pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ این نقل قول چیه جدیدا راه انداختید 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ یکی به منم بگه این سیستم جدید چیه؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ یکی به منم بگه این سیستم جدید چیه؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیا من بهت میگم در گوشی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ این نقل قول چیه جدیدا راه انداختید یکی به منم بگه این سیستم جدید چیه؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلی خوبه که, دعوت به موضوع؛ مثلا اگه تو یه تاپیکی اون بالا یه کاربر رو به اون تاپیک دعوت کنی؛ تو اون قسمت میگه دیگه نقل قول هم اگه بگیری یا ازت بگیرن اونجا میگه؛ فراخوان چیه؛ نمیدونم که خیلی خوشم اومده ,مخصوصا از نقل قول و دعوت کاربر:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ خیلی خوبه که, دعوت به موضوع؛ مثلا اگه تو یه تاپیکی اون بالا یه کاربر رو به اون تاپیک دعوت کنی؛ تو اون قسمت میگه دیگه نقل قول هم اگه بگیری یا ازت بگیرن اونجا میگه؛ فراخوان چیه؛ نمیدونم که خیلی خوشم اومده ,مخصوصا از نقل قول و دعوت کاربر:hapydancsmil: فکر کنم اسی از انجمن فرار کنه چون تو هر ثانیه 50 تا نقل قول از حرف هاش میگیرن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ فکر کنم اسی از انجمن فرار کنه چون تو هر ثانیه 50 تا نقل قول از حرف هاش میگیرن :icon_pf (34): باور کنین سرگیجه گرفتم. 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ راستی، کشف کردم؛:hapydancsmil: دعوت به موضوع : اگه تو یه تاپیکی ؛ کاربری رو شما دعوت کنین , تو این قسمت میگه فراخوان: اگه کسی شما رو به تاپیکی دعوت کنه اینجا میگه نقل قول : این قسمت تقل قول هم اگه بگیری یا ازت بگیرن میگه؛ ( اما کاش هرکی دوست داشت میتونست غیرفعالش کنه ها؛ ولی من که دوسش دارم؛شبیه فیس شده ؛ ممنون از ادمین محمد :hapydancsmil:) لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ به جای این که گذاشتین اگه اینو میزاشتین بهتر بود که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ سلام چیکارکنم فعال بشم یه هفتس عضوشدم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ سلام چیکارکنم فعال بشم یه هفتس عضوشدم به زمان ربطی نداره...به تعداد پست ها ربط داره بیشتر پست بده فعال میشی 1 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ به زمان ربطی نداره...به تعداد پست ها ربط دارهبیشتر پست بده فعال میشی مرسی باشه:icon_razz: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ مرسی باشه:icon_razz: چشاتو چرا چپ میکنی بابا اینا اتوماتیکه کسی کاری نمیکنه..تعداد پستات 50 تا (یا 100 تا ) بشه خود به خود اون عنوانش عوض میشه مینویسه عضو فعال 3 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ چشاتو چرا چپ میکنی بابااینا اتوماتیکه کسی کاری نمیکنه..تعداد پستات 50 تا (یا 100 تا ) بشه خود به خود اون عنوانش عوض میشه مینویسه عضو فعال چشم چپ نمیکنم میخندم خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ 50 پست که بدی فعال میشی... پس پیش به سوی فعالیت من عاشق اکتیوبودنم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ به جای این که گذاشتین اگه اینو میزاشتین بهتر بود که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از همین استفاده کردم سلام چیکارکنم فعال بشم یه هفتس عضوشدم تو لینک زیر گفته شده: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=68539 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ از همین استفاده کردم تو لینک زیر گفته شده: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=68539 تست میکنیم @Mohammad.A --------------- شد؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ توضیحاتی که میدونستم رو تو لینک زیر گفتم: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=73919&p=790065#post790065 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اگه بخوام یه پاور پوینت در اختیار بچه ها بزارم باید چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اگه بخوام یه پاور پوینت در اختیار بچه ها بزارم باید چیکار کنم؟ امکانی تو سایت هست یه اسم فایل ضمیمه یا میتونی فایل رو سرور سایت آپلود کنی 3 لینک به دیدگاه
smsyazdan 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ سلام ببخشید من گزینه ای برای ویرایش پست ارسالی ام پیدا نمی کنم. لطفاً راهنمایی کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده