8010 108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر ذائقه ها متفاوته ... واقا نمیشه یه غذا رو انتخاب کرد ... ولی قرمه سبزیو کوبیده هنوز تو اولویته بفرمایین شام ... 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ عدس پلو پلو مرغ(البته با مخلفات دورش مثل نخود فرنگی و هویج و اینا) کباب ماهیتابه ای :biggrin: جان من عدس پلو رو جدی نوشتی؟ آخه تو چی تو این غذا پیدا کردی که دوستش داری؟ 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ من همه چی دوست دارم به جز... عدس پلو لوبیا پلو قیمه پلو رشته پلو هرچی که پسوند پلو داره! مرغ بادمجون و کدو ماهی استنبولی----->حتی بوش هم مشمئز کنندست! آبگوشت خورشت بامیه خورشت فسنجون بازم یادم اومد میگم ولی خدمتگزاره کله پاچم! 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ 1. ماکارونی 2. انواع کباب 3. مرغ سوخاری 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی از غذاها رو دوست دارم :girl_in_dreams: برگ جوجه کباب میگوسوخاری 2 لینک به دیدگاه
8010 108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ من همه چی دوست دارم به جز... عدس پلو لوبیا پلو قیمه پلو رشته پلو هرچی که پسوند پلو داره! مرغ بادمجون و کدو ماهی استنبولی----->حتی بوش هم مشمئز کنندست! آبگوشت خورشت بامیه خورشت فسنجون بازم یادم اومد میگم ولی خدمتگزاره کله پاچم! :w74:از رو کتاب آشپزی اینا رو خوندی :w888::4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
8010 108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ شام یخ کرد زود تند سریع غذا چی دوست دارین 1 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ماهی فسنجون(مخصوصا نوع شمالیش) الویه ماکارونی خورشت کرفس کوبیده آش رشته و.......... 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ :w74:از رو کتاب آشپزی اینا رو خوندی :w888::4chsmu1: نه حفظ بودم لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ فقط قرمه سبزی ترش و پر روغن و پر نمک:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
8010 108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ شام یخ کرد زود تند سریع غذا چی دوست دارین 1 لینک به دیدگاه
S.Ansari 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ مرغ شکم پر خورش بادمجان کله پاچه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ کباب با گوشت خالص فسنجون آبگوشت از اونایی که رو منقل اروم می پزن قورمه سبزی کته استانبولی (کلی باهاش خاطره دارم ) باقالی پلو با گوشت خیلی اصلا من همه چی دوس دارم همه چی غیر کله پاچه و آش :viannen_38: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده