*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ کفش های اندیشه ات بوی رفتن می دهند هـیـــــس! آهسته تر فکر کن گوش های دلتنگی ام خوابند...! 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ زانو در بغل...در فکر آنان که سنگ می زنند... چشم سیاه دارند و فکر سیاه... در فکر دراز کردن دست بودم برای گرفتن سنگ... دیدم که همرنگی جماعت به من نمی آید... 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ رنگ می زند بر تابلو آدمک... تا رنگین کمانی شود... برای آسمانی که دیگر.. خاطره بازی نمی کند بعد از باران.... 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ رنگ ها بر چوب بی جان زندگی داد شبیه تو که به جسمم زندگی بخشیدی 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ انعکاس ها هنوز بکر هستن... در آینه ی دیوار.... بازی می کند نور...به جای واژه بر آن.. 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ به یاد خاطرات بارانی ام نقشی از عشق کشیدم روی پنجره بخار گرفته همان پنجره ای که باهم از پشت آن به تماشای باران می نشستیم همان شیشه بخار گرفته ای که دفتر نقاشی عشقمان می شد 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ دلتنگی هــــــــا ... گاه از جنس اشک اند ... و گاه از جنس بغض ... گاه سکوت می شوند ... و خاموش می مانند ... گاه هق هق میشوند و کش می آیند... دلتنگی من برای تو امــــــــــــــا .... عجب جنس غریبی دارد !! 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ مانده ام که در انتظار... عهد با من مسابقه گذاشته که... هر بار عهد می آید و رکورد را می شکند... ولی باز من در انتظارم..انتظار... 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ نــامــت را خــاطـراتــت را بــوسـه هـایــت را و لـمـس حـس بــودنـت را هـمـه ُهــمه را ، بــه دسـت سـرد بــاد سپــردم! یـــــــادم تـــو را فـــــــرامــــــــوش...! 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ سيــــــــگار لايت را به موسيقي لايت ترجيح ميدهم..!! روح من با هيچ نغمه اي لايت نميشود..، به من عشق تعارف نکنيد..!! قبلا صرف شده.....!!!! به دستانم..! فندکي،..! کبريتي،..! سنگ آتش زنه اي..! برسانيد تا براي هضم عشق سيــــــــگاري آتش کنم...!! 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ به افتادن من در خيابان خنديدي . . . و من همه ي حواسم به چشمان مردم شهر بود... که عاشق خنده ات نشوند...! 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اشتباه من این بود .... هر جا رنجیدم ، لبخند زدم .... فکر کردند درد ندارد ، محکم تر زدند ... 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ امــــشب ای ناز چه دلتنگ نگاهـــت شده ام باز ای مـــونس من چشم به راهــت شده ام برق چشمان تو امـــشب به سکــــوتم خندید چون که دیوانه ی آن چهره ی ماهت شده ام 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ عجب رسم عجیبی! بچه که بودیم از تکلیف می ترسیدیم بزرگ شدیم از بلاتکلیفی! 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ منتظر می مانم بر سر کوچه یاد پای دیوار سکوت لب جو، جوی زمان زیر خشکیده سپیدار امید در گذرگاه نسیم حامل عطر اقاقی و پر پروانه منتظر می مانم... زیر رگبار بهار در مسیر طوفان زیر برف و بوران منتظر می مانم... 1 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ناخواسته به دنیا آمدن مخفیانه گریستن دیوانه وار عاشق شدن وعاقبت در حسرت آنچه دل می خواهد و منطق نمی پذیرد سوختن !!! 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ شب که می شود نبودن هایت را زیر بالشم می گذارم و شجاعت خود را زیر سوال می برم ... دوام می آورم تا فردا؟؟ 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ کسی با چشمان زیبایش نگاهم کرد نگاهش را نفهمیدم ولیکن بی قرارم کرد خودش از جنس دریا بود ,دلش ساده ,من او را یاس نامیدم به یاد گرمیِ احساس ,دو چشمان نجیبش را پرستیدم 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ دیگــر نـمی نــویسـمت ... هــرکـس بــه چشــم هــایــم نگــــــاه کنــدتـــو را خــواهــد خــوانـد.... 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ببخش مرا که برای نگاهت کافی نبوده ام ببخش اگر دستانم ، برای نگاه داشتنت کوچک بود ببخش مرا اگر در قلبم جا شدی و دیگر برای هیچ جا نبود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده