Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ اصرار بر چیزی که خودمون هم میدونیم غلطه چه سودی داره؟ بابا مگه ما کی هستیم که نمیتونیم یه پله به عقب برگردیم و بگیم اشتب کردیم؟ چرا انقدر خودمون رو بزرگ میبنیم که فکر میکنیم اگه یکبار بگیم اشتباه کردیم نظم و ترتیب کائنات به هم میخوره؟ هممون موجودات خاکی کوچک و بی ارزشی هستیم که عمر کوتاهی داریم. اتفاقا با اینکارها بزرگی هیچ انسانی ثابت نمیشه. من جدا دارم برای برخی نگران میشم. کسی که شهامت پذیرش اشتباهات خودش رو نداشته باشه به طور قطع آینده سیاهی داره. بابا هیچ کس مطلق نیست. من تو همین مدت کوتاه مدیریتم کلی اشتباه کردم و به تعداد زیادی از اونها هم اعتراف کردم. همه منو ببینید. در صحت و سلامت کامل عقلی و جسمی دارم این مطالب رو تایپ میکنم و نه نزد کسی کوچیک شدم، نه زخمی شدم، نه فلج شدم و نه منزلت خودم رو نزد دیگران از دست دادم. البته نمیگم همیشه اعتراف کردم. خیلی وقتها هم غرور باعث شده اصرار بر درست بودن تفکر، نظر و یا عملی که خودم هم بر غلط بودنش اذعان دارم با دستاویز قرار دادن همه چیز تا کار به جاهای باریک کشیده شده ادامه پیدا کنه ولی از مواضع خودم پایین نیومدم. علتش هم غرور بود و بس. خودبرتر بینی و غرور که البته مضحک و خنده داره. یه کم افتاده تر. یه کم با تواضع و خشوع بیشتر. یه کم آرومتر. این ادعای فیلسوف بودن و علامه بودن رو بزاریم کنار. اتفاقا چند روز پیش ها به یه نفر میگفتم من خیلی از حرفای سجاد رو تو پست هاش نمیفهمم. میخوام بیاد یه خورده از ادبیاتش یاد بده به من. خوب چه ایرادی داره. اینکه تا آخر نفهمم چی میگه و پای پستهاش تشکر کنم خوبه؟ یا اینکه بفهمم و شاید بتونم تبادل هم باهاش داشته باشم؟ فیلسوفان بزرگوار بیاید با ما نهضتی ها نهضتی و خاکی رفتار کنید. هرجا بلت نیستیم بگیم فلانی من بلت نیستم. یا من اشتباه فکر کردم. الان که شما توضیح دادید متوجه شدم شما درست میگید. جان من امتحان کنید. به خدا کره زمین از مدار خارج نمیشه یا خورشید خاموش نمیشه. یه بار امتحان کنید ببینید کدومش بهتره. ویرایش: آهان. یه چیزی رو هم یادم رفت که بگم. اگه دیدید طرف اشتباه کرده و اشتباهش هم محرز شده قرار نیست هی چوب بکنید و بزنید تو ملاجش. خوب اشتباه کرده یا میکرده تموم شده رفته. چرا باید اشک یارو رو در بیاریم یا کلی کوچیکش کنیم؟ حتی اگه احساس میکنید که خودش به اشتباه خودش پی برده یه کاری نکنید که اعتراف براش سخت بشه. هر کسی هم یه غروری داره. کلا اینکه از خودگذشتی مگه بده؟ هیچ آسیبی به انسان حداقل تو این فضای مجازی نمیرسونه. تازه کلی هم آدم رو بزرگ میکنه. با معرفتها همیشه عزیز و معزز هستن. یه خورده با معرفت باشید. حتی در مقابل کسانی که نمیشناسیدشون. انقدر لجم میگیره بهم دیگه میگیم شما کم آوردی و فلان. بابا مگه مسابقه است؟ مگه شما که زیاد آوردی چی شد؟ خیلی زیاد حرف میزنم این روزها نه؟ علت داره. برخی از دوستان میدونن. پ ن: شاید برای عنوان چند کلمه صحبت دوستانه نیازی به ارسال یک تاپیک نباشد ولی این مطلب برای من به یک دغدغه شبیه شده. یا حق. 27 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ این اشتباه را چه کسی در یک بحث تشخیص میده؟ که مثلا یکی از طرفین بگه من اشتباه کردم؟ 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ کاملا" با حرفات موافقم.... در مورد پست خدایی تا پستی رو نفهمم تشکر نمی رنم ...ببخشید دیگه این مدلیم اصرار!!!! کچل شدم تو این مدت.....نمی دونم چه اصراریه به خیلی از کارهایی که نمی دونم و توانش رو ندارم.... پدرت خوب مادرت خوب...من بلد نیستم فلان کار رو ....چرا اصرار می کنید که مهناز می دونه اما نمی خواد بگه! :texc5lhcbtrocnmvtp8 باور کنید این اشتباهه! من خودم خودم رو بهتر از بقیه می شناسم.....نه؟ پس قبول کنید حرفم رو.... سکوت آدمها رو قضاوت نکنید..... کاش می شد دوست داشته نشم..... کاش می تونستم بگم: ببخشید می شه از من بدتون بیاد....؟ ممنون بابت تاپیک خوبت :flowerysmile: 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ این اشتباه را چه کسی در یک بحث تشخیص میده؟ که مثلا یکی از طرفین بگه من اشتباه کردم؟ چه عجب یکی یه نظر داد. هر عقل سلیمی خودش تشخیص میده که اشتباه کرده یا نه. نباید کسی تشخیص بده. هرکس خودش میدونه اشتباه میکنه یا نه. اینم با توجه به صحبت های طرف مقابلش میفهمه دیگه. یعنی وقتی طرف همه چیز رو براش روشن و واضح توضیح میده باز هم اون طرف روی حرف قبلی خودش که به اشتباه بودنش هم اذعان داره با شگردهای مختلف اصرار میکنه. 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ کاملا" با حرفات موافقم....در مورد پست خدایی تا پستی رو نفهمم تشکر نمی رنم ...ببخشید دیگه این مدلیم اصرار!!!! کچل شدم تو این مدت.....نمی دونم چه اصراریه به خیلی از کارهایی که نمی دونم و توانش رو ندارم.... پدرت خوب مادرت خوب...من بلد نیستم فلان کار رو ....چرا اصرار می کنید که مهناز می دونه اما نمی خواد بگه! :texc5lhcbtrocnmvtp8 باور کنید این اشتباهه! من خودم خودم رو بهتر از بقیه می شناسم.....نه؟ پس قبول کنید حرفم رو.... سکوت آدمها رو قضاوت نکنید..... کاش می شد دوست داشته نشم..... کاش می تونستم بگم: ببخشید می شه از من بدتون بیاد....؟ ممنون بابت تاپیک خوبت :flowerysmile: اینم یه مدل جدیده دیگه. :biggrin: شما از اصرار دیگران در مورد قضاوتهاشون ناراحتی و من از اصرار خودم. فرقی نمیکنه. کلا اصرار چیز خوبی نیست. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ هر عقل سلیمی خودش تشخیص میده که اشتباه کرده یا نه. نباید کسی تشخیص بده. هرکس خودش میدونه اشتباه میکنه یا نه. اینم با توجه به صحبت های طرف مقابلش میفهمه دیگه. یعنی وقتی طرف همه چیز رو براش روشن و واضح توضیح میده باز هم اون طرف روی حرف قبلی خودش که به اشتباه بودنش هم اذعان داره با شگردهای مختلف اصرار میکنه. این اصرار بر روی اشتباه چه منفعتی داره؟ یعنی شما معتقدی آدم ها خودشان را فریب میدهند؟ حالا برای یک بحث خاص میشه گفت، اما زندگی با عمری خود فریبی چه معنایی داره؟ 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ در مورد تشکر که قبلا مفصل تو یه تاپیک صحبت شد ولی این دو عکس رو اینجا اضافه میکنم خیلی گویاست .و اینم ادمو یاد کسایی میندازه که عادت دارن به همه تشکر کنن تا همه ازشون تشکر کنن یعنی تاپیکاشون زیاد تانکس خورده میشه کاملا الکی 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ این اصرار بر روی اشتباه چه منفعتی داره؟ یعنی شما معتقدی آدم ها خودشان را فریب میدهند؟ حالا برای یک بحث خاص میشه گفت، اما زندگی با عمری خود فریبی چه معنایی داره؟ دلایل زیادی داره. ولی طرف نمیاد بگه من اشتباه کردم. حالا شاید غرور. شاید ترس از مضحکه شدن. شاید ترس از بی اعتبار شدن و هزار عامل دیگه باعث میشه طرف روی اشتباهش سماجت کنه و نتیجه اش میشه سردرد از نوع میگرنی برای خودش و طرف مقابل. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ در مورد تشکر که قبلا مفصل تو یه تاپیک صحبت شد ولی این دو عکس رو اینجا اضافه میکنم خیلی گویاست ولی پروفایل من هم اینجا هم تو فیسبوک بر عکس اینه !!!!! نکنه من !!!!!!!!! :icon_pf (34): در مورد موضوع تاپیک هم به نظرم چه اصراری هست وقتی نوشته کسی را کامل نمیخونین ازش تشکر کنین؟ من بارها خودم گفتم. متن های طولانی را اکثرا نمیخونم و خیلی هم کم پیش میاد ازش تشکر کنم. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ من هر وقت که متوجه بشم اشتباه کردم اشتباهم رو قبول میکنم و اگر با کسی بحث کنم و حرف منطقی رو قبول نکنه و رو اشتباهش بمونه اصلا بحث نمیکنم 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ من هر وقت که متوجه بشم اشتباه کردم اشتباهم رو قبول میکنم و اگر با کسی بحث کنم و حرف منطقی رو قبول نکنه و رو اشتباهش بمونه اصلا بحث نمیکنم بزن قدش داش وحید. دمت گرم. سالاری. 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ والله نمی دونم تازگیا چه دردیه که همه فکر می کنن علامه دهرن... بعد م این که متاسفانه این دخالت تو هر چیزی و نظر دادن در مورد هر موضوعی اون قدر همه گیر شده که قاعدتا این جا هم ازین قضیه مستثنا نیست... به نظر من قبول اشتباهاتمون راحت تر از پافشاریه...من که این جوری احساس بهتری دارم... 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ والله نمی دونم تازگیا چه دردیه که همه فکر می کنن علامه دهرن...بعد م این که متاسفانه این دخالت تو هر چیزی و نظر دادن در مورد هر موضوعی اون قدر همه گیر شده که قاعدتا این جا هم ازین قضیه مستثنا نیست... به نظر من قبول اشتباهاتمون راحت تر از پافشاریه...من که این جوری احساس بهتری دارم... مرسی که به نکته فوق العاده خوبی اشاره کردید. قبول اشتباهات و تعامل با طرف مقابل نسبت به پافشاری های بیهوده واقعا احساس بهتری به آدم میده. 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ولی پروفایل من هم اینجا هم تو فیسبوک بر عکس اینه !!!!! نکنه من !!!!!!!!! :icon_pf (34): در مورد موضوع تاپیک هم به نظرم چه اصراری هست وقتی نوشته کسی را کامل نمیخونین ازش تشکر کنین؟ من بارها خودم گفتم. متن های طولانی را اکثرا نمیخونم و خیلی هم کم پیش میاد ازش تشکر کنم. اسي جان ناراحت نشيا اما تو جز اون عكس دوميه هستي كمتر پستي تو تالار يافت ميشه كه تشكر تو پاش نباشه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ اسي جان ناراحت نشيا اما تو جز اون عكس دوميه هستي كمتر پستي تو تالار يافت ميشه كه تشكر تو پاش نباشه یعنی تشکر هارو سهمیه بندی کنم اساسی؟ :JC_thinking: من بعضی وقت ها به سرم میزنه خشن میشم، اونوقت هی از خودم تاپیک در میدم همه چیزو میبرم با جدیت و عصبانیت زیر سوال، باز کل انجمن میریزند سرم !!!!!!!! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی جوری اند که با کار های احمقانه شون یکی رو دیوونه میکنند و اونم فشار حتی قیزیکی که بش میگذاره ، هنوز طرف حاضر نیست به اشتباه واضحش اذعان کنه یا حتی بگه ببخشید ... 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ میگن وقتی کاسپاروف تونست مقام بهترین شطرنج باز رو از فیشر امریکایی تو اوج وبحبوحه جنگ سرد بگیره وتبدیل به یه چهره شاخص بین المللی بشه برای تفریح واستراحت میره شهر استاراخان انگار! اونجا تو بیرون شهر تو یه قهوه خونه مانندی یا جایی مثل اون با یه پیرمردی برای تفریح شطرنج بازی میکنه وحاصل تمام بازی هاش تو تمام طول دوره استراحتش باخت های مداوم بود! نه اینکه پیرمرد مسلط تر از کاسپاروف باشه نه چیزی که به گفته کاسپاروف باعث باختش میشد تمرکز پیرمرد بر تنها روش بازیش وتجربش بود چیزی که ما با ازدست دادن زمان وموقعیت بهش میرسیم واگر من امروز به حرفای ادم با تجربه ای مثل تو دوست خوبم گوش ندم فردا مجبورم خودم این تجربه رو به دست بیارم وشاید هیچ تاسفی دراون زمان کارساز نباشه!! من هم به طبعیت از خصلت انسان بودن(یا شبیه این موجود دوپا بودنم!!)بارها وبارها اشتباه کردم مثل تمام سیر زندگیم! اما چیزی که مهمه اینه که از قید تعصب نسبت به افکارمون رها بشیم اجازه بدیم ذهنمون خالی باشه از افکاری که فکر میکنیم وفقط فکر میکنیم قطعیت دارن ودرسته! یه بار تو بحثم با عابدی گفتم به قول پوپر منطق عقلانیت گرایی ایجاب میکنه ما هیچ چیزی رو قطعی ندونیم ! مطمئنا با ارائه یک تز جدید کل مسئله از بین نمیره ولی با اصرار واصرار واصرار روی عقاید خودمون فقط فرصت یافتن راه حلی نو ، فکری تازه ودنیایی جدید رو ازدست میدیم! بارها گفتم الانم میگم به شخصه صرفا برای یاد گرفتن به نت میام واگرفقط یکروز احساس کنم چربش اموزه ها وزنش رو ازدست میده به دنبال یک ایده جدیدتری میرم درمورد اون واژه ها هم چشم استاد یه تاپیکی یه زمانی زده بودم که تو همون استارتش باقی موندسعی میکنم به مرور هرچیزی که بلدم رو اونجا منتقل کنم واز دانسته های دوستان هم بهره مند بشم...مثل کاری که یه زمانی وافن انجام داد درهرصورت حرفات واقعا ارزشمندن 7 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ از بحث کردن زیاد خوشم نمیاد ترجیح میدم به ظاهر حرف طرف رو قبول کنم ولی باهاش کل کل نکنم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من خیلی راحت عذر خواهی میکنم اگه واقعا اشتباه کرده باشم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده