Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ همه سایتا رو باز میکنه غیر از اینجااره اخرین نسخشه فقط فایرفاکس اینجوریه یا کروم هم مشکل داره؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ محمد الان راحت باز شد از طریق گوگل وارد شدم وا شد ولی ادرس لینک و میدادم باز نمیشد 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ خوب خدارو شکر باز شد بالاخره 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ درود من تو ویرایش اطلاعات شخصیم مشکل دارم... وقتی ذخیره تغییرات رو میزنم... با ارور زیر مواجه میشم، چرا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ درود من تو ویرایش اطلاعات شخصیم مشکل دارم... وقتی ذخیره تغییرات رو میزنم... با ارور زیر مواجه میشم، چرا؟؟؟ اين فيلد اجباريه. بايد پر بشه. اگه نميخواين شماره موبايلتون رو بذارين يك عدد الكي بذارين توش 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ اين فيلد اجباريه. بايد پر بشه. اگه نميخواين شماره موبايلتون رو بذارين يك عدد الكي بذارين توش من شماره موبایلمو گذاشته بودم قبلا چرا نبود پس الان این پیغام رو که میداد من فک میکردم با شماره موبایلم مشکل داره سایت که این ارور رو میده مرسی دوست عزیز بابت پاسخگویی 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ احساس می کنم قبلاها برای یک پست جدید اگر عنوان رو می نوشتیم خودش همون جا عنوان های مشابه تو انجمن رو نشون می داد. درست احساس می کنم یا اشتباه می کنم؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ احساس می کنم قبلاها برای یک پست جدید اگر عنوان رو می نوشتیم خودش همون جا عنوان های مشابه تو انجمن رو نشون می داد.درست احساس می کنم یا اشتباه می کنم؟؟ آره. اما بعد از آپدیت های انجام شده دیگه هکش رو نصب نکردم. چون خیلی جز ضروری ها نبود و مطالب تکراری رو پایین هر تاپیک هم نشون میده 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ آره. اما بعد از آپدیت های انجام شده دیگه هکش رو نصب نکردم. چون خیلی جز ضروری ها نبود و مطالب تکراری رو پایین هر تاپیک هم نشون میده اسم هكش چيه محمد؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ اسم هكش چيه محمد؟ اسمشو دقیق یادم نیست. auto check similar threads اینه دیگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ اسمشو دقیق یادم نیست. auto check similar threads اینه دیگه دستت مرسي. به درد من كه خيلي ميخوره 3 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ من وقتي با موبايلم وارد انجمن ميشم هيچ مشكلي ندارم. ولي وقتي با كامپيوتر م وارد ميشم. هر جا مينويسم هم از شكلكها نميتونم استفاده كنم . هم اينتر كه ميزنم بعد ارسال ميكنم ميبينم اينتر عمل نكرده. تازه نقل قول هم باز نميشه. اوايل برام ايميل ميومد حالا نمياد. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ من وقتي با موبايلم وارد انجمن ميشم هيچ مشكلي ندارم. ولي وقتي با كامپيوتر م وارد ميشم. هر جا مينويسم هم از شكلكها نميتونم استفاده كنم . هم اينتر كه ميزنم بعد ارسال ميكنم ميبينم اينتر عمل نكرده. تازه نقل قول هم باز نميشه. اوايل برام ايميل ميومد حالا نمياد. یه بار با مرورگر دیگه یا فیل شکن هم تست کنید 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ درست نشد عجیبه ورژن مرورگری هم که استفاده میکنی بگو. 1 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ 32.0.3 فايرفاكس و اينترنت اكسپلور 8.0.6001 3 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ ولي موبايلم با ويندوز فون 8 و مورور گر اينترنت اكسپلوره مشكل نداره. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ 32.0.3 فايرفاكس و اينترنت اكسپلور 8.0.6001 عموماً فایرفاکسه نباید مشکل داشته باشه یه بارم کشش رو خالی کن تست کن. البته قبلش صفحه ای از انجمن باز نباشه ها. اگه بازم نشه چیز دیگه ای نمیدونم چون مواردی که امکان داشت باشه رو گفتم. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ چرا انجمن قاطی کرده نوشته هاش جابه جا میان واسه من اینطوریه فقط؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده