mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ روحم باکره بود ... این غمها و نگرانی ها ؛ فرزند نامشروع خوابیدن با خیال توست! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ مدام گفتـــ ؛ خيالت تخت من وفادارم ! و من چه ساده لوحانه خيالم را تختي کردم براي عشق بازي او با ديگري ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ يــه نيمکــت تنـها يــه شـعـله ي خـاموش يــه لحظه يـک رويــــــــا من و تو در اغوش يــه يادگــار از عــشق رو تن درخت پــيـــــر يــه قــــــصــه ي کوتاه اي وااي از اين تقــــديـر ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعضی از اشیا حس دارند ... گریه می کنند ... مثل بالش من ... هر شب غرق اشک است !! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ چه تفاوت عمیقی ست بین تنهایی قبل از نبودنت و تنهایی بعد از نبودنت… برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ آهــــــــــــــــــاي ..... چقدر دگر بايد تحمل کنم نداي ترانه هايت را دلتنگي هايم صف کشيده اند بيا که دلم سوزناک با شعله نگاهت ياري مي کند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ صدا بزن مرا .... مهم نيست به چه نامي ... فقط "ميم" مالکيت را آخرش بگذار ... مي خواهم باور کنم ... مـــالــِ تـــو هستـــم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امرزو دستاتم را نگریستم چندین بار "باز کردم و بستم...و باز هم نه چشمانم دروغ میگفت نه احساسم.... دستانت در دستانم نبود... حتی امروز...! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ یکی بیاید دست این خاطره ها را بگیرد ببرد گردش .. کلافه کرده اند مرا، بس که نق می زنند به جانم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ دستهايت را پیاله کن تاجانم را در آن بریزم ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ ---روح و جسمم با نگاهش رام بود""""با نگاهش اندکی آرام بود ---عشق او الهام میشد بر دلم"""" مثل نامش بر دلم الهام بود ---چشم زیبایش میان زلف او""""همچون آهو در میان دام بود ---با نگاهش مثل باران شد دلم"""" زیر باران با دلم همگام بود ---قلب سرخم در میان دستهاش""""چون شرابی در درون جام بود ---با نگاهم خاطرش آزرده شد""""حرفهای عشق من سرسام بود --- 2 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ ===== عشق آن شعله است کاو چون برفروخت===== =======هر چه جز معشوق با قی بسوخت ======= 8 8 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ يــــاد بگيــر اگـــه کســـي بِهـــت گفـــت دوسِـتـــــــ دارَم لـُــزومـــا بـه ايــن مَعنــي نيستـــ کــه کَــس ديگـــه اي را دوسـتـــ نـَــدارد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ این روزها اگر خون هم گریه کنی عمق همدردی دیگران با تو...یک کلمه است... اخی 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درياي من … فقط تو بخوان سمت خود مرا جاري نمي شوم به تمناي ديگري 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ شيش ماه بهش خوبي كن كه بفهمه دوستش داري ، دو روز سگ ميشي ميگه حالا شناختمت!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ سلام هوای بـــارانی! ازآدمها دلگیرنشو... وقتی که به هوای بارانی میگویند خراب...! تهمت زدن طبیعت آنهاست..! 6 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ خالق من " بهشتی " دارد نزدیک،زیبا و بزرگ... و " دوزخی " دارد به گمانم کوچک و بعید... و در پی دلیلی ست که ببخشد مارا، گاهی به بهانه ی یک دعا در حق دیگری... 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ باد، بوی تورا سنگ، قلب تورا رعد، اخم تورا خش خش برگ، حس تورا و باران، نام تورا برایم زنده می کند حالا فهمیدی چرا از پاییز متنفرم؟ 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ خوبـــــــــ که باشی برایشان عادی می شوی تکراری می شوی! تاریخ انقضایت زود سَر خواهد آمد ... مهرتـــ وفایتـــــ نجابتتـــــــ خوبی اتـــــــ وظیفهــــ خواهد شد ! تو "بــــــــــــــاید " خوب باشی ! با خودت می گویی : خدای من ! این است تقاص ِ مـــــن ؟!! محبتم ! مِـهرم ! وفایم ! نجابتم ! ؟ . . . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده