آرامم … مثل مزرعه ای که تمام محصولاتش را ملخ ها خورده اند … دیگر نگران داس ها نیستم … 6
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 7 تیر، 2013 به قول " شــازده کـوچـولــو " وقتــی آدم خیـلی دلش گـرفتــه بـاشــد ، از تـماشـــای غـروب لـذت مـی بــرد... 5
sam arch 55879 ارسال شده در 7 تیر، 2013 در توصیف پست قبل.... . . . ساعتی مانده تا زنده به گور شدن خورشید... اگر نیایی شاید من هم مثل گل های آفتابگردان... سر به گریبان ببرم... با این تفاوت که من... دیگر سر برنمی آورم در پِی صبح.... 5
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 8 تیر، 2013 خجالت نکش.. اینجوری هم به من نگاه نکن... تو در چشمان من از تمام فرشته های دنیا زیبا تری... حتی با .. این لباس کهنه ... با این دستهای چروک و سرما زده .. لبخند بزن عروسک من... سهم تو از دنیا لقمه ی کوچکی است که در دست داری... 3
mani24 29665 ارسال شده در 8 تیر، 2013 هترین ترانه رو من توچشای تو می سازم توقمار زندگیمون تو نباشی من مـــی بازم اگه باشی تو در کنارم با تو من مالک دنیام بیخیال غربت وغم بیخیال نور فــــــــــــــردام مثل آسمون که تنها امیدش چند تاستاره ست دیدن برق نگاهت واسه من عمر دوباره ســت هر سر انگشت تو یعنی قصه ی خوب نوازش در نگاه عاشق تو غــــــــــزل آبیه خواهــــش جاده های مهربونی می گذره از تو نگاهـــــت روشن شبای تــــــارم با خیـــــال روی ماهــت
mani24 29665 ارسال شده در 8 تیر، 2013 خســته امـ از تظــاهــُر به ایستـــادگــی ! زور کهـ نیســـت ... دیگـــر نمی توانـــــم بی دلیــل بخنــدم و با لبخنـــدی مسخــره .. وانمــــود کنــــم که همـــه چیز روبهـ رآه اســت ..! زور که نیســـت ... اصــلـا" دیگــر نمی خواهــمـ بخنـــدم ! می خواهـــم لج کنـــم ... با خودمـ با همه ی دُنیـــــآ ! چقــدر بگویــــــم فــردا روز دیگریـــست و امــروز بیایــد و مثــل هر روز باشـــد ؟!
ارسال های توصیه شده