mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ بـﮧ یـآدگـآر سـآعـتـﮯ بَـر دسـﭞ اﭞ بـسـتـﮧ امـ . . . ڪـﮧ یـادﭞ نـرود ! چـقـدر زمـآن بـآیـد بـگـذرد ..، تـآ یـڪـﮯ مـثـلِ مـن . . . دوبـآره عـآشـقِ یـڪـﮯ مـثـلِ تـو شـود . . 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ دیگر خاطره ها ... کفاف تنهایی هایم را نمیدهند ... بیا ........! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ در میان کوچه یک گنجشک تنها مانده است زیر باران گوشه ای از خستگی وا مانده است 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ مـטּ گمـ شـُـده اَمـ ..؛ .اَز یـــآبنده تقـــآضــــآ مے شـود ... ـهمچنـــــــــآטּ..بـﮧ بے تفـــــــآوتے خـود اِدـآمـﮧ دـهد ... .اِنگـــآر نـﮧ اِنگـــآر ...! 7 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ بعضی چیزا رو نمی شه نوشت بعضی چیزا رو نمی شه گفت بعضی چیزا رو فقط می شه احساس کرد بعضی بغضا رو نمی شه شکست بعضی بغضا رو فقط باید قورت بدی بعضی دردا رو نمی شه فریاد زد بعضی دردا رو فقط می شه اشک ریخت..... 6 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ دلتنگی چه حس بدی است.... تنهایی چه حس بدی است کاش... پاره ای ابر میشدم دلم مهربانی می بارید کاش نگاهم شرار نور میشد اشتی میدادش و که دوست داشتن چه کلام کاملی است و من... چقدر دلم تنگ دوست داشتن است! 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ باور کن که نیازی نیست به یاد کسی که نیست ...... اولش ترسناک ، بعد دردناک ، و بعد آزاد و رها و شاد ........... فراموش می کنم! خدا حافظ 5 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ حرفهاي ما هنوز ناتمام... تا نگاه مي کني وقت رفتن است بازهم همان حکايت هميشگي ! پيش از آنکه با خبر شوي لحظه ي عزیمت تو ناگزير مي شود ای دریغ و حسرت همیشگی ... ناگهان چقدر زود دير مي شود! 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ معتاد شده بودم به طعم لبانت روی سیگارهای مشترک راست می گویند, سیگار, بی تو ,خودِ سرطان است 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ فراموش کردنت کار سختی نیست! کافیست دراز بکشم چشم هایم را ببندم و برای همیشه بمیرم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ هـــرچـــقــدر هـــم کــه بـگــویـی مــــــــــــردها فـــــــــــلان ، زن هــــــــــــا فــــــــــــلان ، تــــــــــنـهایـی خـــــــوب اســـت ، دنـــــــیـــا زشـــــــت اســـــــت ... بـــــاز هـــم آخــــــــــرش روزی ♥ قــــــــــلبــــــــــت ♥ بـــرای کـــــــــسی تــــــندتــر مـــــــــی زند ........ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ درد دارد وسط جاده ای باشی.... بی همسفر... بی همراه... بی کسی که پشتت باشد... که دلگرمت کند... که بگویدت برو...من هستم... درد دارد.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هـر وقـت خواستـم...!!! . فـریـادی را بـنـویسم...!!! دیـدم...!!! . حـرف دلـم...!!! . از فـریـاد...!!! . بـزرگـتـر است...!!! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ تمــــام غصـه هـــا را مـی خـورم بـــه سـلامتـی داشتـن تـــــو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ هِق هِقِ تلخمو بشنو ، تویِ کوچه های خلوت این خودِ عشقه عزیزم ، نه بهانست نه یک عادت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گریه هامُ تو ندیدی ، هرچی گفتم نشِنیدی من کدوم عهدُ شکستم ، که از عشقِ من بریدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی نیستی ، لحظه هامُ ، با خیالت می گذرونم حتّی تا آخر دنیا ،من برای تو می خونم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی نیستی ، حتّی خورشید ، می شه مثلِ لحظه هام سَرد با توام ، آهای مُسافر ، با همین ترانه برگرد ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد از باران نگاهم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفتابی شو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رنگین کمانِ بودنــت را برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوســت دارم 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ بر ماسه ها نوشتم : دریای هستی من از عشقـــــــ توست سرشار این را به یاد بسپــــــــــــــــــــــ ــــار!! بر ماسه ها نوشتی: ای همزبان دیرین این آرزوی پاکیست اما به باد بسپــــــــــــــــــــــ ـــار... 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ چهــ آزمون دشواریستـــــــ ....! قــلـــبـــتـــ را ... بگذارند سمت چپـــــــــ و بگویند : بـــرو بهـ راه راستــــــــــ ....... 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ دلـــــــتَنـــــگت می شوم... چــــــشمانم را روی هـــــم می گــــذارم بـــــــلکه یادت را فـــــراموش کنم... تــــــو بگو دلــــــکم مگر می شـــــــود یـــــک عــــــمری را فراموش کــــــرد؟! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ چهــ آزمون دشواریستـــــــ ....! قــلـــبـــتـــ را ... بگذارند سمت چپـــــــــ و بگویند : بـــرو بهـ راه راستــــــــــ ....... دیروز دلگیر بودم از نبودنت امروز عادت میکنم به نبودنت فردا دلگیر میشوم از عادت هایم...................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده