Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاخه: طنابداران رده: پستانداران راسته: پریمات ها خانواده: میمون های بر قدیم ( سرکوپیتسیدا ) سرده: کولوبینه ها ( Colobinae ) گونه: N. larvatus 26 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ میمون دماغ دراز ( Nasalis larvatus )، میمونی با رنگ قهوه ای متمایل به قرمز است که معمولا روی درختان یافت می شود. این میمون تنها گونه جنس ( Nasalis ) است. خصوصیت منحصر به فرد این گونه از میمون ها این است که جنسیت نر آنها دارای دماغ بزرگ و درازی هستند و هنوز دلیل روشنی برای این خصیصه وجود ندارد، ولی نظریه های مبنی بر بزرگ بودن دماغ این میمون ها داده شده است، یکی از این فرضیه این است که شاید بزرگی دماغشان برای انتخاب جفت موثر است. و جنس ماده ی این گونه از میمونها نر هایی که دارای دماغ بزرگ تری هستند را به بقیه ترجیح می دهند، که این اتفاق باعث شده است نر ها با دماغ بزرگتر با گذشت زمان افزایش بیابند. 18 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ در این گونه، نر ها بسیار بزرگتر از ماده ها هستند، طول آنها به 72 سانتی متر ( 28 اینچ ) و وزنشان بیش از 24 کیلوگرم ( 53 پوند ) و طول دم آنها بیش از 75 سانتی متر است، این در حالی است که جنس ماده حاوی طولی بیش از 60 سانتی متر و وزنی بیش از 12 کیلو گرم ( 26 پوند ) می باشد. همچنین میمون دماغ دراز شکم بزرگی دارد که ناشی از نوع غذایی است که می خورند. دستگاه گوارش این میمون ها به قسمتهای مختلف و فلور روده ی مشخص تقسیم شده است، که به هضم برگ ها کمک می کند. این گونه فرایند های گوارشی گاز زیادی تولید می کنند و باعث می شود که شکم این میمون ها بیش از پیش بزرگ شود. اثر جانبی این نوع دستگاه گوارش بی نظیر این است که این گونه میمون ها بر خلاف میمون های دیگر قادر به هضم کردن میوه های رسیده نیستند. رژیم غذایی این گونه عمدتا حاوی میوه ها، دانه ها و برگ هاست. این نوع میمون ها جز گونه های در خطر انقراض می باشند. 18 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ پست بزنید ... عکس تموم شد 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ این تصویر خیلی معنا دار است !!!!! عجیبه واقعا، انسان ها براشون دماغ های مینیاتوری خیلی جذابیت داره و حتی میرن عمل میکنند، اما اینجا دماغ بزرگ یک مزیت محسوب میشه !!!!!! الان این میمون نر با این دماغش داره دل این میمون ماده بدبخت را میبره؟ میمون ماده بهش میگه دماغتو بخورم من جیگر.... 11 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ این تصویر خیلی معنا دار است !!!!! عجیبه واقعا، انسان ها براشون دماغ های مینیاتوری خیلی جذابیت داره و حتی میرن عمل میکنند، اما اینجا دماغ بزرگ یک مزیت محسوب میشه !!!!!! الان این میمون نر با این دماغش داره دل این میمون ماده بدبخت را میبره؟ میمون ماده بهش میگه دماغتو بخورم من جیگر.... کدومش ماده است اسی ؟؟ :biggrin: این عکس رو ببرم اون تاپیک جالب تره 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ کدومش ماده است اسی ؟؟ :biggrin: این عکس رو ببرم اون تاپیک جالب تره تو این عکس که خوب معلوم نمیشه، کدوم نر و کدوم ماده است. از روی دماغشون گفتم !!!!! :icon_pf (34): اونیکه دماغش درازه نر است دیگه؟ :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی پینوکیو تغییر یافته ی ایناست؟؟! یعنی تکامل یافته ی اینا میشه پینوکیو؟ شاید هم این جد یکی باشه که من نمی تونم بگم! :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ تو این عکس که خوب معلوم نمیشه، کدوم نر و کدوم ماده است. از روی دماغشون گفتم !!!!! :icon_pf (34): اونیکه دماغش درازه نر است دیگه؟ :JC_thinking: اره . منکه اینجا جرئت ندارم بگم دماغ درازه ماده است 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی پینوکیو تغییر یافته ی ایناست؟؟! یعنی تکامل یافته ی اینا میشه پینوکیو؟ شاید هم این جد یکی باشه که من نمی تونم بگم! :icon_pf (34): تکامل یافته اش که مث اینکه خود مایییم :biggrin: اقلا از روی تئوری دماغ شناسی هم شده من الان به فرضیه داروین ایمان کامل پیدا کردم 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ این نوع میمون ها جز گونه های در خطر انقراض می باشند. عجب موجود ناز و دوس داشتنی..... :girl_in_dreams: چقد منو یاد یکی از مدیرای اینجا می ندازه...... 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ عجب حیوون بامزه ایهههههه یکیشون بره جراح پلاستیک بشه کلی پولدار میشه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده