mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ حســــرت ... یعنی خواستن تـــــــو که داشتن نمیشود .. هیـــچوقـــــــــت…!!! 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ همنفس نازنین بند بند وجودم را به ضریح پاک و مقدس چشمان تو گره زده ام تا بدانی چشم انتظار معجزه نگاه تو هستم لب تشنه بوسه های تو... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ از اینکه نیستی غصه دار نشو! دارمت همیشه, جایی خلوت ودنج لابه لای تمام نداشته هایم حتی وقتی کنار او نشستی !! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ جـهَـنَـمـــے ڪـﮧ مَــטּ مـــے رَوَمـ .. شُعلـــﮧ اے بَــرآےِ آتَــشــ زدَטּ خیــآلَتــْــ نَــدآرَد .. حَتـــے آלּ قَـــدر گَـــرمــ نیــــωـــتــ ڪـﮧ یَخِــ خــآطِرهـ اَتـ رآ آبـــ ڪـُنَــد .. جَهَـنَـمـــے ڪـﮧ مَــטּ مـــے رَوَمـ .. فَـقَـطـ جَهَـنَــمــ اَــωـــتـــ .. جـــآیـــے ڪـﮧ تــُـو آלּ جـــآ نیـــωـــتـــے ..! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ غیــرَتـَتـــ ڪـُـجــآ رَفتـــــ .. زَمـانــے ڪہ مـَـعـشـوقــہ اَتـــ .. اَز تجــآوزِ "تـَـنہــآیـے" ב رב مـے ڪِشیـב .. و تــو بـہ جــآے בَرڪـشـــ .. تـَـرڪـَـشـــ ڪَرבے ..! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ مُـــבَتـ ـهـــاســـتـ ... اِحســـاسـ مے ڪُنـَــمـ کـَــر و لالــ شـُــבَمـ ..!! ایــــنـ روزـهـــا .. صـِــבاے ِ اِحســاســاتـــمـُ .. فَقَـــط صَفحــِهـ ے ِ ڪیبـُـورבَمـ مے شنـَـــــوـِهـ ..!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ دلگیــــــر میشومــــــــــ وقتــی : فکــــــر میــــکنم کهـــ عاشقانـــــــه هــایی که برایتـــــــ می نویسَـــــم .. مثلِـــــ چای هایــــی هستَنــــد که خـــورده نمیشـــــوند ..! یَخـــ میکننــــــد .. و بایـــد دور ریختـــــــ ..!! 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ باز هم شانه ات را را می بویم و می بوسم تا که بدانی با تکیه بر شانه تو احساس امنیت می کنم و از عطر تن تو مست می شوم همین که شانه های تنومند تورا در کنار شانه های ظریف خود ببینم همین که سرم را به سینه ستبر تو بچسبانم همین که در آغوش دریایی تو غرق شوم و در پی راه نجاتی نباشم یعنی من در امن ترین جای زندگی ام قرار دارم و نباید نگران دسیسه های این روزگار بی معرفت و حسود باشم 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ خــــــدایا .. خــــــــوشا راهـــی که پــایــانش " تــو " بــآشی .. 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ ســـــهرابـــــ ــ قايق ديگـــر جوابگـــــو نيست ... ! کشتي بايــد ساختـــــ .. اينجا مثل مـن غريبـــــ و تنهــــا زيــــاد استــــ ـ . . . 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ [h=2][/h] میگــویــند لیاقـتت را نداشــت ..! نمیدانــند .. تو فــقط دوستـم نداشــتی .. همیــن! 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ قول داده ام... گاهـــــــی هر از گاهـــــی فانـــــوس یادت را میان این کوچه های بی چراغ و بی چلچلـــــــه، روشن کنم خیالت راحــــــت! من همان منـــــم؛ هنوز هم در ین شبهای بی خواب و بی خاطـــــره، میان این کوچه های تاریک پرسه میزنم! اما به هیچ ستارهی دیگری سلام نخواهــــــم کرد 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ از دنیـــای ِ واقــعـی و نــامــردیــاش ..! پنــــاه آوردیــــم بــه دنیــای ِ مـجــازی ...! غــافـل از این کــه ، آســمون ، هـــمون آسـمونــه ... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ [h=2][/h] خـیــــانــتــ هــمه را از پـا می انـــدازد ... از خــــــدا کـه قــوی تـر نـــیـستیـم !!! ... بـــبـیـن خـــیانـتــ شـیـــطان بـا او چـه کــــرده اسـتــ ..، کـــه ایــن طــور بـی خـــیال هـمه ی دنــــیا شـده استــ ... !!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ شاید گاهی.. جایی.. زمانی ... باید زندگی را رنگی دید .. شفاف و زلال.. از پشت تیله های رنگی کودکی هایمان ...! 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ لطفـاً دستگـاه ِ شـوک را خـامـوش کـُن و لبـانتــــ را ببنـــد جملـــه هـای عاشقـــانـه دیگــر فـایـده نـدارد ! . . . عشقـــــ ، درونـم مـُـرد دیگـــر ! یادم تورا فراموش 1 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ از خداوند متشکرم که روح تو را در کالبد بی جان من دمیده و به من حیاتی با عزت بخشیده... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ دِلْـــ تنگے اَمْـــ را .. با فاصلــہ مے نویسَمْـــ ... تا شایدْ فاصلــہ اے بینــِ دِلَمْـــ و تنگے بیُفـــتدْ ... چــہ خیالــــِ خامے ... ! اینْـــ مَدار فاصلــہ مُـــوَربْـــــ اَستْــــ ... چندے كــہ بگذردْ ... دوباره مے شَودْ : تَــــــنْـــــــــگے ِ دِلْـــــــــــــــــــ . . . 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ دﮐﺘـ ــــــــــ ـﺮ ﻧﯿﺴﺘــــ ـــﻤــــ .. اﻣــــﺎ ﺑﺮاﯾﺘــ 10 دﻗﯿﻘﻪ راﻩ رﻓﺘـــﻦ .. روی ﺟﺪول ﻫـــ ـﺎی ﮐﻨﺎر ﺧﯿﺎﺑﺎن ﺗﺠــــ ـﻮﯾﺰ ﻣﯿﮑﻨﻤـ .. ﺗﺎ ﺑﺪاﻧﯿﺪ ﺗﻌــ ــــ ـﺎدل ﭼﯿﺰ ﻣﻬــ ــﻤﯽ اﺳﺖ... اﻣـ ــــﺎ دﯾــــ ـﻮاﻧﻪ ﺑﻮدن ﻗﺸﻨﮓ ﺗﺮ اﺳﺖ..!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ اه زندگی،زندگی...چقدر دلم برای تو تنگ میشود این روز ها...دیگر معنای لحظهها را نمیفهمم،که چگونه باید نباشم،وقتی که هستم...!وقتی که هنوز هم در نفسهایم تو جاری هستی،ببین!دارم تو را نفس میکشم..!اه زندگی!این روزها دلتنگت که میشوم،تنها به حجم خوابهایم فرو میروم،شاید رویایت را دوباره ببینم....!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده