رفتن به مطلب

بهترین سن برای ازدواج از دیدگاه شما(لطفا همه شرکت کنن)

EN-EZEL

بهترین محدوده سنی برای ازدواج  

120 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. بهترین محدوده سنی برای ازدواج

• 31
    • 75
    • 11
    • 3

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 179
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببخشيد من كاملا مخالف صحبت‌هاي شما هستم!!!

نميگم سن 30 تا 40 سالگي براي ازدواج قطعا بد يا خوب هست... اما مطمئنا خيلي از گزينه‌هاي خوب رو از دست دادي!!

سنت هم بالا رفته... به قول خودت تا بخواي بري سر خونه و زندگيت تقريبا شدي 40 ساله و توي سن 40 سالگي تقريبا هيچي نداري!!

بعدشم قراره پدر بشي و اختلاف سني زيادي با بچه ات پيدا ميكني... اين خودش واقعا مصيبت هست!

ممكنه الان بهش اهميت ندي، اما پيش خودت فكر كردي كه همين الان، تو با پدرت چقد اختلاف سني داري؟ خب اگه اين اختلاف سني هر چي كمتر باشه به نفع توئه...

اين تنها يه مشكل هست

بعدشم ، شما در دوران تحصيل خيلي راحت ميتوني شغل هم داشته باشي....

همزمان با اتمام درست يه پس‌اندازه هم داري كه ميتوني بلافاصله زندگيت رو شروع كني

زندگي رو هر چقدر سخت بگيري سخت ميگذره

البته من كاملا قبول دارم كه شرايط اقتصادي جامعه ي ما، بخصوص زندگي در تهران واقعا مصيبت شده!!!

همون اجاره خونه اي كه گفتي واقعا كمر شكن هست، اما راه علاجش ازدواج دير نيست!

تمام مشكلات رو هم قبول دارم... اما متاسفانه كسي نيست كه دلش براي ما بسوزه، فقط بايد خودمون فكر باشيم... اگه الان كه سنت كمه به خودت كمي سختي بدي، مطمئنا خيلي زودتر از اوني كه فكرشو بكني آسايش و راحتي رو بدست مياري

الان اگه فشرده درس بخوني و كار كني، زودتر ميتوني زندگي‌اي كه قراره 10سال با تاخير آغاز كني رو آغاز ميكني!

البته معذرت ميخوام كه دخالت كردم :rose:

حرفات کاملا منطقیه مهسا جان :ws37:

خیلیا با ازدواج، زودتر تونستن یه سر و سامونی به خودشون بدن چون تا وقتی مجردی الکی فقط پولتو هدر میدی و جمعش نمیکنی ولی وقتیازدواج میکنی و یکی دیگه میاد تو زندگیت حس تعهد و احساس مسئولیت بهت دست میده و واسه قرون قرون پولت برنامه میریزی و بیخود خرجش نمیکنی واین باعث میشه کلی جلو بیفتی تو زندگی

واقعا من اینو دیدم که میگم ، واقعیتیه

نمیگم تو سن خیلی کم باید ازدواج کنی معتقدم همون 25 دیگه نرمالشه

40 واقعا دیره !

• Like 2
لینک به دیدگاه

نیم ساعته دارم نظر همه بچه ها رو می خونم .

من نمی دونم کدوم گزینه نظرسنجی رو می تونم انتخاب کنم :ws3: آخه من معتقدم برای خانوم ها 27 تا 32 و برای آقایون 29.5 تا 35 خوبه . حالا این جزو کدوم گزینه نظر سنجی میشه نمی دونم :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من از خودم شروع میکنم

من محدوده 30 تا 40 رو انتخاب میکنم چون انسان همه شرایطش برای ازدواج فراهم میشه و میتونه توقعات همسر و فرزندانش رو رو بر آورده کنه و خدای نکرده شرمنده اونا نمیشه

در این سن ترس از ازدواج هم وجود نداره و آدم راحت میتونه هر کسی رو که دوست داره برای ازدواج انتخاب کنه

من موافقم با صحبت های شما .

معتقدم وقتی باید تشکیل زندگی داد که اولا هر دو طرف کاملا بدونن برای چی ازدواج کردن!!! که خب خیلی بهش توجه نمیشه متاسفانه !!!

و اینکه وقتی پای یه بچه دیگه رو هم میشه به زندگی کشید که بدونی دو روز دیگه جلوش شرمنده نیستی !!! خب اون که نخواسته این چیزیه که پدر و مادر خواستن که بچه داشته باشن پس باید از پسش بر بیان و تضمین کنند .

جاوید جان من برای خودم ٢٥ تا ٣٠ ایده آل ترین سن برای ازدواج میبینم.

و البته برای خانم ٢٠ تا ٢٥.

شاید از لحاظ مادی تو سالهای اول زندگی مشکل داشته باشم ولی یه مسئله مهمتر اینه که دیگه با پسرم ٤٠ سال اختلاف ندارم. این خیلی مهمه. زندگی گسانی که اختلاف سنی کمی با پدر و مادرشون دارن شیرینتر از کسانی هست که اختلاف سنی بالا دارن. کسی که سالشه و بخواد ازدواج کنه چه چیزی برای بچش میتونه فراهم کنه. تو این سن به جای اینکه پدر دست فرزند رو بگیره و بلند کنه و سر پا نگه داره، پسر به ناچار مجبور دست پدر رو بگیره و سر پا نگه داره.

بابام میگه یکی از مواردی که الان باعث پیشرفت هستن اینه که رود ازدواج کردم و با پسرام اختلاف سنی ندارم. ما الان میتونیم کنار بابامون کار کنیم و فشار چندانی بهش نیاد. ولی کسی که ٤٠ ساله ازدواج میکنه باید یه تنه تا ٦٥ سالگیش کار کنه. بعد از این سن فکر نکنم توانایی زنده موندن رو هم داشته باشه چه برسه به فعالیت. این یعنی از دست دادن پشتوانه فرزند. و این روند شکست مدام سراغ ادم میاد.

به نظرم ٢٠ تا ٣٠ بسته به جنسیت بهترین فرصت هست

خب اختلاف سنی درسته ولی این اختلاف سنی رو هم با منطق و درک میشه درستش کرد !

من و خانواده ام با همدیگه اختلاف سنی داریم .

معتقدم اونا به موقع ازدواج کردن مامانم 27 سالش بود . این مهمه که زندگی هر کدوم دست خودمونه و خودمون براش تصمیم می گیریم با توجه به شرایط خودمون ! و اینو درک هم می کنیم !

ازدواج زودهنگام خیلی مشکلای بیشتری داره به نظر من .

اینکه به خوبی آدم نمی دونه برای چی ازدواج می کنه ؟ از زندگی چی میخواد ؟

من فکر می کنم زندگی مشترک همین دو روز اول دوست دارم نیست !!! ایناش تموم میشه و ....

• Like 2
لینک به دیدگاه
من هم با 25 تا 30 موافقم

البته آقایون رو تا 35 هم بهشون فرصت میدیم:w16:

کلا زیر 25 سال چه واسه پسر چه دختر خیلی زوده

فکر می کنم همه باید به یه سنی برسن تا از خیلی موارد ثبات شخصیتیشون رو پیدا کنن و از همه مهمتر خودشون رو خوب بشناسن که بعدا برای شناخت طرف مقابلشون هم دچار مشکل نشن

دقیقا :w16: :w16: :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

خوب نمیشه گفت ....:hanghead:

بستگی داره سن ازدواج پسرا با دخترا فرق میکنه100%

علاوه بر اون بستگی به این داره که یه شخص سن عقلیش با سن تقویمیش چه رابطه ای داره

بعضیا دیر به انواع بلوغ فکر یاجتماعی و فرهنگی میرسن و بلعکس بعضیا خیلی زود این مراحل بلوغ رو طی میکنن

• Like 3
لینک به دیدگاه

ازدواج سن و سال خاصی نمیخواد به نظرم :ws52:

هر وقت حس کردی به بلوغ فکری رسیدی و توانایی و تحمل قبول مسئولیت خانواده و محدود شدن به یک نفر رو داری میتونی ازدواج کنی دیگه :ws38:

• Like 7
لینک به دیدگاه
اکثریت رای دادن بین 25 تا 30 !!!

همه الان آماده ازدواجند یعنی؟؟!!!

بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه :icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اسی باور کن آخرش منو تو دست همو میگیریم میریم زیر به سقف. :ws37:

ولی خیلی خط قرمز پیش رومون هست....

جامعه هم مدام پیش پای ما سنگ میندازه..... :sigh:

اما نمیشه، به این راحتی ها از این عشق گذشت،بیا فرار کنیم به غرب.

اونجا مارو بهتر درک میکنند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی خیلی خط قرمز پیش رومون هست....

جامعه هم مدام پیش پای ما سنگ میندازه..... :sigh:

اما نمیشه، به این راحتی ها از این عشق گذشت،بیا فرار کنیم به غرب.

اونجا مارو بهتر درک میکنند.

میگم بریم نیوزلند. چون گوسفند زیاده. :w16:

آخه من دلم واسه گوسفندای اینجا خیلی تنگ میشه. :sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...