setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی الان باید چکار کنم؟!!!!! سلام به حجم و پسوند عکستون حتما توجه کنید. درصورت عضویت در آپلودسنتر نواندیشان تا حجم 2 مگابایت هم میتونید آپلود کنید. :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ ازmozilla firefox:ws37: دكمه Alt رو بزنين. بعد از منوي بالا كه باز ميشه گزينه view و بعد character encoding رو انتخاب كنيد و روي unicode تنظيم كنيد یعنی الان باید چکار کنم؟!!!!! راحت ترين روش استفاده از نرم افزار paint ويندوز هست. كافيه save as كنيد 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ سلامبه حجم و پسوند عکستون حتما توجه کنید. درصورت عضویت در آپلودسنتر نواندیشان تا حجم 2 مگابایت هم میتونید آپلود کنید. :icon_gol: عضوش هستم ولی بازم همون و داده بود دكمه Alt رو بزنين. بعد از منوي بالا كه باز ميشه گزينه view و بعد character encoding رو انتخاب كنيد و روي unicode تنظيم كنيد راحت ترين روش استفاده از نرم افزار paint ويندوز هست. كافيه save as كنيد ممنون که گفتییییییییییییییییییین :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ عضوش هستم ولی بازم همون و داده بود .مجاز نمیباشد untitled.bmp در Ùایل .bmp پسوند خب مشکل شما این بود که پسوند عکس رو رعایت نکردید،همونطور که سامیار عزیز گفتن ، شما باید عکسهایی باپسوندهایی آپلود کنید که در آپلود سنتر نواندیشان تعریف شده. .JPEG, .JPG, .GIF, and .PNG : پسوندهای مجاز فایلها 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام... من نمیتونم ارسالای خودمو تو آخرین ارسالات ببینم،چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام... من نمیتونم ارسالای خودمو تو آخرین ارسالات ببینم،چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام دیگه مثل قبل نیست. توی آخرین ارسال ها فقط تاپیک هایی که شما پست نخونده ای توش دارین، نشون داده میشه. 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلامدیگه مثل قبل نیست. توی آخرین ارسال ها فقط تاپیک هایی که شما پست نخونده ای توش دارین، نشون داده میشه. سلام بر آقا ایمان گل... که چی بشه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بر آقا ایمان گل... که چی بشه؟؟؟ سلام آقا مهدی بعد اینکه یه سری چیزا رو آپدیت کردن، این شکلی شد. مدال ها و تشکر های قبلی هم پاک شدن. #2951 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام آقا مهدیبعد اینکه یه سری چیزا رو آپدیت کردن، این شکلی شد. مدال ها و تشکر های قبلی هم پاک شدن. #2951 به نظرم اینجوری که شده جالب نیست کاش بشه این یدونه رو برگردونن... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ سلام... کنترل پنلم خیلی شلوغه اون قسمت موضوعات مشترک شده......تاپیکی که 1 ماه پیش آپ شده رو هنوزم که هنوز نشون میده 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ سلام... کنترل پنلم خیلی شلوغه اون قسمت موضوعات مشترک شده......تاپیکی که 1 ماه پیش آپ شده رو هنوزم که هنوز نشون میده سلام از قسمت عملیات انجمن گزینه انتخاب به عنوان خوانده شده بزن و خلاص 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ سلام از قسمت عملیات انجمن گزینه انتخاب به عنوان خوانده شده بزن و خلاص خوبی؟ آخه اینجوری نمیفهمم چه تاپیکی آپ شده؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ خوبی؟ آخه اینجوری نمیفهمم چه تاپیکی آپ شده؟؟؟ مرسی تو خوبی؟ چرا دیگه بعدش هر تاپیکی که آپ بشه متوجه میشی من تضمین میکنم :) 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی تو خوبی؟ چرا دیگه بعدش هر تاپیکی که آپ بشه متوجه میشی من تضمین میکنم :) مرسی... من کوچیک شمام،حله 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی... من کوچیک شمام،حله خواهش میکنم ... آقایی 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ نمي دونم ايرادم كجاست. تو عنوان كه كلمه انگليسي با حروف بزرگ هست، با وجود اينكه حروف بزرگ تايپ مي كنم بعد ثبت ميبينم حروف كوچيك شده. ويرايش هم كردم باز حروفش كوچك شد هرچيه ايراد از منه، عنوان تاپيكا بقيه حروف بزرگ داره. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ نمي دونم ايرادم كجاست. تو عنوان كه كلمه انگليسي با حروف بزرگ هست، با وجود اينكه حروف بزرگ تايپ مي كنم بعد ثبت ميبينم حروف كوچيك شده. ويرايش هم كردم باز حروفش كوچك شد هرچيه ايراد از منه، عنوان تاپيكا بقيه حروف بزرگ داره. نه واسه همه هست. فقط نمیدونم چرا بعضی وقتا اینطوریه البته شاید راهی داره که من خودم دقت نکردم نمیدونم. 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ محمد چرا من با پی سی نمینونم وارد انجمن بشم؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ ایمان راست میگه واسه منم فایرفاکس درست شده. اتفاقاً خیلیم خوب شده آپدیتش کردین؟ الان آخرین نسخه اینه: 32.0.1 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ ایمان راست میگه واسه منم فایرفاکس درست شده. اتفاقاً خیلیم خوب شده آپدیتش کردین؟ الان آخرین نسخه اینه: 32.0.1 همه سایتا رو باز میکنه غیر از اینجا اره اخرین نسخشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده