azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ چه زیبا! گفتم دوستت دارم !چه صادقانه پذیرفتی! چه فریبنده ! آغوشم برایت باز شد !چه ابلهانه! با تو خوش بودم ! چه كودكانه ! همه چیزم شدی ! چه زود ! به خاطره یك كلمه مرا ترك كردی ! چه ناجوانمردانه ! نیازمندت شدم ! چه حقیرانه! واژه غریبه خداحافظی به من آمد! چه بیرحمانه! من سوختم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ چگونه بگذرم از عشق ، از دلبستگی هایم ؟ چگونه می روی با اینکه می دانی چه تنهایم ؟ خداحافظ ، بدون تو گمان کردی که می مانم ؟!!! خداحافظ ، بدون من یقین دارم که می مانی !!! 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ در گلوی من ابر کوچکی ست می شود مرا بغل کنی ؟ قول میدهم گریه کم کنم ....!! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ امشب، آغوشت نیست، اما! خیالت را به آغوش میکشم موهایت را میبویم؛ نوازش صورتت را با گونه هایم به هیچ نمیدهم. امشب اینگونه است! فردا شب و شبهای دگر را چه کنم !!!؟ 7 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ فلک کور است دلم شوریده در شور است صدای خنده و آواز می آید زکوی دلبرم امشب صدای ساز می آید دلم بی وقفه می لرزد نمی دانم چرا تنگ است و می ترسد؟ قدم لرزان به سوی کوچه می آیم دو دستم را به روی یکدیگر با حرص می سایم خدایا ترس من از چیست؟ عروس جشن امشب کیست؟ صدای همهمه با ورود شیخ عاقد میشود خاموش… 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ همین مسیر را مستقیم بروی میرسی به دو راهی ، یک راه به من ختم می شود ، آن دیگری به ختم من .... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ خودم را مےزنم بـ آن راه ؛ افسوس بـ «تو» ختم مےشوند، انتهاے ِ تمام ِ راه ها! 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ انگار که سالهاست رفته اي.. از تابستان بگو از بهاري که رفتي.. تا من هم از زمستاني برايت بگويم.. که نشست بر موهايم و نرفت...! 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ یاد آن روزی که یاری داشتیم این چنین خوار نبودیم ، اعتباری داشتیم ای که ما را در زمستان دیده ای با پشت خم این زمستان را نبین ، ما هم بهاری داشتیم ... 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ و من تردید داشتم که با نبودنت آرام می شوم یا با بودنت خوشبخت؟ و حتی شک داشتم که آرامش را می خواهم یا خوشبختی را! و هنوز دست و پا میزنند ذهن خسته ام… قلب درمانده ام… چشمان بهت زده ام… حرف هایم این روزها سر و ته ندارد!! 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ فـصـل امـتـحـانات ... مــن جـز مـرور رنگ چشـــمــانت ... و خـط کشـیــدن زیــر دلتنگــی هــایم ... هــیــچ درســـی نـدارم....! 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ غمگـیـــن تــریـن جــای ِ خــاطــره ، اونجــاییـه کــه کــم کــم احســاس میکنــی چهـــرهَ ش هــــم داره از یــــــادت میـــرِه !!! 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ همــه چــی داشــت خــوب پیــش مـــی رفــت ... کــه یهـــو بــه خــودمــون اومــدیــم دیدیـــم بـــــزرگ شـدیــــم ! 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ \ . . . مـُـسـآفـر کناری ام که پـیـاده شـد پـنـجـره ای گـیـرم آمـد بـاقـے مـسـیـر را گـریـسـتـم . . . / . 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ سفر برايم هيچ چيزبه جز دلتنگي ندارد. اما زندگي به من آموخت……… براي بهتر ديدن عظمت و شکوه هر چيز، بايد قدري از آن دور شد!!! 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ این بار تو بگو که “دوستت دارم“…. نترس….. من آسمان را گرفته ام که به زمین نیاید….. 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ مهربانم ٬ ای خوب یاد قلبت باشد ٬ یک نفر هست که این جابین آدمهایی ٬ که همه سرد و غریبند با توتک وتنها ٬ به تو می اندیشد 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ این روزها نه مجالى براى دلتنگى دارم و نه حوصله ات را....ولى با این همه گاه گاهى دلم هواى تو را میكند 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ چـرا سـاکـت نـمـی شـوی؟! صـدای نـفـس هـایـت . . . در آغـوش ِ او از ایـن راه ِ دور هـم آزارم مـی دهـد !!! لــعــنــتــی . . . آرامـتـر نـفـس نـفـس بـزن... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آنان که عشق را میفهمند عـذاب میکشند... و آنان که عشق را نمیفهمند عذاب میدهند.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده