The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خسته شدم از این دنیا ، خدایا به بزرگی زودتر منو بکش راحتم کن ، از این دنیای لعنتی راحتم کن ، تو عمرم هر کی بهم درخواست دوستی فرستاد ، بی درنگ قبول کردم ، هر کی چیزی ازم خواست ، نهایت سعیمو کردم ولی آخرش چی ........ هیچی ، آخرش هیچی !!!!! به خدا این دنیا الکیه ، انقدر درگیرش نشین ، انقدر غرور تو دنیای مجازی نداشته باشین ، همه ما انسانیم ، مذکر ، مونث ، خون هیچکسی هم رنگین تر از اون یکی نیست ! دنیای مجازی که ارزش آدم هاش به تعداد پست و فعالیت و سابقه باشه هیچی نیست ، فقط محلیه که توش آدما افسرده تر می شن ، بیشتر به کاراتون تو این دنیا و دنیای واقعی فکر کنید ! قبول درخواست دوستی یا جواب دادن به یه حرف یا تشکر کردن از حرف دیگران یا نظر دادن در مورد حرف دل دیگران کار سختی نیست ، هزینه ای هم نداره ! ولی غرور تنها عاملیه که مانع این کارها میشه ! من که این همه مدت تو دنیای مجازی بودم فهمیدم هیچی نیستم ، امیدوارم شما به جایگاه خوبی برسید ! تو دنیای واقعی هم هیچی نیستم ، اینو دیروز از یه اتفاق که برای من و دوستام افتاد فهمیدم ،فهمیدم که به اندازه جرز دیوار واسه دوستام ارزش ندارم ! تو دنیای مجازی هم که امروز فهمیدم ، حالا نمیدونم چرا خدا این موجود بی ارزش رو حفظ کرده ، میخاد منو زجر بده ؟ به خدا تا این لحظه هر کاری از دستم بر میومد واسه همه کردم ، مخصوصا دوستام ، ولی افسوس همش بی ارزش و الکی بود ، دوستی که فک میکردم تو همه شرایط پام می ایسته ، دیروز ثابت کرد که کاملا در اشتباه بودم ! تو دنیای مجازی هم که ارزشم در حد صفره ! هیچ موقع نخواستم دل کسی رو بشکنم ولی بارها دلم شکست ، هیچ موقع درخواست کسی رو رد نکردم ولی بارها درخواستم رد شد و ...... ! می تونید هم بخندید و هم فکر کنید راجع به این حرفم ! میران می تونند این تاپیک رو بلافاصله حذف کنند چون ارزش قوانین این تالار بیشتر از آدم هاشه ! 26 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ اصلا نمیخواستم امشب دیگه پست بدم. فقط به خاطر این تاپیکت اومدم. جوابم را میدم و میرم..................... برادر کوچک من، از آدم ها توقع زیادی نداشته باش، چه در دنیای مجازی چه واقعی..... اساس همه چیز بر نفس خودت استواره،ارزش خودت را پیدا کن. قرار نیست دیگران رفع مشکل کنند برات یا سنگ صبورت باشن،جهان بدون تو معنا ندارد. تو هستی که به جهان معنی میدی، تو نباشی جهانی هم نیست........ ارزش همه چیز به بودن هر فردی است که به دنیا رنگ و لعاب و حیات میده. انسان نباشه همه جا تاریکی و سیاهی مطلقه. پس قدر خودت را بدون. شبت خوش. در پناه حق. 24 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ اصلا نمیخواستم امشب دیگه پست بدم. فقط به خاطر این تاپیکت اومدم. جوابم را میدم و میرم..................... برادر کوچک من، از آدم ها توقع زیادی نداشته باش، چه در دنیای مجازی چه واقعی..... اساس همه چیز بر نفس خودت استواره،ارزش خودت را پیدا کن. قرار نیست دیگران رفع مشکل کنند برات یا سنگ صبورت باشن،جهان بدون تو معنا ندارد. تو هستی که به جهان معنی میدی، تو نباشی جهانی هم نیست........ ارزش همه چیز به بودن هر فردی است که به دنیا رنگ و لعاب و حیات میده. انسان نباشه همه جا تاریکی و سیاهی مطلقه. پس قدر خودت را بدون. شبت خوش. در پناه حق. ممنون که اومدی راست میگی ، ولی من همه کار کردم برای دوستام به امید اینکه اونا فقط برام ارزش قائل باشند ، اصلا انتظار ندارم که کار زیادی برام بکنند ، فقط ارزش ! ولی نشد ! نمیدونم اگه ارزش هر آدم به استعدادهاش باشه ، پس من ارزش خیلی کمی دارم ! درسته باید به خودم تکیه کنم و ارزشمو پیدا کنم ولی بالخره انسان دوست داره بین دیگران هم ارزشمند باشه دیگه ! خیلی خیلی ممنون ، حرفات عالی بودن ! 13 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ منم همین اتفاقا برام افتاده جوابشم بهش رسیدم..همین که اسی گفت شروع کن خودت رو دوست داشته باش...تا خودت برای خودت ارزش قائل نشی دیگران هم برات ارزش قائل نمیشن البته من هنوز عمل نکردم خودم..دارم سعی میکنم:4chsmu1: عاشق خودت باش و بقیه رو دوست داشته باش...ارزش نداره اینجور ناراحتیا سعی کن بیشتر در خدمت خودتو خونوادت باشی تا دوستات 21 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ کاملا" درکت می گنم....چون منم به این بن بست ها زیاد خوردم.... خیلی سخته که یاد بگیر فقط خودتو دوست داشته باشی...شاید خیلی ها بگن خودخواهی یا مغروری...اما اول خودت ...بعد بقیه.... یه بار به یکی از دوستام یکی از مشکلامو گفتم....می دونی چی حواب داد؟ " امیدوارم مشکلت به بهترین نحو حل شه".... همین! حالامن بودم؟ خودمو به درو دیوار می زدم تا مشکلشو حل کنم...ساعتها فکرمو مشغولش می کردم.... نمی گم نباید به فکر بقیه بود...باش اما خودتو یادت نره.... 17 لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ فقط شما نیستی که این مشکل برات پیش اومده. برای خیلی ها یه همچین چیزی اتفاق افتاده دوستان راهکارهای خوبی ارائه کردن که منم استفاده کردم به قول یکی از راننده اتوبوس ها : مردی و مردانگی افسانه شد... خیلی ها بی معرفت شدن 13 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ منم یاد گذشتم تو نت افتادم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ همه این مشکلات از توقع زیاده یاد بگیر که از کسی توقع نداشته باشی اگر می بینی که باید کمک کنی به کسی و اگر نکنی بعدش دچار عذاب وجدان میشی کمک بکن ولی توقع نداشته باش که اونم بهت کمک کنه واسه راحتی خودت کمک کن نه به خاطر دیگران.... شاد باشی 12 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خودت برا خودت مهم باش بقیه میشن چی؟ همه ی این افرادی هم که میگی خودشونو بیشتر از تو دوست دارن! مطمئن باش! پس توام خودتو دوست داشته باش بعد دوستاتو اگه اونا بی وفایی کردن باز خودت هستی که هیچ وقت بی وفایی نمیکنه! 9 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ منم همین اتفاقا برام افتاده جوابشم بهش رسیدم..همین که اسی گفت شروع کن خودت رو دوست داشته باش...تا خودت برای خودت ارزش قائل نشی دیگران هم برات ارزش قائل نمیشن البته من هنوز عمل نکردم خودم..دارم سعی میکنم:4chsmu1: عاشق خودت باش و بقیه رو دوست داشته باش...ارزش نداره اینجور ناراحتیا سعی کن بیشتر در خدمت خودتو خونوادت باشی تا دوستات آره باید اینجور باشم ، من تو جمع فامیل اینجوریم ، ولی پیش دوستام نه ، برای دوستام هر کاری می کنم ، ولی حیف که بعضی وقتها پشیمون می شم ! ممنون کاملا" درکت می گنم....چون منم به این بن بست ها زیاد خوردم....خیلی سخته که یاد بگیر فقط خودتو دوست داشته باشی...شاید خیلی ها بگن خودخواهی یا مغروری...اما اول خودت ...بعد بقیه.... یه بار به یکی از دوستام یکی از مشکلامو گفتم....می دونی چی حواب داد؟ " امیدوارم مشکلت به بهترین نحو حل شه".... همین! حالامن بودم؟ خودمو به درو دیوار می زدم تا مشکلشو حل کنم...ساعتها فکرمو مشغولش می کردم.... نمی گم نباید به فکر بقیه بود...باش اما خودتو یادت نره.... منم اینجورم ، تا حالا کم پیش اومده یکی بهم مشکلشو بگه و من کاری نکنم .... ولی بعضی وقتها بعضی از دوستام که براشون خیلی کارا کردم ، حتی کارام یادشون رفته ! ممنون فقط شما نیستی که این مشکل برات پیش اومده. برای خیلی ها یه همچین چیزی اتفاق افتادهدوستان راهکارهای خوبی ارائه کردن که منم استفاده کردم به قول یکی از راننده اتوبوس ها : مردی و مردانگی افسانه شد... خیلی ها بی معرفت شدن شاید دیگه تو این دوره مردانگی وجود نداشته باشه ممنون همه این مشکلات از توقع زیاده یاد بگیر که از کسی توقع نداشته باشی اگر می بینی که باید کمک کنی به کسی و اگر نکنی بعدش دچار عذاب وجدان میشی کمک بکن ولی توقع نداشته باش که اونم بهت کمک کنه واسه راحتی خودت کمک کن نه به خاطر دیگران.... شاد باشی به خدا من نمیخام برام کار زیادی بکنن ، فقط ارزش کارهامو بدونن ، ارزش دوستیمونو بدونن ، من عادت دارم که مشکلاتمو به کسی نمی گم ، پس توقع کمک ندارم از اونا ! اکثر مشکلات رو درون خودم می ریزم ... درد من اینه که خیلی وقتا خیلی ها ارزش کارامو نمیدونن و من براشون با آدمایی که نمیشناسن فرقی ندارم ممنون 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ اومدم چنتا از این جملات شعاری بدم دیدم زودتر از من گفتن... :4chsmu1: ولی جدی دوستان راس میگن اگه یاد بگریم که فقط برای خودمون زندگی بکنیم و خودمون رو دوست داشته باشیم دیگران هم مارو دوست خواهند داشت و انوقته که دیگه لازم نیست الکی خودمون رو به چیزی وابسته کنیم تا آرامش بگیرم... 13 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ منم قبلا اين احساسات رو داشتم دورو برم يه مشت بيمعرفت هست بارها شده دوستام كاري ازم خواستن يا مشكلي داشتن و من با تمومه وجودم سعي كردم كمكشون كنم تا مشكلشون حل بشه اما هيچ وقت اين احساس همدردي و كمك دوطرفه نبوده بارها با خودم گفتم به من چه ؟چرا من همش بايد كمكشون كنم اما نميتونم و بازم سعي به كمكشون دارم الانم ديگه عادت كردم كه از اطرافيانم هيچ توقعي نداشته باشم 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خوب شمایی که میگین بقیه بی معرفتن برین با هم دوست بشین دیگه هیچ کدومتون ناراضی نخواهید بود ایشاله...!!:texc5lhcbtrocnmvtp8 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خوب شمایی که میگین بقیه بی معرفتن برین با هم دوست بشین دیگه هیچ کدومتون ناراضی نخواهید بود ایشاله...!!:texc5lhcbtrocnmvtp8 نکته جالبی بود. منم میخواستم همینو بگم. اینکه همه فکر میکنن بقیه بی معرفتن به توقعات بی جای خودمون برمیگرده. تو دنیای واقعی هم دیگه دوره زمونه طوری شده که از احدالناسی نمیشه توقع داشت. هر کس همت کنه بتونه گلیم خودش رو از آب بکشه یالا داره. هرچند که من خودم هم این وضعیت پیش اومده رو دوست ندارم ولی مجبورم برای بقا اینطوری رفتار کنم. و اما مطلب دیگه اینکه چرا فکر میکنید ارزش قوانین این تالار از آدماش بالاتره. این قوانین برای هیمن آدما وضع شده. واسه اینکه فعالیتشون هدفدار باشه. واسه اینکه وقتشون تلف نشه. واسه اینکه سردرگم نشن و این فضا برای فعالیت همین کاربران پایدار بمونه. و ما هم مثل شما کاربریم. از کره ماه که نیومدیم. اگه ببینیم یه مطلبی ارزش گفتگو داره مریض نیستیم که تاپیک رو قفل یا حذف کنیم دوست عزیز. امیدوارم جوابتون رو از این تاپیک بگیرید و مشکلتون به زودی حل بشه و شاهد فعالیت خوبتون با روحیه قوی و سرشار انرژی باشیم. 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ اتفاقا من نظرم این نیست که دیگران برات مهم نباشن اتفاقا تنها چیزی که تو این دنیا هنوز مثل قبله همین معجزه ی محبته... محبت کردن به دیگران تنها چیزیه که توش افراط اصلا معنا نداره... به شرط این که به این اصل تو زندگیت برسی که خوب بودن تنها هدفت باشه... اینو با تمام وجودم میگم بهت که لذت دوست اشتن ادما اون قدر زیاده که از همه چی بی نیازت می کنه... من ادمایی تو زندگیم هستن که من هر وقت که احتیاج داشتن کنارشون بودم شاید هیچوقت ارزش این کاره منو درک نکنن اما من همیشه به خاطر رفتارم خوشحالم... 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ اتفاقا من نظرم این نیست که دیگران برات مهم نباشن اتفاقا تنها چیزی که تو این دنیا هنوز مثل قبله همین معجزه ی محبته...محبت کردن به دیگران تنها چیزیه که توش افراط اصلا معنا نداره... به شرط این که به این اصل تو زندگیت برسی که خوب بودن تنها هدفت باشه... اینو با تمام وجودم میگم بهت که لذت دوست اشتن ادما اون قدر زیاده که از همه چی بی نیازت می کنه... من ادمایی تو زندگیم هستن که من هر وقت که احتیاج داشتن کنارشون بودم شاید هیچوقت ارزش این کاره منو درک نکنن اما من همیشه به خاطر رفتارم خوشحالم... ولی بعضیا واقعا لیاقت محبت رو ندارن.... 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ولی بعضیا واقعا لیاقت محبت رو ندارن.... محبت کردن وظیفه ی انسانیه... هر ادمی می تونه لایق باشه بعضی ها سخت تر از بقیه... 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ محبت کردن وظیفه ی انسانیه...هر ادمی می تونه لایق باشه بعضی ها سخت تر از بقیه... میتونه ولی نیست!! متاسفانه نمیشه مرام و شعور ادما رو با محبت تغییر داد و گرنه دنیا گلستون میشد! 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ بابا ول کن دوست مهربون از صحبتات معلومه دل خیلی مهربونی داری منم گاهی اوقات خیلی دلسرد و خسته میشم و حتی تصمیم میگیرم واسه همیشه برم ولی برای چند روز خداحافظی میکنم وبه خودم استراحت میدم میبینم نباید موقعیتو ترک کرد هر چند بد و سخت و دردناک باشه باید موند چون خیلی چیزا هستن که ارزش موندن رو دارن خیلی از محبت ها تو همین انجمن آدم رو گرفتار خودش میکنه آدم به دوستیاش حس پایبندی میکنه دنیا اونقدرم سیاه نیست قبول دارم سفید هم نیست ولی میشه گفت رنگ واقعیت خاکستریه یه سری خوبی داره یه سری بدی و باید باهاشون ساخت ... امیدوارم هیچ وقت غمتونو نبینیم دوست مهربون 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده