mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 بهانـﮧ هم اگر میگیرے ، بهانـﮧ ے مرا بگیر ... تمام خواستـטּ را وجب ڪردم تمام خواستـטּ را ... هیچڪس و هیچ ڪس بـﮧ انداره مـטּ عاشق تو و بهانـﮧ هاے تو نیست... [/font"> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 ڪــــــــــــــآش مـــــــــیــشٌـد خـٌــــودٍمـــٌو یـــﮧٍ جـــــآیی جـــــآ بٌگـــذارم... وَ ...بــَـرگــَـردم بــٍـبـــیــــنـَــم دیـــــــگـﮧٍ نـیـــســـتـــم [/font"> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
blue berry 5809 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 گمـــــــــان می کـــــردم وقتــــــــی نبــــــ ـــــــ ــــــــ ــــــــاشم دلـــــت می گیــــــ ـــــــ ــــــــ ــــــــرد 1 روز 1 ماه 1 سال از رفتنــــــ ـــــــ ــــــــ ــــــــم می گذرد . . . چه خیـــــال ِ بیهوده ایـــــــ وقــــتی دلت با دیگریســــــــت ... 5
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 ایـن شــعرهـــا بـــرونــد بــه جــهنّم مــن فقــط دیــوانـه ی آن لحــظه ام… که قــــلبت… زیــــر ســـرم دسـت و پـــا بزند…. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 گـاهـی بـه تـمـامـی دارایـیـت حـسـودی میـکـنـم بـه تـخـت خـوابـت . . . بـه بـالـشـتـی کـه در آغـوش مـیـگـیـری . . . گـوشـی مـوبـایـل هـمـیـشـه هـمـراهـت . . . سـویـیـچ مـاشـیـنـت . . . حـتـی حـلـقـه ی کـه بـا نـام مـ ـن در دسـت داری ! آری مـ ـن . . . حـسـودم . . . ! یـه حـس حـسـادت دوسـت داشـتـنـی . . . ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 حرفــــــی ندارم تو هم چیزی نــــگو بگذار تنها تــــماشـــــایت کنم . . . دلربـــــاترین چشــــم انداز ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گاه فکر میکنم به دنبال کدام آرزو قاصدک های احساسم را پرپر کردم؟ و در جستجوی کدام راه همه را بر باد دادم؟ اشک دیده ام را تار میکند و من در هاشورِ شــــــورِ غمگینی این روزها به گلی فکر میکنم که با تازیانه های بی رحمِ بادِ روزگار پر پر شد… بی آنکه دستی گلبرگهایش را میان دفتر خاطراتش نگاه دارد! 7
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 عطرتــ مي نوازد... خاطراتــ مي رقصند ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 هـمه در دنیـا کـسی را دارنــد،بــرای خودشــان..! "خــُسـرو" و "شیـــرین" ..."لیـلی" و "مـَجنــون" .. "رامیـن" و "ویـس" .... "پیــرمــَرد" و "پیرزَن" .. "تــو" و "اون" ... "مــَن" و "تــَنهـآیی" !! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
blue berry 5809 ارسال شده در 24 بهمن، 2012 غم دوری از چشات منو آخر میکشه به خودم میگم میای بیخودی دلم خوشه بیخودی فکر میکنم یه روز از راه میرسی دوباره میبینمت توی اوج بی کسی 3
blue berry 5809 ارسال شده در 24 بهمن، 2012 بیخودی منتظرت لب جاده میشینم بیخودی هر ثانیه تو رو از دور میبینم بیخودی دلم خوشه به دنبال دیدنت ساعت و کوک میکنم لحظه ی رسیدنت 6
blue berry 5809 ارسال شده در 24 بهمن، 2012 بیخودی منتظرت لب جاده میشینم بیخودی هر ثانیه تو رو از دور میبینم بیخودی دلم خوشه به دنبال دیدنت ساعت و کوک میکنم لحظه ی رسیدنت 5
blue berry 5809 ارسال شده در 24 بهمن، 2012 برای خودت زندگی کن... کسی که تو را دوست داشته باشد با تو می ماند... برای داشتنت می جنگد... اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...!!! 5
farhatami 1390 ارسال شده در 24 بهمن، 2012 [h=6]فکر مي کرديم عاشقي هم بچگيست... [/h][h=6]اما حيف، اين تازه اول يک زندگيست... [/h][h=6]زندگي چيزيست شبيه يک حباب.. [/h][h=6]عشق آباديه زيبايي در سراب... [/h][h=6]فاصله با آرزو هاي ما چه کرد... [/h][h=6]کاش مي شد در عاشقي هم توبه کرد [/h] 7
blue berry 5809 ارسال شده در 24 بهمن، 2012 دکتـر نیستم , امّا برایتان " دَهــ دقیقـ ه " راه رفتـَن روے جدول هاے کنار ِ خیـابـان را تجویـز مے کنم ! تا بدانید : تعــادل چیز ِ مهمے ست امـّا دیوانـ ه بودن , قشنـگ تر است .. 7
sam arch 55879 ارسال شده در 25 بهمن، 2012 در توصیف تصویر پست قبل تنِ خیابان هم خسته است از تحملِ وزنِ غم و خستگی من یک سوار شاید پیدا شود از دور کم کند بارِ مرا از دوش خاکستریِ زمین 6
farhatami 1390 ارسال شده در 25 بهمن، 2012 وقتی..... وقتی که دیگر نبود من به بودنش نیازمند شدم. وقتی که دیگر رفت من به انتظار آمدنش نشستم. وقتی که دیگر نمی توانست مرا دوست بدارد من او را دوست داشتم. وقتی او تمام کرد من شروع کردم. وقتی او تمام شد من آغاز شدم. و چه سخت است. تنها متولد شدن مثل تنها زندگی کردن است، مثل تنها مردن ! 2
blue berry 5809 ارسال شده در 26 بهمن، 2012 خدايا به تو سپردمش اما يه خواهشي ازت دارم يه روزي يه جايي بغل يه غريبه بد جوري ياد من بندازش... 2
پاییزان 3604 ارسال شده در 26 بهمن، 2012 دنبال وجهی می گردم که تمثیل تو باشد زلالی چشم هایت بی پایانی آسمان مهربانی دست هایت نوازش گندمزار و همین چیزهای بی پایان نمی دانستم دلتنگیت قلبم را مچاله می کند نمی دانستم و گر نه از راه دیگری جلو راحت سبز می شدم تمهیدی.... تولد دوباره ای... فکری.... تا دوباره در شمایلی دیگر عاشقت شوم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
blue berry 5809 ارسال شده در 26 بهمن، 2012 گاهی ... خــُود ِ خُــدا هــَم میخــواهــَد پــا دَر میــانی کـُنَد اَمّا اَز دَست ِ او هـَم کاری بـَر نـِمی آیـَد 4
ارسال های توصیه شده