Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :w12:* * :3384s: * * یادتو درو برام باز نکردی ؟ :(2310): * * یادته شوکولمو از دستم گرفتی ؟ :(2310): * * :3384s: :tt2: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :w12:* * :3384s: * * یادتو درو برام باز نکردی ؟ :(2310): * * یادته شوکولمو از دستم گرفتی ؟ :(2310): * * :3384s: می خوای زجر کشش کنم؟؟؟:biggrin: لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :tt2: * * * * :3384s: :3384s: :3384s: :3384s: :3384s: * * :2525s: لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ می خوای زجر کشش کنم؟؟؟:biggrin: نه لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ یه ذره؟:14k8gag: نه فقط شوکولشو از دستش بگیر گریه کنه لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من چه هیزم تری به شما فروختم آخه؟ مگه یادت نمیاد اون دو تا کامیون هیزم تری که به ما انداختی اونم با دو برابر قیمت یاد کن از اسپم هایی که حذف کردی؟ یاد کن از ویرایش های ناجوان مردانه ای که کردی؟ ............... امروز روز تقاص پس دادنه دادا لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اینم روش خوبیه یه روشم مشابهش دارمتو اتاق یه بمب می زاریم دستشم با دستبند می بندیم به یه جایی تو اتاق کنارشم یه تبر می زاریم کلیدم بالای در بمبم 5 دقیقه بعد می ترکه فک می کنین چی کار می کنه برای فرار از مرگ؟؟؟:gnugghender::gnugghender::evilsmile: ایول عجب خون و خونریزی می شه جای من خالی :14k8gag: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ مححححححححححححلا تو می تونی من میشناسمت اگه ارده کنی می تونی یه اقیانوس خون به پا کنی :biggrin: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ نه فقط شوکولشو از دستش بگیر گریه کنه پس دستشو بزنم؟؟؟؟:biggrin: لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ مححححححححححححلا تو می تونی من میشناسمت اگه ارده کنی می تونی یه اقیانوس خون به پا کنی :biggrin: موهاشو بکشیم بسشه لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ پس دستشو بزنم؟؟؟؟:biggrin: نه:(2310): لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ نه:(2310): باشه به خاطره تو یه انگشتشو میزنم:biggrin: لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ باشه به خاطره تو یه انگشتشو میزنم:biggrin: میزنمتا :(2310): لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ می گم چی می شد می تونستیم یه کار کنیم میومدیم ابروهای نوترون رو برمیداشتیم و نخش می کردیم بعد با اپلیتور (دستگاه مو کن) موهای صورتشو می زدیم بعد با تیغ صورتشو صافش می کردیم بعد کلی آرایشش می کردیم تا بلکه خوکشل بشه لباشو سرخ می کردیم، ریمل می زدیم و سایه و سرمه، خط چش، خط لب، پنکک، فرمژه، برق لب، خط چش، مداد ابرو، رژ گونه حجیم کننده، ....... مایقی موارد ،بعدشم ناخن هاشو لاک می زدیم اونم قرمز، موهاشم قرمز می کردیم. بعد لباس دخترونه تنش می کردیم بعد براش یه شوهر خوب پیدا می کردیم تا عروس شه و بختش واشه و نترشه لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ میزنمتا :(2310): آقا راه نداره باید یه قطره خون ریخته بشه...... لطفا چونه نزنید اینجا بقالی نیس لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ میزنمتا :(2310): خوب ناخنشو بکشیم:biggrin: اینم نه؟:14k8gag: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ می گم چی می شد می تونستیم یه کار کنیم میومدیم ابروهای نوترون رو برمیداشتیم و نخش می کردیم بعد با اپلیتور (دستگاه مو کن) موهای صورتشو می زدیم بعد با تیغ صورتشو صافش می کردیم بعد کلی آرایشش می کردیم تا بلکه خوکشل بشه لباشو سرخ می کردیم، ریمل می زدیم و سایه و سرمه، خط چش، خط لب، پنکک، فرمژه، برق لب، خط چش، مداد ابرو، رژ گونه حجیم کننده، ....... مایقی موارد ،بعدشم ناخن هاشو لاک می زدیم اونم قرمز، موهاشم قرمز می کردیم. بعد لباس دخترونه تنش می کردیم بعد براش یه شوهر خوب پیدا می کردیم تا عروس شه و بختش واشه و نترشه :ws47::ws28: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ می گم چی می شد می تونستیم یه کار کنیم میومدیم ابروهای نوترون رو برمیداشتیم و نخش می کردیم بعد با اپلیتور (دستگاه مو کن) موهای صورتشو می زدیم بعد با تیغ صورتشو صافش می کردیم بعد کلی آرایشش می کردیم تا بلکه خوکشل بشه لباشو سرخ می کردیم، ریمل می زدیم و سایه و سرمه، خط چش، خط لب، پنکک، فرمژه، برق لب، خط چش، مداد ابرو، رژ گونه حجیم کننده، ....... مایقی موارد ،بعدشم ناخن هاشو لاک می زدیم اونم قرمز، موهاشم قرمز می کردیم. بعد لباس دخترونه تنش می کردیم بعد براش یه شوهر خوب پیدا می کردیم تا عروس شه و بختش واشه و نترشه نه اینجوریش کنید دیگه کسی واقعا نمیبرتش....... ولی یکم زجرش بدهید تا درست بشه لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ آخ قربونت خوراک پشت خاروندنه. وقتی پشت نوترون خارانده شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده