Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 مهر، 2015 آقا من به شخصه از جانب خودم در قبال به انحراف رفتن تاپیک از جانب خودم عذرخواهی میکنم:icon_gol: البته خب به قول Astraea نمیتونم در قبال بعضی حرف ها ساکت بشینم... اما خب این اعتراض به نظرم وارده که "واقعا ما توی اینجور تاپیک ها چی بگیم؟؟؟":banel_smiley_4: اگر قرار هست که هیچ پست اینچنینی ای نیاد توی تاپیک، خب بهمون بگو که حداقل اگه همچین پست هایی دیدیم، گزارش پست خلاف بزنیم!!! منم ربات نیستم. منم شاید خیلی حرفا دوست داشته باشم بزنم ولی بعضی جاها، جاش نیست اصلاً. یه سری خبرا هست درسته آدمو قلقلک میده یه چیزی بگه. ولی نیاز نیست حتماً واسه هر چیزی که به قول شما و البته خودمم قبول دارم که بار محتوایی نداره، پست بزنیم که. حالا اگه چیز دیگه ای به ذهنمون اومد که به تاپیکم ربط نداشت، اوکی بریم تاپیک دیگه ای بزنیم واسش دربارش بحث و گفتگو کنیم. 2
MahSa.92 2151 ارسال شده در 23 مهر، 2015 چجوری میتونم accant که دارم و delete کنم ؟؟؟میخوام با یه accant جدید عضو بشم . 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 مهر، 2015 چجوری میتونم accant که دارم و delete کنم ؟؟؟میخوام با یه accant جدید عضو بشم . اکانت که حذف نمیشه. خب مشخصات همین اکانت رو تغییر بدین. ایمیل و نام کاربری و .... 2
MahSa.92 2151 ارسال شده در 23 مهر، 2015 اکانت که حذف نمیشه. خب مشخصات همین اکانت رو تغییر بدین. ایمیل و نام کاربری و .... اااااااا ..... باشه ممنون ... 2
~MARYAM~ 264 ارسال شده در 31 مهر، 2015 من با گووشيم نمي تونم وارد انجمن بشم واسه انجمناي ديگه م كه عضوهستم همينطور با اينكه پسوردمو درست وارد ميكنم پسوردم تاييد نميشه 2
sun-shine 7672 ارسال شده در 3 آبان، 2015 سلام دیدم برخی از دوستان، تو پروفشون آلبوم درست کردن، چطوری میشه آلبوم درست کرد؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 آبان، 2015 سلامدیدم برخی از دوستان، تو پروفشون آلبوم درست کردن، چطوری میشه آلبوم درست کرد؟ سلام. بخش پروفایل اضافه کردن آلبوم رو بزنید: http://www.noandishaan.com/forums/album.php?do=addalbum مشخصه بعدش. عنوان آلبوم و مشخصاتشو تعیین میکنید. البوم درست میشه. بعدش می تونید توش عکس آپلود کنید. البته محدودیت حجمی داره 1
forozan 31 ارسال شده در 8 آبان، 2015 سلام من دنبال یه جزوه کاملی از تری دی مکس میگردم شما میتونین بهم راهنمایی کنید با تشکر 2
fahiT1993 711 ارسال شده در 8 آبان، 2015 سلام من دنبال یه جزوه کاملی از تری دی مکس میگردم شما میتونین بهم راهنمایی کنید با تشکر سلام.اینجارو نگاه کنید پیدا میکنید.http://www.noandishaan.com/forums/forum1518.html سوالی باز داشتید اینجا مطرح کنید...http://www.noandishaan.com/forums/thread21401.html 2
samirabagheri 14 ارسال شده در 5 آذر، 2015 سلام کسی میتونه یه فایل اکسل دما برام کارکنه؟ Sent from my C6903 using Tapatalk 1
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 11 آذر، 2015 سلام کسی میتونه یه فایل اکسل دما برام کارکنه؟ Sent from my C6903 using Tapatalk هاع؟ چی وگفتی؟ من که نفهمیدم ولی هرچی هست کامل توضیح بده برات انجام میدم 1
samirabagheri 14 ارسال شده در 11 آذر، 2015 سلام یه داده دما دارم میخوام ضریب تغییراتش0.14بیاد Sent from my C6903 using Tapatalk 1
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 11 آذر، 2015 سلام یه داده دما دارم میخوام ضریب تغییراتش0.14بیاد Sent from my C6903 using Tapatalk زیر دیپلم صوبت کن لطفا ریاضیشو بگو شاید متوجه بشم 3
avaas 11 ارسال شده در 15 دی، 2015 سلام ببخشید من کاربر جدید دالورود این سایت هستم دنبال نمونه سوال و پاسخ خوب محاسبات میگردم ک در حد خوب باشه چون دانشجوی برق دانشگاه صنعتی هستم...:ws52: 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 دی، 2015 سلام ببخشید من کاربر جدید دالورود این سایت هستم دنبال نمونه سوال و پاسخ خوب محاسبات میگردم ک در حد خوب باشه چون دانشجوی برق دانشگاه صنعتی هستم...:ws52: سلام دوست عزیز. خوش اومدین به انجمن. لطفاً درخواستتون رو تو تالار مهندسی برق مطرح کنید تا دوستانمون در این تالار در صورتی که می تونستن کمک کنن: http://www.noandishaan.com/forums/forum1201.html 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 20 دی، 2015 چرا دوباره این ادیتور نمایش داده نمیشه؟ شکلک که هیچی... :l تشکر میزنم ارور یهو میاد شما دسترسی ندارین؟؟!!!!!!!!!!!! حالا موارد دیگرو ندیدم!! .............. ادیتور رو با یه مرور گر دیگه درست شد ، فقط من مشکل دارم؟؟؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 دی، 2015 چرا دوباره این ادیتور نمایش داده نمیشه؟ شکلک که هیچی... :l تشکر میزنم ارور یهو میاد شما دسترسی ندارین؟؟!!!!!!!!!!!! حالا موارد دیگرو ندیدم!! .............. ادیتور رو با یه مرور گر دیگه درست شد ، فقط من مشکل دارم؟؟؟ سیستمت مشکل داره 1
hale ghazi 12 ارسال شده در 23 بهمن، 2015 با سلام برای عضویت طلایی ایا می تونیم کارت به کارت کنیم منون 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 بهمن، 2015 با سلام برای عضویت طلایی ایا می تونیم کارت به کارت کنیم منون سلام. نه متأسفانه به صورت آنلاین هستش و بعد از خرید، اشتراک به صورت اتوماتیک فعال میشه 1
شهناز ارشادی 13 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 دوستان عزیز نمی دانم سوالم مربوط است یا خیر ولی من مخواهم روش تدریس در دانشگاه را آموزش ببینم 1
ارسال های توصیه شده