RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خود من الان یه چیزی هست که دقم میده اینکه یا باید با ملت برخورد خشک داشته باشم یا وقتی شوخی میکنم میبینم حدشونو نمیدونن واقعا خودمم الان موندم چجوری باشم میخوام خودم باشم و شخصیتم یه آدم تقریبا شوخ طبعه ولی متاسفانه هر بار میخوام خودم باشم دیگران شورشو در میارن... 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ راستی چرا وقتی ناراحت میشیم تصمیم میگیریم که ترک کنیم دنیای مجازی رو؟ چرا به خاطر خوبی هاش نمیمونیم و بلکه به خاطر بدی هاش ترکش می کنیم؟ من خیلی وقت ها بوده که ناراحت شدم ولی گذشت کردم.... خیلی وقت ها شده کسی رو ناراحت کردم و رفتار بدی باهاش داشتم ولی هر بار بعد از چند وقت رفتم و معذرت خواهی کردم از طرفم...... کلا توقع نداشته باشی از کسی همه چی حل میشه 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خوب میفهمم چی میگی دنیای مجاز رو راحت میشه ازش گذشت اما وقتی این اتفاقا توی دنیای واقعی میوفته ... چندین بار توی زندگیم اینجوری شدم و به همون چیزی که میلاد و اسی و مهناز و بقیه گفتن که فقط خودت رو عشقه ... رسیدم اما بازم چند وقت دیگه بازم مثل قبل شدم. آخه میگین توقع نداشته باش نمیشه خو هر رابطه ای متقابله ... دوتا دوست حتی دوتا فامیل خیلی نزدیک مثل پدر و پسر ... خب وظایفی در مقابل هم دارن. نمیشه یکی وظایفش رو انجام بده یکی نده!!! اینجوری میشه مدتی صبر کرد اماخب آخرش رابطه رو باید تموم کرد دیگه تا خودتو دریابی ... امضاء م دقیقا برای همین حرفایی که توی پست اول زده شد ... :smiley (18): 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ هر کس که بداند چقدر می ارزد، به آنچه که می ارزد می رسد. ارزش شما همونقدری است که به آن باور دارید هرقدر با ارزش تر بخوانید خود را با ارزش تر انعکاس می یابید و باور می شوید و لذت می برید از مسیر.... 6 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ شده اکسپت کردم ولی طرف بعد یک هفته اومدن منو ریموو کرد.. برام مهم نیست اصلا:texc5lhcbtrocnmvtp8 . خوب مجازیه دیگه نمیشه کاریش کرد .. خیلی ها هم بی شخصیتیه خودشونو اینجا نشون میدن و فکر میکنن چون همدیگرو نمیبینن و دستشون به هم نمیرسه میتونن هر کاری انجام بدن این خیلی بده برای دنیای مجازی به اندازه خودش وقت و انرژی بگذار .. برای دنیای واقعی خیلی بیشتر 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خوب میفهمم چی میگی دنیای مجاز رو راحت میشه ازش گذشت اما وقتی این اتفاقا توی دنیای واقعی میوفته ... چندین بار توی زندگیم اینجوری شدم و به همون چیزی که میلاد و اسی و مهناز و بقیه گفتن که فقط خودت رو عشقه ... رسیدم اما بازم چند وقت دیگه بازم مثل قبل شدم. آخه میگین توقع نداشته باش نمیشه خو هر رابطه ای متقابله ... دوتا دوست حتی دوتا فامیل خیلی نزدیک مثل پدر و پسر ... خب وظایفی در مقابل هم دارن. نمیشه یکی وظایفش رو انجام بده یکی نده!!! اینجوری میشه مدتی صبر کرد اماخب آخرش رابطه رو باید تموم کرد دیگه تا خودتو دریابی ... امضاء م دقیقا برای همین حرفایی که توی پست اول زده شد ... :smiley (18): فقط می تونم بگم خیلی ممنون :rose: منم دقیقا همین حس رو دارم ، یعنی خواستم فقط خودم رو دوست داشته باشم ، ولی نشده ! پاراگراف آخر دقیقا حرف منه ، نمیشه که دوست داشتن یک طرفه باشه ؛ اینجوری بعد از مدتی یک طرف نسبت به طرف دیگه دل سرد میشه و رابطه کم کم به هم میخوره چه بین دو تا دوست و چه هر رابطه دیگه ای . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده