felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ صحنه خواستگاری ماهرخ از گل اسی و جاری شدن اشک شوق از چشمان گل اسی وای منو نگاه نکن زیر چشی بیا منو بگیر تا سیر بشی بیا بله رو بگو بگیرمت قبل از این که تو پیر بشی بیا بیا.... بچه ها عروس آمادست می خوام خطبهه رو بخونم همه آمادن؟؟؟؟ ای جان لباشو چه کشندست ماشینشم دو دندست خانم بگو این چیه پوشیدی تاپه یا که دو بندست؟؟ . . . چند سال بعد به این میگن یه زن خوب لباسای به ذره (یا یه سره!) توپ می پوشه و جلوم عشوه میاد می خوای د بگی د بش نمیاد؟ چرا چرا چرا نمیاد؟ کی میگه اون منو نمی خواد و با من تو تنهایی نمیاد؟ عجب زوج خوشبختی :ws47: :ws28: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ شماها مطمئنینی در کودکی، مورد بچه آزاری قرار نگرفتین !!!! همه قاطین اینجا بابا..... من چه هیزم تری بهتون فروخته بود که این همه برام برنامه چیدین. لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ من زوج گامبو نمیخوام......... حرص نخووور آبجی گل اسی واست کوچیکش می کنم چه سایزی باشه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ من زوج گامبو نمیخوام......... احیانا سفارش دیگه ای نداری؟؟؟!!!! :icon_pf (34): شماها مطمئنینی در کودکی، مورد بچه آزاری قرار نگرفتین !!!! همه قاطین اینجا بابا..... من چه هیزم تری بهتون فروخته بود که این همه برام برنامه چیدین. این برنامه ها به خاطر علاقه و ارادت خاص ما به جامعه روحانیت هست حرص نخووور آبجی گل اسی واست کوچیکش می کنم چه سایزی باشه؟؟؟؟ ای بابا سایز منو تغییر ندیدن من گامبو نیستم اگه از این لاغر تر بشم دیگه می شم هم وزن پر کاه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا سایز منو تغییر ندیدن من گامبو نیستم اگه از این لاغر تر بشم دیگه می شم هم وزن پر کاه به هر حال من با چاق ها آبم تو یک جوب نمیره..... دیگه ازت بدم میاد پیشم نیا عروسک،بهونه گیر اخمو، گامبوی بی نمک.........:w00: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ به هر حال من با چاق ها آبم تو یک جوب نمیره..... دیگه ازت بدم میاد پیشم نیا عروسک،بهونه گیر اخمو، گامبوی بی نمک.........:w00: ایشالا یه شوهر فوق گامبو گیرت بیاد بعد می فهمی من چقدر باربی بودم :icon_razz: دلمو شکوندی برو حالشو ببر با من نموندی برو حالشو ببر............ عاقبت شکست عشقی من لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا یکی بخونه اون خطبه رو صلاح نیست زن و مرد نامحرم .....لا اله الا الله:lol: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ دارم واسه اسی یه قبر می کنم تا زنده به گورش کنم شایدم زنده زنده بسوزونمش شایدم با چکش بزنم تو مغزش که لواشک شه شایدم لب یه دره که یه درخت روییده و یک شاخش بالای دره ست آویزونش کنم شایدم مجبورش کنم که از روی این تخته بپره پایین خوراک کوسه ها بشه شایدم مجبورش کنم سوار یه گوزن وحشی بشه شایدم یه جادوگر بفرستم سر وقتش تا اونو واسه همیشه ناپدید کنه شایدم بزارمش گوشه دیوار و .... شایدم با این سوراخ سوراخش کنم شایدم معتادش کنم و شایدم با این دندونای قشنگ گاز گاز کنم بدنشو لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ حالا اینو گذاشتم سرم، دوست داری کادو چی برات بیارم؟ برام یه اقامت دائم تو هلند بیار:girl_yes2::girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ به به میبینم که یه عروسی افتادیم در غیاب جوزف به بببه به چه خبراست اینجا خدای تاپیکتون خیلی حالیه لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ و بدین ترتیب اسی در اثر شکنجه ها ی فراوان به رحمت ایزدی پیوست:evilsmile: بعدی لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ شماها مطمئنینی در کودکی، مورد بچه آزاری قرار نگرفتین !!!! همه قاطین اینجا بابا..... من چه هیزم تری بهتون فروخته بود که این همه برام برنامه چیدین. هرکه در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند حاجی جان ما باید اینو به شما بگیم آخه؟:1238: لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ لباسای [/url]به ذره (یا یه سره!) توپ لباسای یه سره تور! حالا من هی نمیخواستم موضوع رو باز کنم ولی درست بنویس دیگه! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ نفر چهارم شکنجه گاه : ابوالفضل همکار مدیر تالار گفتگوی آزاد معروف به ابوالفضل _ ار Abolfazl_r wanted 10000000000000000000000000000000000000000$ لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون از دعوتت ماهرخ گلــــی ، ولی من بلد نیستم شکنجه کنم از دور می ایستم نگاه میکنم و تشویقتون میکنم لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ ماهرخ بترس ازون روزی که همه با اره بیفتن دنبالت :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ ماهرخ بترس ازون روزی که همه با اره بیفتن دنبالت :icon_pf (34): همه بترسن از اون روزی که من با اره برقی بیوفتم دنبالشون :evilsmile: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ می گم ابوالفضل رو بزاریم تو یه اتاق که پر از موش های فاضلابه تا حسابی گاز گازش کنن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده